Zayn Malik kicikizte a Little Mixet
2015. augusztus 17. 11:06
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
Örülök, hogy már mindenki retweetjéből cikket kell írni. Amit meg ezek ketten művelnek az szánalmas...
2015. augusztus 17. 11:10
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Amúgy visszatérve az sms cuccra. Lehet,hogy sms-ben dobta,de az is lehet,hogy Zayn megakarta vele beszélni,de Perrie meg nem. Nem tudjuk pontosan,hogy mi történt,így fölösleges bármelyik félnek igazat adni. Ez a cikizést pedig az óvodában előszeretettel várják a dadusok. Szánalom minkét féltől amit csinálnak. Itt nem Zayn vagy a Little Mix a hibás. Itt mindkét fél ugyanúgy benne van. Csak nem értem,miért nem tudnak végre leszállni egymásról. Vége van. Na és?? Rengeteg embernek megy tönkre a házassága,és még is vannak olyanok,akik felnőtt módjára tudja ezt kezelni. Ez semmi másról nem szól,csak a figyelemfelkeltésről. Na kezdjék el azt,amit anno Selena 3s Justin csinál...amúgy fogadjunk,hogy 2 nap múlva a következő cikket fogjuk olvasni: A Little Mix vissza vágott Zayn tweetjére. Ja és csak úgy mellékesen: mi van akkor,ha a Fifth Harmony-ra szavaz?? Ne forgassátok már ki más tweetet. Ha neki jobban tetszik a Fifth Harmony,akkor hadd szavazzon rá. Már azt se engeditek,hogy az ember arra szavazzon,ami valóban tetszik neki?? Komolyan,ez már kezd rosszabb lenni, mint egy szappanopera.
2015. augusztus 17. 11:26
Basszus már nagyon elegem van ebből a Zaynből mást nem is lehet róla hallani,csak hogy megint mit kavart be vagy kivel veszekedett a twitteren.Hülye majom inkább foglalkozni a szoló karierrjére.
2015. augusztus 17. 11:34
|
|
Leonettaforever14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 239494 offline
|
Jól tette Zayn, már egy kicsit idegesítő amit a Little Mix csinál/csinált
2015. augusztus 17. 11:39
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Jól tette, nem ő kezdte az egész szánalmas cirkuszt..
2015. augusztus 17. 11:54
Szerintem ennek semmi értelme nincsen. Ha Zayn nem szakított volna SMS-ben Perrievel akkor ez az egész nem lenne, én úgy gondolom. Legalább vette volna a fáradságot, hogy ezt személyesen közölje Perrievel. Meg persze a twitteren tudja osztani az észt. Szánalom ez a gyerek, komolyan.
2015. augusztus 17. 11:58
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Nem tudom, hogy mi baja van Zaynnek. Egyenlítette az állást. SMS-ben szakítani azzal, akivel 2 évig jegyesek voltatok, szerintem itt nem a Little Mix-et kell bántani!!!
2015. augusztus 17. 12:15
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Szerintem szánalmas amit művelnek, mindkét fél egymás irányába. Ráadásul unalmas is.
2015. augusztus 17. 12:20
|
|
TaylorMadonnaFanúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 248325 offline
|
Furcsa, hogy még neki áll feljebb az SMS-ben való 2 éves jegyesség felbontása után......na mindegy....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: