Az Edie nevet kapta a brit színésznő és James Righton első közös gyermeke, aki májusban látta meg a napvilágot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elárulta kislánya nevét Keira Knightley
2015. augusztus 15. 14:02
A 3. képen mik azok a pomponok?
Az Edie kicsit fiús név számomra, de ha neki ez tetszik...
Az Edie kicsit fiús név számomra, de ha neki ez tetszik...
2015. augusztus 15. 14:14
Nem annyira tetszik a név és ezt a nőt sem bírom. Az meg szerinten egyenesen undorító,hogy valaki csak úgy tud ünnepelni hogy részeg. Sosem értettem az ilyen embereket mi jó abban hogy totál öntudatlanra iszod magad és adod a hülyét...szerintem ez nevetséges és megalázó. Ráadásul az egészségre is káros ! Az igaz,hogy nem ivott de azért harminc évesen felnőhetne már mert ha mondjuk még csak az első pár hónapban lett volna tuti megvalósította volna
2015. augusztus 15. 14:16
Számomra ez Edie fiús, de amúgy tetszik és a képek is jók!
2015. augusztus 15. 14:17
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Mivel Edith a neve így nem hat olyan fiúsnak..
De hogy anélkül születésnapot ünnepelni nem lehet hogy ne legyél totál részeg...azért az egy kicsit fura..!
A képeken viszont gyönyörű.
De hogy anélkül születésnapot ünnepelni nem lehet hogy ne legyél totál részeg...azért az egy kicsit fura..!
A képeken viszont gyönyörű.
2015. augusztus 15. 14:28
Nekem a név kicsit fiús, de nem az én gyerekem. Amúgy a nőt sem bírom annyira, az meg, hogy 30 évesen, friss anyaként úgy gondolkodik, hogy be kell b*szni különben rossz a buli az szerintem undorító és felelőtlen.
2015. augusztus 15. 14:49
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Szerintem tényleg fiú név. Rögtön Eddie Murphye jutott az eszembe.
Amúgy Keira az első képen szerintem tök úgy nézett ki mint Demi Moore. Egyébként pedig szerintem sem a rohadt nagy berúgás miatt kellene siránkoznia, hanem hogy józan tudott maradni. Szerintem azért nem kel ekkora hűhőt csapni. De ízlések és pofonok.
Amúgy Keira az első képen szerintem tök úgy nézett ki mint Demi Moore. Egyébként pedig szerintem sem a rohadt nagy berúgás miatt kellene siránkoznia, hanem hogy józan tudott maradni. Szerintem azért nem kel ekkora hűhőt csapni. De ízlések és pofonok.
2015. augusztus 15. 14:49
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Szép neve van.
2015. augusztus 15. 15:18
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Jók lettek a képek és a név is aranyos. Én például imádom az ilyen neveket.
2015. augusztus 15. 17:04
imádom őt de a képek szörnyűek talán a 3 képen ismerném fel de a többin....
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: