Ősszel érkezik Jeremy Irvine, Jonathan Rhys Meyers, Ron Perlman és Joey King filmje, mely a New York-i eseményeket eleveníti fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Előzetest kapott a Stonewall-lázadásról készült film
2015. augusztus 16. 00:17
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Az előzetes alapján jó filmnek tűnik
2015. augusztus 17. 11:26
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
erről a mozgalomról még nem is hallottam,érdekesnek tűnik a film
2015. augusztus 18. 01:01
|
|
StopandStareúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 240802 offline
|
tumblrön mindenki lázadozik a film ellen, és fontosnak tartom leírni ide hogy miért is.
A film egyszerűen kihagyja a fehértől eltérő bőrszínűeket és a transzneműeket. Példának okáért a trailerben az látszik hogy az első követ egy fehér cis férfi hajítja el, míg el valóságban egy afroamerikai transz nő Marsha Johnson tette ezt. Lényegében fehérre akarják mosni a történelmet és megtisztítani a transzneműektől, és oké, a Tumblr néha teljesen irreleváns dolgokon háborodik fel, de ez szerintem rohadtul nem oké, úgyhogy csatlakoztam a filmet bojkottálókhoz.
A film egyszerűen kihagyja a fehértől eltérő bőrszínűeket és a transzneműeket. Példának okáért a trailerben az látszik hogy az első követ egy fehér cis férfi hajítja el, míg el valóságban egy afroamerikai transz nő Marsha Johnson tette ezt. Lényegében fehérre akarják mosni a történelmet és megtisztítani a transzneműektől, és oké, a Tumblr néha teljesen irreleváns dolgokon háborodik fel, de ez szerintem rohadtul nem oké, úgyhogy csatlakoztam a filmet bojkottálókhoz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: