Mellkisebbítő műtéte volt a Modern család sztárjának
2015. november 08. 21:54
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Szerintem így is szép!!
2016. február 05. 10:16
|
Cartman145új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 19660 offline
|
Most kifejezetten nem ezekre a képekre gondolok, de elég sok képen látszik hogy picit túlsúlyos. Lehet azzal kezdtem volna műtéti beavatkozás helyett. Ha már azt mondja:
-"Csak azt hajtogattam: Mit fogok felvenni? Nem tudok mit felvenni a strandra vagy medencéhez. Nem tudok lemenni a barátaimmal bulizni és azt hordani, amit ők. Tetőtől talpig ruhákba kell burkolóznom, különben egy olyan bizonyos módon nézek ki, ami egyáltalán nem áll szándékomban."
és.. Mint férfi azt kell mondanom egy világ dől össze bennem amikor mellkisebbítő műtétről hallok
-"Csak azt hajtogattam: Mit fogok felvenni? Nem tudok mit felvenni a strandra vagy medencéhez. Nem tudok lemenni a barátaimmal bulizni és azt hordani, amit ők. Tetőtől talpig ruhákba kell burkolóznom, különben egy olyan bizonyos módon nézek ki, ami egyáltalán nem áll szándékomban."
és.. Mint férfi azt kell mondanom egy világ dől össze bennem amikor mellkisebbítő műtétről hallok
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: