PLL: Tombolnak a rajongók, „A” nem az, akire számítottak!
2015. augusztus 13. 10:48
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Már háromszor néztem meg a finálét, de még mindig nem értem a Cece-s dolgot. Átoperáltatták Charlest lánnyá, és így lett Charlotte? Nekem ez olyan fura, valahogy nagyobb meglepetésre vártam. Sara meg aztán egyáltalán nem sokkolt le, pedig nem gondoltam volna soha, hogy ő Red Coat.
2015. augusztus 13. 10:52
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Szerintem pedig egész jóra sikeredett. Én is már 5 éve vártam, hogy végre kiderüljön ki "A" és mondanom sem kell teljesen ledöbbentem. Jó számítottam rá, mert olvastam teóriákat, ahol volt egy ilyen transzneműs, de nem akartam elhinni. :'D
Elején én is csalódott voltam, mikor megfordult de aztán végül nekem nagyon tetszett ez a megoldás.
Akik meg háborognak, azok akkor mondjanak jobb ötleteket kik lennének a megfelelőbbek A-nak.
De úgy vezessék fel a sztorit, hogy értelmes legyen.
És ne Wrennel hozakodjanak elő.
Nekem tetszett. Még azt leszámítva is, hogy picit csalódott vagyok / voltam.
Jó ez így.
Elején én is csalódott voltam, mikor megfordult de aztán végül nekem nagyon tetszett ez a megoldás.
Akik meg háborognak, azok akkor mondjanak jobb ötleteket kik lennének a megfelelőbbek A-nak.
Nekem tetszett. Még azt leszámítva is, hogy picit csalódott vagyok / voltam.
Jó ez így.
2015. augusztus 13. 10:52
Sararól már akor gondoltam, hogy A-nek dolgozik, amikor nem akart bemenni a lányokkal a szobába! Amúgy nekem tetszett ez a rész, bár kicsit furcsa volt, azt pl. még mindig nem értem, hogy hogy lett Charlesból lány, de mindegy!
2015. augusztus 13. 10:55
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Egy kicsike meglepetés ért, úgy minden öösszefügg. Azt nem értem én se, hogy most ha lány volt mért Charlesnak hívták, miért nézték fiúnak? Saran én sem lepődtem meg, mindig olyan furcsa volt, én nem is szerettem! Kíváncsi vagyok milyenek lesznek 5 év múlva a dolgok.
2015. augusztus 13. 11:14
Én eléggé csalódtam a részben, hiszen sokkal nagyobb sokkra gondoltam mint ez, Cece nekem mindig is gyanús volt (mint ahogy Rosewood összes lakosa már szinte
). Viszont Sarat már a kezdetektől kezdve nem kedveltem, és sejtettem, hogy köze van -Ahez. De azért ezzel is megbarátkoztam és nem befolyásolja azt, hogy a jövőben nézni fogom-e, természetesen már most várom nagyon a januárt
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. augusztus 13. 11:16
nagyon elhúzták,a végére már senki nem élvezte..
2015. augusztus 13. 11:59
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Egyetértek, én is hatalmasat csalódtam! Volt olyan szar finálé, mint amikor megtudtuk, hogy Dan Gossip Girl, vagy mint az Így jártam anyátokkal-finálé. Szóval, csalódás a végtelenen... Pláne, hogy volt jó pár ellentmondás is, pl. Toby anyjával, meg Wrennel vagy Wildennel vagy hogy hívták azt a szerencsétlen rendőrt.
2015. augusztus 13. 12:11
|
|
vikii94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 127329 offline
|
Valóban hatalmas csalódás a sorozat. Vanessa egyébként szép, profi munkát végzett, nagyon jól eljátszotta a szerepét, de maga az ötlet borzalom.
Nem csak a logikai buktatók miatt (ugye jó páran említettétek Marion, Wren és Wilden-es részleteket), hanem azért is, mert ezzel Marlene tulajdonképpen a mai trendnek akart "benyalni" és ez nagyon szembetűnő, számomra visszataszító. Nem olyan rég az egyik PLL szerkesztő és maga Marlene is kifejezte csodálatát Bruce/Caitlyn Jennerrel kapcsolatban és láááááám csodát, Cece lett Charles? Ennyi erővel inkább küldtek volna egy ajándékcsokrot Jennernek és hagyták volna meg az eredeti ötletüket A-nak, nem az utolsó pillanatokban változtatni, mert ezen tisztán látni, hogy el van kapkodva, semminek semmi köze egymáshoz...
Számomra a nagy csalódás az, hogy Marlene és az egész PLL banda egy hírhajkurász, trendnyalós epizódot csinált, minden külföldi hírportál (köztük a pll oldala is) tele van azzal, hogy több mint 800.000-en tweeteltek róla, hány ezren nézték meg a részt..., de vajon azt összeszámolták, hogy hány rajongónak nem tetszett a végkifejlet?
Nem csak a logikai buktatók miatt (ugye jó páran említettétek Marion, Wren és Wilden-es részleteket), hanem azért is, mert ezzel Marlene tulajdonképpen a mai trendnek akart "benyalni" és ez nagyon szembetűnő, számomra visszataszító. Nem olyan rég az egyik PLL szerkesztő és maga Marlene is kifejezte csodálatát Bruce/Caitlyn Jennerrel kapcsolatban és láááááám csodát, Cece lett Charles? Ennyi erővel inkább küldtek volna egy ajándékcsokrot Jennernek és hagyták volna meg az eredeti ötletüket A-nak, nem az utolsó pillanatokban változtatni, mert ezen tisztán látni, hogy el van kapkodva, semminek semmi köze egymáshoz...
Számomra a nagy csalódás az, hogy Marlene és az egész PLL banda egy hírhajkurász, trendnyalós epizódot csinált, minden külföldi hírportál (köztük a pll oldala is) tele van azzal, hogy több mint 800.000-en tweeteltek róla, hány ezren nézték meg a részt..., de vajon azt összeszámolták, hogy hány rajongónak nem tetszett a végkifejlet?
CandUs
2015. augusztus 13. 12:35
|
|
BodaiBellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 242239 offline
|
Szerintem nagyon jó volt....nekem tetszett!!
2015. augusztus 13. 13:02
Szerintem nagyon jó rész volt és én kifejezettem örülök neki hogy Cece lett A nem tudom de először engem meglepett de aztán ahogy egyre jobban közelítettem a rész végéhez már örültem neki.Mert szerintem ez így volt logikus és nem értem a többieket hogy miért csalódtak a sorozatban én már várom a folytatást mert imádom a sorozatot.
2015. augusztus 13. 13:03
|
|
Viraag23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 229390 offline
|
#feelingdissapointed
3x néztem meg remélve,hogy majd csak belenyugszok DE nem!!! Felesleges lenne leírnom miért akadtam ki ,hiszen akiknek nem tetszett azok tudják ,hogy több sebből vérzik a dolog.Meg ami még idegölő az Cece ,,indítéka".Mert az imádott húgocskája akin csak segíteni akart nem megölni ááá nem.Na azért kínozta a hazugokat mert ,,nem hiányzott" nekik Ali. FU*K logic
CandUs
2015. augusztus 13. 13:58
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En annyira vartam mar, hogy lassam, es vegig libaboros voltam meg minden. De en Cece-re tokre nem szamitottam. En is titokzatosabb vagy nagyobb durranasra vartam. Meg oszinte legyek, elegge zavarodott volt ez a resz
Charles/Cece/Charlotte bla bla...
Sok kommentet elolvastam fb-n, es 90%-nak nem tetszett a leleplezes lol
Sok kommentet elolvastam fb-n, es 90%-nak nem tetszett a leleplezes lol
CandUs
2015. augusztus 13. 14:05
|
|
Mrs.Milkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 239229 offline
|
Elég szomorú voltam amikor megnéztem ezt a részt... Cecenek konkrétan semmi indítéka nem volt, hogy "játsszon" a lányokkal.. Ez a fiúból lett lány dolog nagyon bizarr.. Szerintem több kérdés merül fel mindenkiben, mint amennyit sikerült megmagyarázniuk.. >< És a Pll oldala várhatott volna pár órát amíg minden országban megnézik a részt és csak utána kellett volna kitennie a képet, hogy Cece A.. így a legtöbben szerintem csalódottak voltak (mint én is) amikor megláttam/tuk a képet.. Nem azt mondom, hogy rossz rész volt, de nem is a legjobb..
Ez az 5 éves ugrás..mondjuk kicsivel többet is mutathattak volna, mert ezzel nem lettünk előrébb hogy megtudtuk Alison tanár lesz.. NA de a többiek?? Remélem a 6/B jobb lesz mint ez az utolsó rész :c
CandUs
2015. augusztus 13. 14:22
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Ez az egész nagyon összecsapottnak tűnik. Igazából azt sem nagyon magyarázták, hogy CeCe fiú létére miért is akart annyira lány ruhákat, értjük hogy transgender lett később, meg minden, de ezzel a ténnyel nem is nagyon foglalkoztak, csak úgy ott hagyták. Na meg amikor Allison kérdezte, hogy New York után miért nem hagyta őket békén ; Milyen magyarázat az, hogy ez a játék olyan mint a drog?! Ez számomra sehogy sem értelmes, vagy csak én nem tudok azonosulni egy elmebeteggel.
2015. augusztus 13. 14:34
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
Emberek ne már mindenki aki nézte a sorozatot vagy legalább is ismeri tudhatja,hogy mindig van egy másik story ,most megtudtuk ki A de ez nem azt jelenti,hogy mindent ő tett volna a lányokkal pl nem őlte meg az édesanyját és nem p akarta Alit megölni, és aznap mikor Ezrat lelötték Cece rosewoodban volt a rendőrségen szóval az egy másik ember.
2015. augusztus 13. 15:03
|
|
Anne_14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 244955 offline
|
Én se erre számítottam, de nekem tetszett ez a rész és tényleg ötletes volt, hogy CeCe volt Charles és átműtette magát lánnyá stb... Erre a megoldásra senki nem gondolt... Komolyan, most jobb lett volna ha Wren 'A'? Egyáltalán nem. Akkor az lett volna a baj, hogy "jajj mindenki tudta már"... Mondjuk nekem még így is vannak benne homályos részek, amiket kicsit furcsállok o.O Szerintem az is jó lett volna ha tényleg megismerjük Charles-t, a fiút, egy új színész szerepében. Na mind1, így alakult. Kíváncsian várom hogy mi fog 5 év múlva történni a lányokkal. Ja meg arra is kíváncsi vagyok, hogy Ali kihez ment férjhez és hogy lett tanár Mrs. Roller-ként
2015. augusztus 13. 15:36
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
Az tényleg jó ötlet volt, hogy Cece-A, mert egy lányra senki se gondolt volna...DE, hogy Sara lett a fekete özvegy és a vörös kabátos nő, az kiborított. Nagy szerepe az utóbbi 5 részben volt, és őt teszik be. Egy régi szereplő sokkal jobb lett volna, aki már feltűnt a műsorban. Én a vörös kabátosra Meredith-et tettem volna be, Byron régi baárnőjét.... Na mind1. Ami még tetszett, hogy EMILY FELKÉPELTE SARAT. Azt nem értem, miért ugranak egy részben kétszer is az időben. 5 évet ugrani bőven elég lett volna januárban. kicsit csalódtam marline.. amilyen jó, rémisztő, érdekes részel voltak régen, most annyira unalmasak és értelmetlenek. attól félek, hogy úgy el lesz rontva, mint sok film trilógiájának a harmadik része.
2015. augusztus 13. 16:58
Nem volt olyan rossz ez a rész, az legalábbis pozitív, hogy mertek ilyen irányba lépni a készítők. Inkább a megvalósítással voltak gondok, a háttérsztori sokszor logikátlannak tűnt.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.