Megbotránkoztatta a hazai rajongókat Robbie Williams
2015. augusztus 12. 15:01
Azért kicsit gáz, hogy azt sem tudta hova jött, és a fotóssal is bánhatott volna jobban...ki ne akarna egy ekkora hírreségről fott késtíteni, a sztárnak pedig elismerésnek kéne vennie, hogy fotózzák és vannak rajongói.
2015. augusztus 12. 15:03
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Miert nem keszulhetett rola felvetel? Es az elegge cink h azt se tudja hol van..
2015. augusztus 12. 15:12
Én nem tudom hova gondolják ezek magukat -.-" Meg ez a Bukarestes dolog:DDD Hihetetlen hogy nem bírják megjegyezni ezt a 2 országot a fővárosának nevével..
2015. augusztus 12. 15:27
Bucharest LOL! Mekkora egy segfej!
— "Did you miss me, Hungary?"
— Ja "nagyon", de legközelebb inkább hagyd otthon az egód, helyette hozhatnád például....mmm, nem is tudom.....talán az eszed?
— "Did you miss me, Hungary?"
— Ja "nagyon", de legközelebb inkább hagyd otthon az egód, helyette hozhatnád például....mmm, nem is tudom.....talán az eszed?
2015. augusztus 12. 15:56
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Tán féltette a smink nélküli fejét attól a szerencsétlen rtl-es fotóstól. Olyan ronda lenne a feje nélküle, hogy ő maga sem vállalja? És nem, Bukarest még mindig eggyel odébb van. Remélem nem jön vissza ez a bunkó egy darabig
2015. augusztus 12. 16:13
|
|
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline
|
Sose bírtam.Ezután se fogom
2015. augusztus 12. 17:18
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
No comment...
2015. augusztus 12. 17:35
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Oszt őt várták a legjobban, ennek megfelelően úgy viselkedett, ahogy nem szabadott volna. Az ember azt hinné ,hogy becsüli a sztárok a rajongóikat, de nagyon úgy tűnik, hogy Robbie Williams bebizonyította, hogy a magyar rajongói nem érdeklik, meg a külföldiek, akik érte is jöttek.
De őszintén szóval én szerintem vannak nála értékesebb zenészek, akik jönnek a Szigetre. Csak hát őt kapták fel, pedig könnyedén kaphatták volna fel Ellie Gouldingot vagy a Florence + The Machine-t.
De őszintén szóval én szerintem vannak nála értékesebb zenészek, akik jönnek a Szigetre. Csak hát őt kapták fel, pedig könnyedén kaphatták volna fel Ellie Gouldingot vagy a Florence + The Machine-t.
2015. augusztus 12. 17:46
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
hmm..nem gondoltam volna h ilyen egoista tapló
ha valahova elmegy koncertezni akk az a alap h legalább tudja h hol van...vagy javítson ki vki ha nen így van..
2015. augusztus 12. 17:53
Hát azért nagyon illet volna tudnia hova is ment, főleg ennyi pénzért. Mellesleg ő egy híresség, akiket szeretnek fotózni és videózni, a hírnév ezzel jár, akár tetszik neki akár nem.
2015. augusztus 12. 17:59
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Szerintetek más sztárok nem keverték ezt a két várost össze ,mi a szart kell fikázni Williamset?Másnak ettől rosszabb kívánságai voltak itt Magyarországon!!!!!Tessék olvassatok!!!!! http://444.hu/2015/07/08/407-hires-ember-aki-osszekeverte-budapestet-bukaresttel-vagy-bukarestet-budapesttel/
2015. augusztus 12. 19:39
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
ez komoly ? hogy lehet ilyen hülye hogy Bucharest-et mond ?
2015. augusztus 13. 08:03
felesleges kisregényeket írni, ki hogy s miért dolgozik meg, totál off a téma és a tényeken mit sem változtat. a kitételek szerződésben rögzítve voltak, megtehette volna hogy felmarkolja a pénzt és nem lép fel, de mégse tette. nem látunk a dolgok mögé, felesleges találgatni mért reagált úgy ahogy a riporter jelenlétére a reptéren, nem tudhatjuk, hogy mennyire volt erőszakos, nyomulós, hányszor próbálta meg rábírni, hogy kamerák elé álljon ill. azt se tudhatjuk r.w. milyen állapotban volt a leszálláskor kipihent/fáradt/stb... engem ezek a dolgok egyáltalán nem ütöttek szíven, viszont a bukarest-budapest keverése annál inkább, mivel ő európai és már többször megfordult nálunk.
2015. augusztus 13. 12:11
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2015.08.13. 08:03)
felesleges kisregényeket írni, ki hogy s miért dolgozik meg, totál off a téma és a tényeken mit sem változtat. a kitételek szerződésben rögzítve voltak, megtehette volna hogy felmarkolja a pénzt és nem lép fel, de mégse tette. nem látunk a dolgok mögé, felesleges találgatni mért reagált úgy ahogy a riporter jelenlétére a reptéren, nem tudhatjuk, hogy mennyire volt erőszakos, nyomulós, hányszor próbálta meg rábírni, hogy kamerák elé álljon ill. azt se tudhatjuk r.w. milyen állapotban volt a leszálláskor kipihent/fáradt/stb... engem ezek a dolgok egyáltalán nem ütöttek szíven, viszont a bukarest-budapest keverése annál inkább, mivel ő európai és már többször megfordult nálunk.
Teljesen egyetértek veled! Leírtad amit gondoltam.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: