Nicole Kidman teljesen elégedett az életével, és elmondása szerint ha hamarabb ismerte volna meg férjét, most több gyereke lenne.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Kidman elégedett az életével
2015. augusztus 12. 20:18
Örülök, hogy abbahagyta a botoxot, egyszerűen csodaszép így.
2015. augusztus 12. 23:40
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
"Nicole Kidman magabiztosan és boldogan tündököl..."
Már nem azért, de a póz, amivel ott áll a magazin címlapján azt jelenti, hogy fél.
Viszont: természetesen lehet az amatőr fotós hibája, aki rosszul pózoltassa ez a nagy sztárt.
Amúgy nekem valahogy nem jön vissza az arcáról a "boldogság". Inkább olyan "legyen már vége ennek a fotózásnak, cikkírásnak, és hagyjanak végre békén" arcot látom én rajta.
Már nem azért, de a póz, amivel ott áll a magazin címlapján azt jelenti, hogy fél.
Viszont: természetesen lehet az amatőr fotós hibája, aki rosszul pózoltassa ez a nagy sztárt.
Amúgy nekem valahogy nem jön vissza az arcáról a "boldogság". Inkább olyan "legyen már vége ennek a fotózásnak, cikkírásnak, és hagyjanak végre békén" arcot látom én rajta.
2015. augusztus 13. 01:25
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nekem nem tetszik annyira a kép, de örülök, hogy jó és boldog az élete.
2015. augusztus 13. 10:19
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Szép képek *--*
2015. augusztus 13. 10:45
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Tom Cruise mellett nem lehetett jó élete. Nem csoda, ha bánja, hogy nem előbb ismerte meg Keith-t. Még Katie Holmes is elhagyta inkább azt a fanatikus barmot... (bocsánat)
2015. augusztus 13. 11:04
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Örülök, hogy boldog Keith mellett. Korábban olvastam egy cikket, amiben Tom Cruisezal való házasságáról beszél, és elhiszem, hogy nem lehetett vele jó élete.
2015. augusztus 13. 11:52
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Örülök h vegre van egy olyan valaki aki nem a valasarol beszel hanem eppenseggep azt ecseteli hogy milyen boldog a hazassagaban.!
Tovabbi sok boldogsagot nekik
Tovabbi sok boldogsagot nekik
2015. augusztus 16. 02:45
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
Na, így kell életet élni. Boldogan.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: