Starity

PLL: Tombolnak a rajongók, „A” nem az, akire számítottak!

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 13. 10:48 #61
Fresh89
Fresh89

Státuszyou're my flashlight
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 593
Csatolások: 33
Azonosító: 171138
Már háromszor néztem meg a finálét, de még mindig nem értem a Cece-s dolgot. Átoperáltatták Charlest lánnyá, és így lett Charlotte? Nekem ez olyan fura, valahogy nagyobb meglepetésre vártam. Sara meg aztán egyáltalán nem sokkolt le, pedig nem gondoltam volna soha, hogy ő Red Coat.
2015. augusztus 13. 10:52 #62
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Szerintem pedig egész jóra sikeredett. Én is már 5 éve vártam, hogy végre kiderüljön ki "A" és mondanom sem kell teljesen ledöbbentem. Jó számítottam rá, mert olvastam teóriákat, ahol volt egy ilyen transzneműs, de nem akartam elhinni. :'D
Elején én is csalódott voltam, mikor megfordult de aztán végül nekem nagyon tetszett ez a megoldás.
Akik meg háborognak, azok akkor mondjanak jobb ötleteket kik lennének a megfelelőbbek A-nak. biggrin.gif De úgy vezessék fel a sztorit, hogy értelmes legyen. wink.gif És ne Wrennel hozakodjanak elő.

Nekem tetszett. Még azt leszámítva is, hogy picit csalódott vagyok / voltam.
Jó ez így.
2015. augusztus 13. 10:52 #63
- törölt felhasználó -    
Sararól már akor gondoltam, hogy A-nek dolgozik, amikor nem akart bemenni a lányokkal a szobába! Amúgy nekem tetszett ez a rész, bár kicsit furcsa volt, azt pl. még mindig nem értem, hogy hogy lett Charlesból lány, de mindegy!
2015. augusztus 13. 10:55 #64
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Egy kicsike meglepetés ért, úgy minden öösszefügg. Azt nem értem én se, hogy most ha lány volt mért Charlesnak hívták, miért nézték fiúnak? Saran én sem lepődtem meg, mindig olyan furcsa volt, én nem is szerettem! Kíváncsi vagyok milyenek lesznek 5 év múlva a dolgok.
2015. augusztus 13. 11:14 #65
- törölt felhasználó -    
Én eléggé csalódtam a részben, hiszen sokkal nagyobb sokkra gondoltam mint ez, Cece nekem mindig is gyanús volt (mint ahogy Rosewood összes lakosa már szinte biggrin.gif ). Viszont Sarat már a kezdetektől kezdve nem kedveltem, és sejtettem, hogy köze van -Ahez. De azért ezzel is megbarátkoztam és nem befolyásolja azt, hogy a jövőben nézni fogom-e, természetesen már most várom nagyon a januárt biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. augusztus 13. 11:16 #66
- törölt felhasználó -    
nagyon elhúzták,a végére már senki nem élvezte..
2015. augusztus 13. 11:18 #67
Jack99
Jack99

Státuszhttps://www.youtube.com/watch?v=F5hGGYKOle0
Hozzászólás: 606
Csatolások: 0
Azonosító: 201240
Én imádtam nekem igy is tetszett biggrin.gif
2015. augusztus 13. 11:59 #68
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Egyetértek, én is hatalmasat csalódtam! Volt olyan szar finálé, mint amikor megtudtuk, hogy Dan Gossip Girl, vagy mint az Így jártam anyátokkal-finálé. Szóval, csalódás a végtelenen... Pláne, hogy volt jó pár ellentmondás is, pl. Toby anyjával, meg Wrennel vagy Wildennel vagy hogy hívták azt a szerencsétlen rendőrt.
2015. augusztus 13. 12:07 #69
KlauDia
KlauDia

StátuszMindig csak előre nézz az életben!! :)
Hozzászólás: 561
Csatolások: 1
Azonosító: 179806
Egyáltalán nem erred számítottam az elején az hittem hogy ez csak egy vicc de nem az volt sajnos számomra nem okozott valami nagy döbbenetett sad.gif
2015. augusztus 13. 12:11 #70
vikii94
vikii94
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 127329
Valóban hatalmas csalódás a sorozat. Vanessa egyébként szép, profi munkát végzett, nagyon jól eljátszotta a szerepét, de maga az ötlet borzalom.
Nem csak a logikai buktatók miatt (ugye jó páran említettétek Marion, Wren és Wilden-es részleteket), hanem azért is, mert ezzel Marlene tulajdonképpen a mai trendnek akart "benyalni" és ez nagyon szembetűnő, számomra visszataszító. Nem olyan rég az egyik PLL szerkesztő és maga Marlene is kifejezte csodálatát Bruce/Caitlyn Jennerrel kapcsolatban és láááááám csodát, Cece lett Charles? Ennyi erővel inkább küldtek volna egy ajándékcsokrot Jennernek és hagyták volna meg az eredeti ötletüket A-nak, nem az utolsó pillanatokban változtatni, mert ezen tisztán látni, hogy el van kapkodva, semminek semmi köze egymáshoz...
Számomra a nagy csalódás az, hogy Marlene és az egész PLL banda egy hírhajkurász, trendnyalós epizódot csinált, minden külföldi hírportál (köztük a pll oldala is) tele van azzal, hogy több mint 800.000-en tweeteltek róla, hány ezren nézték meg a részt..., de vajon azt összeszámolták, hogy hány rajongónak nem tetszett a végkifejlet? smileeee.gif
2015. augusztus 13. 12:35 #71
BodaiBella
BodaiBella
új tag
Hozzászólás: 47
Azonosító: 242239
Szerintem nagyon jó volt....nekem tetszett!! biggrin.gif
2015. augusztus 13. 13:02 #72
- törölt felhasználó -    
Szerintem nagyon jó rész volt és én kifejezettem örülök neki hogy Cece lett A nem tudom de először engem meglepett de aztán ahogy egyre jobban közelítettem a rész végéhez már örültem neki.Mert szerintem ez így volt logikus és nem értem a többieket hogy miért csalódtak a sorozatban én már várom a folytatást mert imádom a sorozatot.
2015. augusztus 13. 13:03 #73
Viraag23
Viraag23
új tag

Státusz,,I belive that happy girls are the prettiest girls..."-Audrey H.
Hozzászólás: 43
Azonosító: 229390
#feelingdissapointed sad.gif 3x néztem meg remélve,hogy majd csak belenyugszok DE nem!!! Felesleges lenne leírnom miért akadtam ki ,hiszen akiknek nem tetszett azok tudják ,hogy több sebből vérzik a dolog.Meg ami még idegölő az Cece ,,indítéka".Mert az imádott húgocskája akin csak segíteni akart nem megölni ááá nem.Na azért kínozta a hazugokat mert ,,nem hiányzott" nekik Ali. FU*K logic
2015. augusztus 13. 13:58 #74
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
En annyira vartam mar, hogy lassam, es vegig libaboros voltam meg minden. De en Cece-re tokre nem szamitottam. En is titokzatosabb vagy nagyobb durranasra vartam. Meg oszinte legyek, elegge zavarodott volt ez a resz biggrin.gif Charles/Cece/Charlotte bla bla...
Sok kommentet elolvastam fb-n, es 90%-nak nem tetszett a leleplezes lol
2015. augusztus 13. 14:05 #75
Mrs.Milka
Mrs.Milka
új tag

StátuszDon"t lie bright eyes!
Hozzászólás: 18
Azonosító: 239229
Elég szomorú voltam amikor megnéztem ezt a részt... Cecenek konkrétan semmi indítéka nem volt, hogy "játsszon" a lányokkal.. Ez a fiúból lett lány dolog nagyon bizarr.. Szerintem több kérdés merül fel mindenkiben, mint amennyit sikerült megmagyarázniuk.. >< És a Pll oldala várhatott volna pár órát amíg minden országban megnézik a részt és csak utána kellett volna kitennie a képet, hogy Cece A.. így a legtöbben szerintem csalódottak voltak (mint én is) amikor megláttam/tuk a képet.. Nem azt mondom, hogy rossz rész volt, de nem is a legjobb.. sad.gif Ez az 5 éves ugrás..mondjuk kicsivel többet is mutathattak volna, mert ezzel nem lettünk előrébb hogy megtudtuk Alison tanár lesz.. NA de a többiek?? Remélem a 6/B jobb lesz mint ez az utolsó rész :c
2015. augusztus 13. 14:22 #76
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Ez az egész nagyon összecsapottnak tűnik. Igazából azt sem nagyon magyarázták, hogy CeCe fiú létére miért is akart annyira lány ruhákat, értjük hogy transgender lett később, meg minden, de ezzel a ténnyel nem is nagyon foglalkoztak, csak úgy ott hagyták. Na meg amikor Allison kérdezte, hogy New York után miért nem hagyta őket békén ; Milyen magyarázat az, hogy ez a játék olyan mint a drog?! Ez számomra sehogy sem értelmes, vagy csak én nem tudok azonosulni egy elmebeteggel.
2015. augusztus 13. 14:34 #77
Vadonka 16
Vadonka 16
visszatérő vendég
Hozzászólás: 342
Azonosító: 143242
Emberek ne már mindenki aki nézte a sorozatot vagy legalább is ismeri tudhatja,hogy mindig van egy másik story ,most megtudtuk ki A de ez nem azt jelenti,hogy mindent ő tett volna a lányokkal pl nem őlte meg az édesanyját és nem p akarta Alit megölni, és aznap mikor Ezrat lelötték Cece rosewoodban volt a rendőrségen szóval az egy másik ember.
2015. augusztus 13. 15:03 #78
Anne_14
Anne_14
új tag

Státusz....sarcasm is my only defense - Stiles Stilinski
Hozzászólás: 98
Azonosító: 244955
Én se erre számítottam, de nekem tetszett ez a rész és tényleg ötletes volt, hogy CeCe volt Charles és átműtette magát lánnyá stb... Erre a megoldásra senki nem gondolt... Komolyan, most jobb lett volna ha Wren 'A'? Egyáltalán nem. Akkor az lett volna a baj, hogy "jajj mindenki tudta már"... Mondjuk nekem még így is vannak benne homályos részek, amiket kicsit furcsállok o.O Szerintem az is jó lett volna ha tényleg megismerjük Charles-t, a fiút, egy új színész szerepében. Na mind1, így alakult. Kíváncsian várom hogy mi fog 5 év múlva történni a lányokkal. Ja meg arra is kíváncsi vagyok, hogy Ali kihez ment férjhez és hogy lett tanár Mrs. Roller-ként biggrin.gif
2015. augusztus 13. 15:36 #79
Zs00
Zs00

StátuszFeel the fear in my enemy's eyes
Hozzászólás: 935
Azonosító: 205886
Az tényleg jó ötlet volt, hogy Cece-A, mert egy lányra senki se gondolt volna...DE, hogy Sara lett a fekete özvegy és a vörös kabátos nő, az kiborított. Nagy szerepe az utóbbi 5 részben volt, és őt teszik be. Egy régi szereplő sokkal jobb lett volna, aki már feltűnt a műsorban. Én a vörös kabátosra Meredith-et tettem volna be, Byron régi baárnőjét.... Na mind1. Ami még tetszett, hogy EMILY FELKÉPELTE SARAT. Azt nem értem, miért ugranak egy részben kétszer is az időben. 5 évet ugrani bőven elég lett volna januárban. kicsit csalódtam marline.. amilyen jó, rémisztő, érdekes részel voltak régen, most annyira unalmasak és értelmetlenek. attól félek, hogy úgy el lesz rontva, mint sok film trilógiájának a harmadik része.
2015. augusztus 13. 16:58 #80
- törölt felhasználó -    
Nem volt olyan rossz ez a rész, az legalábbis pozitív, hogy mertek ilyen irányba lépni a készítők. Inkább a megvalósítással voltak gondok, a háttérsztori sokszor logikátlannak tűnt.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!