Kristen Stewart: „Nem fogok coming outolni"
2015. augusztus 14. 12:57
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Ariella2001 @ 2015.08.14. 11:02)
Én vagyok az egyetlen, akinek még mindig nem világos, hogy akkor heteróe?
na nem mintha álmatlan éjszakákat okozott volna nekem ez a kérdés. Amúgy néhány kép tényleg jó. 
Őszintén: mit számít az, hogy milyen neműekkel akar szexelni? Attól nem lesz se több, se kevesebb. Egyébként épp a cikkben ismerte be, hogy inkább titokzatos akar maradni és nem felfedni minden kártyáját.
2015. augusztus 14. 13:06
Hm,régen bírtam ezt a nőt,a Twilight miatt.De,most már,egyszerűen rühellem,és nem a mássága miatt,hanem egyszerűen irritál.Ezek ellenére,és annak ellenére hogy Kristen nem szép,tetszenek a fotók!
2015. augusztus 14. 14:03
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Minnek ennyi kép erről a nőről,mikor nem is szép.
2015. augusztus 14. 14:49
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Agüero10 @ 2015.08.14. 14:03)
Minnek ennyi kép erről a nőről,mikor nem is szép. 
Tudtommal nem te vagy a világ közepe, szóval nem neked készítették. Másnak tetszik - törődj bele.
2015. augusztus 14. 18:03
Nagyon jó képek lettek, de ezt az arcot nem értem, miért vág mindig ilyem arcot? Na mindegy, a pózok tetszenek, és a haja is. Amúgy meg teljesen igaza van, akik ilyenekkel zaklatják azok nem rajongók. És amúgy nem mindegy kivel vagy együtt? Könyörgöm, ha itt az ideje, úgyis elmondja. Ha pedig nem, akk is hagyjuk békén, az ő és a párja dolga ez.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: