Nicole Kidman teljesen elégedett az életével, és elmondása szerint ha hamarabb ismerte volna meg férjét, most több gyereke lenne.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Kidman elégedett az életével
2015. augusztus 12. 20:18
Örülök, hogy abbahagyta a botoxot, egyszerűen csodaszép így.
2015. augusztus 12. 23:40
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
"Nicole Kidman magabiztosan és boldogan tündököl..."
Már nem azért, de a póz, amivel ott áll a magazin címlapján azt jelenti, hogy fél.
Viszont: természetesen lehet az amatőr fotós hibája, aki rosszul pózoltassa ez a nagy sztárt.
Amúgy nekem valahogy nem jön vissza az arcáról a "boldogság". Inkább olyan "legyen már vége ennek a fotózásnak, cikkírásnak, és hagyjanak végre békén" arcot látom én rajta.
Már nem azért, de a póz, amivel ott áll a magazin címlapján azt jelenti, hogy fél.
Viszont: természetesen lehet az amatőr fotós hibája, aki rosszul pózoltassa ez a nagy sztárt.
Amúgy nekem valahogy nem jön vissza az arcáról a "boldogság". Inkább olyan "legyen már vége ennek a fotózásnak, cikkírásnak, és hagyjanak végre békén" arcot látom én rajta.
2015. augusztus 13. 01:25
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nekem nem tetszik annyira a kép, de örülök, hogy jó és boldog az élete.
2015. augusztus 13. 10:19
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Szép képek *--*
2015. augusztus 13. 10:45
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Tom Cruise mellett nem lehetett jó élete. Nem csoda, ha bánja, hogy nem előbb ismerte meg Keith-t. Még Katie Holmes is elhagyta inkább azt a fanatikus barmot... (bocsánat)
2015. augusztus 13. 11:04
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Örülök, hogy boldog Keith mellett. Korábban olvastam egy cikket, amiben Tom Cruisezal való házasságáról beszél, és elhiszem, hogy nem lehetett vele jó élete.
2015. augusztus 13. 11:52
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Örülök h vegre van egy olyan valaki aki nem a valasarol beszel hanem eppenseggep azt ecseteli hogy milyen boldog a hazassagaban.!
Tovabbi sok boldogsagot nekik
Tovabbi sok boldogsagot nekik
2015. augusztus 16. 02:45
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
Na, így kell életet élni. Boldogan.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: