Amúgy ezzel nem értek egyet, hogy egy születésnap csak akkor lehet jó, ha az ember full részegre issza magát, sőt. Inkább borzalmas? Ki örülne annak, ha a nap végén (PONT a SZÜLETÉSNAPJÁN), ott bolyongana az utcán részegen, és ott viszik a barátok hazafelé a kocsiba hogy otthon lefeküdhessen, aztán holnap másnapos legyen? Természetesen az jó, hogy ha a barátai hazaviszik, egy barátnak támogatnia és védenie kell a másikat. De azért ki szeretne már egy ilyen születésnapot, hogy részeg..mert én biztos nem...
Elárulta kislánya nevét Keira Knightley
2015. augusztus 15. 18:46
Edie..hmm, szerintem is, kissé fiús.
De hát az ő gyereke..
Amúgy ezzel nem értek egyet, hogy egy születésnap csak akkor lehet jó, ha az ember full részegre issza magát, sőt. Inkább borzalmas? Ki örülne annak, ha a nap végén (PONT a SZÜLETÉSNAPJÁN), ott bolyongana az utcán részegen, és ott viszik a barátok hazafelé a kocsiba hogy otthon lefeküdhessen, aztán holnap másnapos legyen? Természetesen az jó, hogy ha a barátai hazaviszik, egy barátnak támogatnia és védenie kell a másikat. De azért ki szeretne már egy ilyen születésnapot, hogy részeg..mert én biztos nem...
2015. augusztus 15. 19:23
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
szépek a fotók
2015. augusztus 15. 19:46
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Az Edie nevet "Idí"-nek" kell ejteni, távol áll azt Eddie névtől, amire hasonlít. Szerintem ez tök jó, hogy végre egy híresség, aki normális nevet ad a gyerekének, nem valami supersunshinerainbowicecream -jellegűt.
2, Tudjátok mit? Ha 30 éves leszek, én is be fogok b.szni, mint a fene. Nehogy már rossz legyen azért valaki, mert egy ilyen kerek számnál berúg és aztán részegen megy haza. A sok önjelölt orvosnak üzenném, hogy egy este kemény italozástól még nem lesz valakinek májzsugorodása.
2, Tudjátok mit? Ha 30 éves leszek, én is be fogok b.szni, mint a fene. Nehogy már rossz legyen azért valaki, mert egy ilyen kerek számnál berúg és aztán részegen megy haza. A sok önjelölt orvosnak üzenném, hogy egy este kemény italozástól még nem lesz valakinek májzsugorodása.
2015. augusztus 16. 08:33
CandUs nyugodtan ezzel csak saját magadról teszel tanubizonyságot!
Ha te ebben látod a boldogságot... ne érdekeljen milyen szánalmas és undorító persze az sem hogy aki ezt tolerálja azzá válik.
Ha te ebben látod a boldogságot... ne érdekeljen milyen szánalmas és undorító persze az sem hogy aki ezt tolerálja azzá válik.
2015. augusztus 16. 15:37
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (norka03 @ 2015.08.16. 08:33)
CandUs nyugodtan ezzel csak saját magadról teszel tanubizonyságot!
Ne haragudj, de itt pontosan te vagy a szánalmas és undorító, osztod itt az észt és játszod az erkölcscsőszt. Te csak ne akarj semmilyen tanúbizonyságot levonni rólam, amikor nem ismersz s e m e n n y i r e s e m! Amúgy meg nyugalom, vegyél be egy leszarom tablettát és tanulj meg nem pálcát törni mások felett.
Ajándék szeretetadag: Forgasd sokat A magyar helyesírás szabályai című remekművet, sok újdonságot fogsz benne találni -sokkal erkölcsösebbnek fogsz tűnni helyesírással
2015. augusztus 17. 12:49
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nem olyan rossz név meg marha szép a képeken
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: