12 dolog, amit nem tudtál a balkezesekről
2015. november 15. 00:31
|
Brillyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 225535 offline
|
Rengeteg balkezest ismerek.. igaz, a jobbkezesek többen vannak, de nem ritka a balkezes sem egyáltalán. A fent leírtak (kinek ez-kinek az) kb minden második emberre érvényesek lehetnek kézhasználattól függetlenül.
2015. december 28. 19:08
Hát nem tudom, nekem van egy balkezes barátnőm, és tényként tudom mondani, hogy jobbkezes létemre én vagyok az okosabb. xD
2016. január 21. 20:16
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Balkezes vagyok, de ezekből nagy része nem jellemző
2016. július 06. 13:21
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én nem ismerek egy bal kezest sem,de eléggé érdekes cikk,meg kell hagyni(:
2016. július 18. 12:22
Balkezesként igazolhatom a cikk hitelességét, tényleg találóak voltak a dolgok, bár egyet-kettőt nem igazán tapasztaltam magamon, ez viszont annak tudható be, hogy más-más személyiségek vagyunk mi is.
2016. július 20. 18:54
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Ez hülyeség.. Én is balkezes vagyok, de ezek szerintem ezek a dolgok nem attól függenek, hogy melyik kezünk az ügyesebb... pl. az okosság is egy tök relatív dolog...
2016. szeptember 20. 20:05
|
|
ericdraven28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.24. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 250034 offline
|
Kurt Cobain jobbkezes. Balkezes gitáron játszik ugyan, de a jobb kezével ír. Sok képet láttam róla, ahol a jobb kezével fog egy csomó mindent.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: