Madison De La Garza: „Nem könnyű híres ember testvérének lenni”
2015. augusztus 13. 22:20
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Idézet (Lambika @ 2015.08.13. 20:44)
nyomoronc liba
Kedves Lambika, aki olyan nagyra vagy magaddal, mintha moderátor vagy isten tudja mi lennél, mutasd fel azt, amit elértél az életben.Lehet,hogy te nem láttad a filmjeit, de ártott neked valamit?Remélem nem az új Noah Cyrust véled felfedezni benne.
Megvernéd? Mégis miért? Mert van szíve és felmutatott valamit az életben? Vagy, mert Demi húga? Egy okot mondj kérlek szépen.
Nyomoronc? Úgy ítélkezek felette, mintha isten tudja kije lennél.
lehet jönni utálkozni az üzenőfalamra
2015. augusztus 13. 23:10
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
"Kedves" Lambika!
Akárhányszor ellátogatok erre az oldalra és belenézek néhány cikkbe,megnézem a kommenteket és 100% hogy legalább egyben észreveszem a tiéd ami BIZTOS hogy utálkozó komment. Tőled még csak ilyet láttam. Mondd,te azért regisztáltál ide,hogy minden sztárt kiossz aki valaha elért bármit az életben? Neked fáj hogy ők többek nálad? Neled jó érzés ha másokaz szidhatsz? "Nyomoronc" ezen jót nevettem. Szerintem neked önértékelési zavaraid vannak,ezért utálkozol állandóan. Irigy vagy arra akinek több van mint neked. De hagyd mondjak valamir. Legtöbbjük ezért keményen megdolgozik mindennap. És te ezt ócsárolod. Kérlek gyere vissza a nyomoronc kommentjeiddel ha te is felmutattál valamit az életben!
Akárhányszor ellátogatok erre az oldalra és belenézek néhány cikkbe,megnézem a kommenteket és 100% hogy legalább egyben észreveszem a tiéd ami BIZTOS hogy utálkozó komment. Tőled még csak ilyet láttam. Mondd,te azért regisztáltál ide,hogy minden sztárt kiossz aki valaha elért bármit az életben? Neked fáj hogy ők többek nálad? Neled jó érzés ha másokaz szidhatsz? "Nyomoronc" ezen jót nevettem. Szerintem neked önértékelési zavaraid vannak,ezért utálkozol állandóan. Irigy vagy arra akinek több van mint neked. De hagyd mondjak valamir. Legtöbbjük ezért keményen megdolgozik mindennap. És te ezt ócsárolod. Kérlek gyere vissza a nyomoronc kommentjeiddel ha te is felmutattál valamit az életben!
2015. augusztus 14. 21:24
Drága Lambika.
Komolyan nem értem miért írsz ilyen kegyetlen szavakat erről a két CSODÁRÓL!Igen jól olvastad CSODÁRÓL!!!Ennyire ne légy irigy rájuk kérlek.
Köszönöm szépen
(Attól mert Te nem vagy olyan szép,mint Ők ne légy rájuk mérges)
Komolyan nem értem miért írsz ilyen kegyetlen szavakat erről a két CSODÁRÓL!Igen jól olvastad CSODÁRÓL!!!Ennyire ne légy irigy rájuk kérlek.
Köszönöm szépen
(Attól mert Te nem vagy olyan szép,mint Ők ne légy rájuk mérges)
2015. augusztus 15. 01:33
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Én is imádom az ID-t és eddig kb senki se tudta hogy mi az,a barátaim közül.Jó tudni hogy mások is szeretik:D
2015. augusztus 15. 12:53
Lambika szerintem mindenki úgy van vele hogy te vagy a beteg.:-)
2015. augusztus 15. 20:13
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Aranyosak.
És Demi jó példát mutat neki a viselkedésével, örülök, hogy a nehéz időszakok után így talpra tudott állni... A nagy testvér viselkedése mindig hatással van a kicsikére. Nézzétek meg Miley Cyrus húga hogy elp*csult
Madisonnak színes kontaktlencséje van vagy eddig is kék volt a szeme?
Madisonnak színes kontaktlencséje van vagy eddig is kék volt a szeme?
2015. augusztus 17. 12:26
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
demi biztos,hogy jó testvér már láthattuk ezt párszor
2015. augusztus 17. 23:17
|
|
B.Lilcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 207459 offline
|
Ismerem az érzést:) Ugyan az én nővéreim nem hírességek de velük is kb ekkora a korkülönbség és ők is nagyon távol vannak, évente csak párszor találkozunk, szóval nagyon szép, hogy így vélekednek róla^^
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: