Perrie védelmére kelve az elmúlt napokban több utalást is tettek a lányok a One Direction egykori tagjára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyilvánosan cikizi Zaynt a Little Mix
2015. augusztus 16. 09:59
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Gyerünk lányok!
2015. augusztus 16. 10:14
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
A cikizés nem szép dolog, de Zayn megérdemli...
2015. augusztus 16. 10:14
értem a lányokat, hogy kiállnak perrie mellett, mert hát zayn elég bunkó módon dobta ki perrie-t (könyörgöm, sms-ben?? ennyire gyáva lenne személyesen elmondani? ez nagyon nagy taplóság) de azért az állandó beégetés elég gyerekes dolog.
2015. augusztus 16. 10:19
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
jó negyáltalán nem volt szép amit zayn tett, de nem ez a megoldás! ez azért durva...
2015. augusztus 16. 10:21
Hát Zayn megérdemli!!! És hajrá Little Mix!! Remélem nyernek!
2015. augusztus 16. 10:28
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 137610 Azonosító: 155975 offline
|
Szerintem a plakátok csak a 'Maradj erős Perrie' felirat miatt tartották meg, az pedig, hogy tetszik neki a One Direction új száma nem feltétlenül köthető Zaynhez.. Mindenesetre nem hinném, hogy ha nyernek a TCA-n Perrie pont azzal lenne elfoglalva, hogy Zaynt égesse be
2015. augusztus 16. 10:33
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Hajrá Little Mix!
! igazuk van, megérdemli Zayn
2015. augusztus 16. 10:36
Szeretem Zaynt, és régebben szerettem a Little Mixet. Most már Directioner vagyok. És Zayn azért valamennyire kapcsolódik a bandához. Régebben ő is tagja volt. De Zaynnek és a Drag Me Down-nak egymáshoz SEMMI köze. De mindenkinek más a gondolatmenete, stílusa.
És ezzel nem akarok senkit megsérteni. Azért mondjuk, Zayntől ez az egész egy kicsit erős volt. De ezért nem kell fikázni szerintem a One Directiont, mert Zayn már nem a tagja.
2015. augusztus 16. 10:37
Azért ne nyerjenek a lányok, hogy Zayn hülye kis egója ne sérüljön? Ez a pasas még szánalmasabb és önzőbb, mint gondoltam.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.