A Sziget Fesztivál nem hiába hazánk legnagyobb zenei fesztiválja, melyet a hazai hírességek is szívesen látogatnak. A tegnapi fellépők minden bizonnyal felkeltették Zimány Linda és újdonsült kedvese figyelmét is, ugyanis ellátogattak a rendezvényre, ám az önfeledt bulizás őrjöngős jelenetbe torkollott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Őrjöngött a Szigeten Zimány Linda kedvese
2015. augusztus 17. 11:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. augusztus 17. 11:38
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
A magyarok színvonala... :/
2015. augusztus 17. 11:44
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Hát ez nagyon szánalmas.
2015. augusztus 17. 11:50
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Amúgy ha esetleg valaki tudja, mondja már meg nekem (tudatlannak), hogy ez a jóvágású fiatalember, aki nyilván a csodás személyével (elvégre kedves
)fogta meg az ügyvédnőt, milyen tevékenységből lett ilyen mértékben gazdag?!
Azt viszont nem értem, hogy mi bajuk volt azzal, hogy lefotózták őket. Máskor meg kézzel-lábbal teper linda, hogy észrevegyék és szerepelhessen.
Azt viszont nem értem, hogy mi bajuk volt azzal, hogy lefotózták őket. Máskor meg kézzel-lábbal teper linda, hogy észrevegyék és szerepelhessen.
2015. augusztus 17. 11:52
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Szánalmas mind a kettő. Épp hogy most nem Z. Lindaról hanem K. Ferencről volt szó. Hányok tőlük. >.<
2015. augusztus 17. 11:57
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Javítok:
nem Zimány Linda kedvese őrjöngött.
Zimány Linda pénztárcája őrjöngött.
nem Zimány Linda kedvese őrjöngött.
Zimány Linda pénztárcája őrjöngött.
2015. augusztus 17. 11:58
Szerintem is ez a helyzet Zsakliin, hogyha már valakinek pénze van akkor mindent megtehet.
Szánalmas az egész "kapcsolat"!
Szánalmas az egész "kapcsolat"!
2015. augusztus 17. 12:09
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
elméletben a kedvenc zenekarom menedzsmentje is kérte tavaly, hogy ne kerüljenek már ki a Szigetes képek, amíg át nem nézik, és nem engedélyezik, ez nyilván nem érdekelt senkit, mert másnap mire hazaértem, már tele volt vele a net, pedig ők elég nagy húzónévként voltak ott, nem egy... ööö, ki is ez a Kedves Ferenc? valamiért sose hallottam róla annál többet, hogy pénzéhes modelleket szed fel.
2015. augusztus 17. 12:24
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Hát, ez az ember minden, csak nem férfi, olyan a feje, mint egy jóllakott óvodásnak
Amúgy meg vicc ez a kapcsolat, csodálkoznak, hogy az internet népe -meg úgy en bloc a magyarok körberöhögik?!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: