Megbotránkoztatta a hazai rajongókat Robbie Williams
2015. augusztus 13. 12:15
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
hát oké h később jobb lett meg mindenki boldog, de ez mekkora parasztság már? hogy lehet valaki ennyire korlátozott h ekkorát bakizik egy ilyen nagy hírű koncerten? ezt egyszerűen nem tudom elhinni...
2015. augusztus 13. 14:45
|
konovalgyuri123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 219163 offline
|
De paraszt :3 Fenyegetőzik? Kicsaptam volna a p***ába
2015. augusztus 13. 15:35
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Teljesen egyetértek OceanSoul véleményével.
Nem tudjuk a részleteit a dolognak, másrészt meg Origón is olvastam egy ehhez hasonló cikket, amiben szintén Robbiet fikázzák. Nem kicsit felfújva a dolgokat! A fotósokat sok híresség nem szereti, és hát ők is emberek, biztosan rossz kedve volt éppen. A Budapest-Bukarest valóban könnyen összekeverhető egy külföldi számára. Oké, persze, európai ember meg ilyesmi...én is összekeverem állandóan, hogy Oslo és Helsinki melyik ország fővárosa, pedig azok hangzásban még nem is hasonlóak. És akkor most tessék, az én műveltségem is lehet kritizálni! Ilyen hiba bármikor, bárkivel előfordul, még egy híres emberrel is. Én imádom Robbiet
és elismerem, hogy valóban beképzelt, de nagyon sokszor poénra veszi, és aki ismeri (szereti) őt az tudja is.
2015. augusztus 13. 19:34
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Ocean Soul, agree, most mindenhol Robbiet szidják, de ki tudja, hogy mi történt? senki, csak ő maga...
Nagyon sokat dolgozik és ott a hírnév, ami ugye olyan, amilyen, de kijavította a Bukarestes cuccot szóval
Nagyon sokat dolgozik és ott a hírnév, ami ugye olyan, amilyen, de kijavította a Bukarestes cuccot szóval
2015. augusztus 14. 12:26
Idézet (RutaPrimroseLove @ 2015.08.13. 12:11)
Teljesen egyetértek veled! Leírtad amit gondoltam.
Sajnos,én magam,mint a cikkíró sem tudom megmondani,mennyi a valóságalapja,én mindössze több,megbízható(bb) forrásból raktam össze,és hoztam le a cikket.Ezeket az információkat valóban több oldalról vettem,viszont,hogy Robbie éppen hogy érezte magát,milyen lelkiállapotba volt,azt nem tudom,ahogyan azt sem,a fotós mennyire próbálkozott.
2015. augusztus 15. 20:08
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Micsoda sztárallűrök.. Kicsit hisztisnek vélem ezt a fickót.. Eddig szimpatikus volt, de most egy kicsit csalódtam benne.
2015. augusztus 15. 22:15
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Én nem értem miért van mindenki úgy oda...vannak sztárok, akik a nekik hozott víz pontos hőmérsékletét és ehhez hasonló beteges dolgokat tesznek meg feltételnek, ő meg csak annyit hogy ne fotózza le senki (szerintem ez érthető kérés, kora reggel érkezett Budapestre vagyis már hajnal óta úton volt, biztos nem a fellépő-formájában volt és nem akart szörnyű képek és ehhez tartozó cikkek miatt idegeskedni). Mellesleg természetesen ez a "semmi fotó-videó" is csak a hivatalos fotósokra, paparazzikra, riporterekre volt érvényes...erre egy rohadt RTL-es egy ilyen egyszerű, egyetlen kérést nem bírt tiszteletben tartani és már a megérkezése pillanatától videózott...szerintem tök érthető hogy kiborult
2015. augusztus 16. 08:33
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
huuu háát nagyon esett a szememben a marha
ekkora felhajtást
én aztmondtam volna neki "háát akkor mennyé! kinek kellesz?
vannak nálad jobbak is!
" hihetetlen mennyire fenhordja az orrát mintha Isten lenne vagy mi -.- utálom az ilyen sztárokat -.-
2015. augusztus 16. 10:56
|
|
candyxoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 239242 offline
|
Robbie Williams hatalmas koncertet csapott, volt szerencsém a kedvenc énekesemet az első sorokból látni. Életem legjobb napját köszönhetem neki. Senki nem tudja a részleteket ezek csak nagy felhajtások de akkor is jogos lett volna a visszalépés, mert ő kérte hogy ne legyenek róla felvételek. Szeretlek Robbie <3
2015. augusztus 16. 15:46
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Nagyon jó koncertet csapott,én is ott voltam a második sorban *-* Hatalmas öröm volt számomra olyan közelről látni,bár már ez a negyedik Robbie koncertem *-*
Amúgy meg szerintem ha az volt a kérése hogy ne csináljanak róla képeket,felvételeket akkor azt tiszteletben kellett volna tartaniuk.. ROBBIE FAN FOREVER <3
Amúgy meg szerintem ha az volt a kérése hogy ne csináljanak róla képeket,felvételeket akkor azt tiszteletben kellett volna tartaniuk.. ROBBIE FAN FOREVER <3
2016. július 04. 10:14
Az egy dolog, hogy kicsit nagyképű, de az kissé idegesítô hogy Budapestet-Bukarestet összekeveri
De az az igazság, hogy Robbie nem az első, aki elköveti mind az első, mind a második bakit, és ez gáz.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: