Szakított Austin Mahone és Becky G
2015. augusztus 14. 20:34
Már nem azért,de tényleg.De az már nekem gyanús,ha valaki azt mondja pár nappal a szakítás után,hogy attól még 'barátok'...
2015. augusztus 14. 20:46
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ő aztán tud fogalmazni.
hát, meg ilyenek...
jár a taps. Amúgy nem is tudtam hogy együtt vannak
2015. augusztus 14. 20:51
Hát nem is örülök , nem is vagyok szomorú. Én Camival jobban bírtam.
2015. augusztus 14. 21:10
Van egy ismerősem aki szerintem már megvette a repülőjegyet oda ahol most Austin van! :'D
2015. augusztus 14. 21:33
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hála istennek,mert Becky G sokkal jobbat érdemel!
2015. augusztus 14. 22:44
Ne már, pedig szerintem is tökre összeillettek. Igaz, hogy Becky nem a szívem csücske, sőt örültem volna, ha Austin mással lett volna, nem vele, de azért mégis sajnálom. Illetve kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog működni ez a "barátság", hiszen ezek után, az én véleményem alapján, nincs barátság, maximum barátság extrákkal, viszont nem tudom róluk ezt elképzelni.
2015. augusztus 15. 00:13
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
15 év körül van a csaj ,nem is tudott volna hosszú kacsolatot fentartani,hisz még gyerek
2015. augusztus 15. 00:13
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
kapcsolatot*
2015. augusztus 15. 01:35
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Imádom Austint, nagyon, szóval most örülnöm kéne. Láttam a videót, ahol elmondja ezt az egész szakítós dolgot. Láttam rajta, hogy szomorú, és ez esett nekem nagyon rosszul, mert pont azt szeretem benne, hogy mindig mosolyog. De akkor láttam a mosolyán, hogy nem őszinte. És ez nagyon fájt... Nagyon szeretném, ha Austin boldog lenne.
Becky-t is szeretem, de még nem láttam, hogy ő megerősítette volna a szakítást, szóval arról nem tudok semmit sem mondani...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: