Annyira elege volt a színésznek a Bír-lak kezdetén az alig egyéves Olsen lányokból, hogy meg akart szabadulni tőlük.
A teljes cikkhez kattints ide!
John Stamos megpróbálta kirúgatni az Olsen ikreket
2015. augusztus 13. 18:47
|
|
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline
|
Ennyi év után ez már nemsokat számít.
2015. augusztus 13. 18:50
|
|
TaylorMadonnaFanúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 248325 offline
|
Már rég történt, úgyhogy mindegy.
2015. augusztus 13. 18:54
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szerintem ennyi év után nem igazán lényeg .....
2015. augusztus 13. 19:04
És ezt most kellett kijelenteni? Azóta hány év telt el?
2015. augusztus 13. 19:15
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
egy éves volt, hagyjál már, de amúgy is már mind idősebbek és mindannyiuknak ciki... nem tudom miért érzik úgy az emberek, akik ezeket nyilvánosságra hozzák, hogy érdekel valakit..
2015. augusztus 13. 21:13
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Biztos addigra már nagyon ideges, és fáradt. Megesik, hogy néha az ember kicsit elveszti a józan eszét. Én viszont úgy tudom, hogy a későbbiekben nagyon jóban lettek, nem kell ezért bántani John-t. Sőt, én még "a színészi játék hagy kivetni valót maga után" kifejezéssel sem értek egyet, magasan Jesse bácsi volt a legjobb az egész sorozatból, vicces volt, aranyos, és helyes, miatta néztem csak a Bír/lakot. Amúgy azt olvastam nemrég az IMDB-n, hogy folytatni fogják a sorozatot a régi szereplők is feltűnnek benne, de most DJ lesz a főszereplő, az ő saját családjáról fog szólni.
2015. augusztus 13. 22:09
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (kis_zsú @ 2015.08.13. 21:13)
Biztos addigra már nagyon ideges, és fáradt. Megesik, hogy néha az ember kicsit elveszti a józan eszét. Én viszont úgy tudom, hogy a későbbiekben nagyon jóban lettek, nem kell ezért bántani John-t. Sőt, én még "a színészi játék hagy kivetni valót maga után" kifejezéssel sem értek egyet, magasan Jesse bácsi volt a legjobb az egész sorozatból, vicces volt, aranyos, és helyes, miatta néztem csak a Bír/lakot. Amúgy azt olvastam nemrég az IMDB-n, hogy folytatni fogják a sorozatot a régi szereplők is feltűnnek benne, de most DJ lesz a főszereplő, az ő saját családjáról fog szólni.
Nem Stamos színészi játékára utaltam, hanem a dokumentumfilmnek nevezett lifetime-os förtelemben őt alakító színészéről.
2015. augusztus 13. 22:23
|
|
Babymetalfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 247589 offline
|
De istenem 1 éves se mit kell bántani?! ha beszar beszar ez van ezzel járnak a problémák ha kisebbekkel vesznek fel felvételt! ők akarták! -.-'' fogadlyák el a hátrányokat is pff barmok
2015. augusztus 13. 23:06
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Idézet (LoveNessa @ 2015.08.13. 22:09)
Nem Stamos színészi játékára utaltam, hanem a dokumentumfilmnek nevezett lifetime-os förtelemben őt alakító színészéről.
Ja, akkor az más.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: