Starity

Megbotránkoztatta a hazai rajongókat Robbie Williams

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 12. 10:40 #21
- törölt felhasználó -    
Khalifa egyet értek!
2015. augusztus 12. 10:47 #22
- törölt felhasználó -    
Diala, egyetértek!
2015. augusztus 12. 10:50 #23
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
khalifa szintén egyetértek. Nem lett volna nagy hiánya Magyarországnak, ha lemondod Robbie! wink.gif
2015. augusztus 12. 10:51 #24
BubuMaci6277
BubuMaci6277
új tag

StátuszProvehito In Altum
Hozzászólás: 75
Csatolások: 0
Azonosító: 182131
Idézet (Diala @ 2015.08.12. 10:23)
Micsoda egy primadonna... Képes lett volna cserbenhagyni azt a több tízezer embert, aki csak miatta váltott jegyet a -1. napra? Ez rendkívül unszimpatikus.
Tedd már félre az elfogultságodat, és nézd már objektíven a dolgot!
Idióta magyarok? Öööhm... Erre inkább nem mondanék semmit.  Igen is, legyen már tisztában vele egy előadó, hogy hol lép színpadra, mert egyáltalán nem indok az, hogy "sok helyen lép fel, és nem tudja már számon tartani a városokat". 
Budapest nem egyenlő Bukaresttel, nem csodálom, hogy sokan zokon veszik, ugyanis aki kicsit is tájékozott, az tudja, hogy nem kis ellenszenv, feszültség van a két ország között.
SZóval igenis, sértő, ha összekeverik a kettőt, MERT KÉT TOTÁL KÜLÖNBÖZŐ VÁROS! 
Ámen. True dat.

Idézet (Diala @ 2015.08.12. 10:37)
Igen, honnan tudná...?! Nem az ő dolga, nem is érdekli. 
És igen, mi, magyarok megsértődünk, mert ismerjük a történelmünket (már aki), és annak fényében nagyon is sértő a két várost keverni. Ezt nem lehet magyarázni, ez egyszerűen így van, ezt csak az tudja, érti, aki magyar, más úgysem fogja átérezni a múlt viszontagságainak sebeit, sérüléseit. Pont.
Ne mondd már, hogy egy kib*szott szó/név megjegyzése ekkora nehézséget jelent számára! Mert hogy a dumáinak nagy része előre begyakorolt, nem improvizál, szóval mindössze annyit kéne bemagolnia koncert előtt egy nappal, hogy "Bu-da-pest". Nem igényel ez semmilyen különleges képességet, az meg, hogy Európában él, és így sem megy neki... Még ha amerikai lenne, azt mondanám, oké, ők totál más kontinensen élnek, nem nagyon ismerik Európa térképét, de ő brit! 
Mi több, tavaly is volt itt, nem lehet megjegyezni?! Jézus, ne mosdassák már a rajongók, mert akármit mondanak, az nem fog magyarázatul szolgálni erre a csúnya és sértő mellényúlásra!

Nem... a probléma ott van, hogy te azt hiszed, ezek a dolgok, hogy ő mit mondott vagy hogy mit kér az öltőzőjébe, hogy ő helikopterrel akar a koncertre menni az Ő SAJÁT KÉRÉSEI. Tévedésben élsz. A menedzsmentje intézi ezeket. Neki a felére se lenne szüksége nagy valószínűséggel, csak egy ilyen kaliberű előadónak egy bizonyos presztizst fenn kell tartani.
Mint ahogy láttam is egy interjút a Sziget főszervezőjével, aki elmondtam, már nem is tudom melyik előadóval kapcsolatban, hogy küldött egy vonatfütty hosszúságú listát, hogy mit akar? Köztük volt hogy komplett konditermet rittyentsenek neki a fesztiválra. Mindent megcsináltak, megjött a delikvens előadó és elmosolyodott. Mert mondta, hogy tudja mi áll a listán, de ezt még soha sehol nem csinálták meg neki. Na, ő sem használta a konditermet, és nagy ívben tojt is rá, hogy ott van-e vagy sem, mert NEM Ő KÉRTE!
Az hogy itt most mindenki mindent elhisz, amit a média megszellőztet, az nem az én csőlátásomat erősíti, hanem a tiéteket.

Szerintem az történt, hogy Robbie eljött az utolsó európai koncertállomására, vasárnap eltöltött egy szép napot a családjával a szállodában/városban, hétfőn adott egy koncertet, aztán másnap hazament.

Egyébként meg le se mondhatta volna a koncertet, mert lehet ő Robbie, és a szerződés szerint vannak jogai, de kötelezettségei is. Ha lemondja, azért neki is nem kevés pénzt kellett volna kicsengetnie a Sziget szervezőinek. Azt meg nem fogja vállalni a menedzsmentje, hogy csak holmi médiacirkusz miatt lemondjon egy turnét.

Neeeee mondd már nekem, hogy Angliában azzal foglalkoznak, hogy a magyaroknak meg a románoknak milyen ellentétei vannak? Ugyanmár, ne röhögtess. Én se tudom, hogy melyik országnak kivel van baja, egyrészt mert nem ezzel van nagyrészt tele a sajtó (a mi sajtónk), másrészt mi közöm hozzá, hogy Zimbabvé kivel áll hadban?

De megismétlem, hátha századjára átmegy az üzi. R nem tévesztett országot, úgyhogy ezt a témát le lehet zárni.
2015. augusztus 12. 10:53 #25
ibbi427
ibbi427

Státusz,,Wer kämpft, kann verlieren, aber wer nicht kämpft, hat schon verloren!"
Hozzászólás: 889
Azonosító: 233100
Neki ez az ország és Románia is cdak két pici pont de nagyon hisztis.Azt hiszi övé a vioág!Nagyon birom Robbbiet de csak a zenéje miatt!Ha ennyi pénzért ide jön akkor már legalább azt jegyezze meg hogy Budapest! Én pont tegnap nem voltam kint a Szigeten de azt hallottam hogy részben azért kellett feljebb vinni a jegyárakat hogy Robbie fellépését állni tudják! SZERINTEM wink.gif
2015. augusztus 12. 11:00 #26
Ashiana
Ashiana
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 248252
Mr. Nagyképű nem szakadt volna meg a szívünk, ha nem jössz. Attól független is jó lett volna a sziget wink.gif
2015. augusztus 12. 11:02 #27
- törölt felhasználó -    
Ez eléggé öntelt picsás volt. biggrin.gif
2015. augusztus 12. 11:05 #28
SáraaSelly
SáraaSelly
visszatérő vendég

StátuszSelena Gomez és Zayn Malik függő
Hozzászólás: 244
Azonosító: 218991
Ment volna haza amikor kirakta azt a Bukarestes videot
2015. augusztus 12. 11:09 #29
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
Nem volt kötelező eljönnie ide. Ha nem tetszik neki, akkor ne vállalja el.De ész hova mész...
2015. augusztus 12. 11:14 #30
ArianaGrandeforever
ArianaGrandeforever
Potterhead (͡° ͜ʖ ͡°)

Státusz2 0 1 9
Hozzászólás: 987
Csatolások: 42
Azonosító: 246896
Nem volt muszáj idejönnie, akkor inkább maradt volna a 4 fal között
2015. augusztus 12. 11:14 #31
AriG.Fan
AriG.Fan
bãbÿgírł

StátuszPlay whit my hair not my feelings.
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 377
Azonosító: 244176
Ez egy kicsit bunkóság volt tőle.. smileeee.gif
2015. augusztus 12. 11:17 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (BubuMaci6277 @ 2015.08.12. 10:51)

Neeeee mondd már nekem, hogy Angliában azzal foglalkoznak, hogy a magyaroknak meg a románoknak milyen ellentétei vannak? Ugyanmár, ne röhögtess. Én se tudom, hogy melyik országnak kivel van baja, egyrészt mert nem ezzel van nagyrészt tele a sajtó (a mi sajtónk), másrészt mi közöm hozzá, hogy Zimbabvé kivel áll hadban?

Számomra alapműveltségnek számít, hogy az ember kövesse a világ történéseit, vagy legalább tudja az országok fővárosait, vagy ha azt nem is, de legalább tudja éppen hol van. Nem is értem, hogy élhet valaki egy olyan világban amiről halvány lila pillangópukija nincs -.-
3 felhasználónak tetszik: Reija, Phaedra, Szandi0820
2015. augusztus 12. 11:19 #33
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (BubuMaci6277 @ 2015.08.12. 10:51)
Nem... a probléma ott van, hogy te azt hiszed, ezek a dolgok, hogy ő mit mondott vagy hogy mit kér az öltőzőjébe, hogy ő helikopterrel akar a koncertre menni az Ő SAJÁT KÉRÉSEI. Tévedésben élsz. A menedzsmentje intézi ezeket. Neki a felére se lenne szüksége nagy valószínűséggel, csak egy ilyen kaliberű előadónak egy bizonyos presztizst fenn kell tartani.
Mint ahogy láttam is egy interjút a Sziget főszervezőjével, aki elmondtam, már nem is tudom melyik előadóval kapcsolatban, hogy küldött egy vonatfütty hosszúságú listát, hogy mit akar? Köztük volt hogy komplett konditermet rittyentsenek neki a fesztiválra. Mindent megcsináltak, megjött a delikvens előadó és elmosolyodott. Mert mondta, hogy tudja mi áll a listán, de ezt még soha sehol nem csinálták meg neki. Na, ő sem használta a konditermet, és nagy ívben tojt is rá, hogy ott van-e vagy sem, mert NEM Ő KÉRTE!
Az hogy itt most mindenki mindent elhisz, amit a média megszellőztet, az nem az én csőlátásomat erősíti, hanem a tiéteket.
Szerintem az történt, hogy Robbie eljött az utolsó európai koncertállomására, vasárnap eltöltött egy szép napot a családjával a szállodában/városban, hétfőn adott egy koncertet, aztán másnap hazament.
Egyébként meg le se mondhatta volna a koncertet, mert lehet ő Robbie, és a szerződés szerint vannak jogai, de kötelezettségei is. Ha lemondja, azért neki is nem kevés pénzt kellett volna kicsengetnie a Sziget szervezőinek. Azt meg nem fogja vállalni a menedzsmentje, hogy csak holmi médiacirkusz miatt lemondjon egy turnét.
De megismétlem, hátha századjára átmegy az üzi. R nem tévesztett országot, úgyhogy ezt a témát le lehet zárni.

A legszebb az, hogy az igényeiről egy szót sem ejtettem, de ha már felhoztad, leírom, nekem mi a véleményem erről: a menedzsmentje? Maximum Robbie igényeit közvetítik, nem ők találják ki, mi kell neki... Tőlük disznóólban is megszállhat, nem kell Gresham-palota, ameddig ki vannak rendesen fizetve. Egyébként, látva, hogyan viselkedett Robbie az emberekkel a színpadon kívül (pontosabban, hogy nem, mert kb érinthetetlen volt végig, a backstage-ben sem lehetett hozzá se szólni, ahogy hallottam), igenis, egy elkényeztetett, hisztérikus idiótának tűnik. És inkább jellemzi az előadót a színpadon kívüli magatartása, mint az a másfél óra, míg a pénzéért haknizik.

Ezt mindet meg honnan tudod, maga Robbie mondta neked személyesen? Erősen kétlem.
Nem kell olvasgatnom az igényeiről a neten, elég azt tudnom, hogy ki se dugta az orrát a hotelszobájából, hogy majdnem lefújta a többszázmilliós fellépését egy operatőr miatt, hogy nem engedte, hogy felvételeket (fotó, videó) készítsenek róla a fellépésén kívül... Számomra ez egy rendkívül hisztis, sztárallűröktől nem mentes, zenitjén már rég túllévő énekes ellenszenves nyafogása, és konkrétan azt jelzi, hogy minden téren azt igényli, hogy nyalják ki a s*ggét és ne nyúljanak hozzá se.

Az előző hozzászólásomnak meg ugorj megint neki, nem azt írtam, amit te kiolvastál belőle.
Azt mondtam, hogy mivel brit, és egy kontinensen élünk, igazán tisztában lehetne vele, hogy mi hol van, esetleg mi az adott ország fővárosa, pláne, ha a koncert előtt egy évvel már járt itt.
2015. augusztus 12. 11:39 #34
- törölt felhasználó -    
-.- ez azért bunkóság.....
2015. augusztus 12. 11:41 #35
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Ja, és igen, azt hiszem, ezeket ő kéri, ugyanis pont a főszervező úr mondta, hogy Robbie először azt tervezte, hogy helikopterrel érkezik meg a fesztiválra, de mikor mondták neki, hogy se a hotel, se a fesztivál helyszínén nincs elegendő hely a fel- és leszállásra, letett róla. Ennyi.
2015. augusztus 12. 11:48 #36
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
A tehetsége tényleg megkerdojelezhetetlen, de ez az ember valami förtelem! Nem engedi, hogy fotózzák? Bocsi, de ez az életed, a híres emberekről fotókat készítenek, és nehogymár feljebbvalónak érezd magad a többi sztárnál! Megáll az ész! Eznem a jogairól szól, ez a hírnévvel jár, ezt el kellett fogadnia, amikor a szórakoztató ipari pályára lépett. Az meg, hogy a fellépése lemondásával fenyegetőzött, az már mindennek a teteje! Nem feszegette még eléggé a határokat azzal a húzásával, hogy csakis egy csillagászati összegért volt hajlandó elvallalni a szigeti szereplést, mintha valami lepratelepre lenne hivatalos, és a pénz valamelyest kárpótolná a szörnyű hangulatért.
Azt meg, hogy Budapestet és Bukarestet összekeverte... Nemcsak a magyarok, de a románok is minden lehetséges módon hangsúlyozzák, hogy nem kérnek az összekeverésből, ráadásul Robbie már nem először jön kishazánkba. Talán a két város neve hasonlít, ezért érthető is lehet, ha olyan elvakult rajongó vagyok, de Románia?? Most komolyan?
Ezek után szerintem lesheti, hogy mégegyszer meghívják egy olyan világkaliberű fesztiválra, mint a Sziget. Jobban tenné, ha megbecsülné a rajongóit, mert még mindig ők tartják életben...
@#€%&*@#€%&*@#€%&*
Na, ez jól esett.
2015. augusztus 12. 11:49 #37
Miran
Miran
visszatérő vendég
Hozzászólás: 214
Csatolások: 32
Azonosító: 192069
ez azért egy kicsit durva
2015. augusztus 12. 12:02 #38
- törölt felhasználó -    
hát ez durva ...ki az aki nem engedi hogy fotózzák ... úristen..
2015. augusztus 12. 12:06 #39
ryku
ryku

Státuszdefense takes on many forms.
Hozzászólás: 680
Csatolások: 2
Azonosító: 192633
De nagy mellénye van valakinek...
2015. augusztus 12. 12:06 #40
BubuMaci6277
BubuMaci6277
új tag

StátuszProvehito In Altum
Hozzászólás: 75
Azonosító: 182131
Idézet (Diala @ 2015.08.12. 11:19)
A legszebb az, hogy az igényeiről egy szót sem ejtettem, de ha már felhoztad, leírom, nekem mi a véleményem erről: a menedzsmentje? Maximum Robbie igényeit közvetítik, nem ők találják ki, mi kell neki... Tőlük disznóólban is megszállhat, nem kell Gresham-palota, ameddig ki vannak rendesen fizetve. Egyébként, látva, hogyan viselkedett Robbie az emberekkel a színpadon kívül (pontosabban, hogy nem, mert kb érinthetetlen volt végig, a backstage-ben sem lehetett hozzá se szólni, ahogy hallottam), igenis, egy elkényeztetett, hisztérikus idiótának tűnik. És inkább jellemzi az előadót a színpadon kívüli magatartása, mint az a másfél óra, míg a pénzéért haknizik. 
Ezt mindet meg honnan tudod, maga Robbie mondta neked személyesen? Erősen kétlem.
Nem kell olvasgatnom az igényeiről a neten, elég azt tudnom, hogy ki se dugta az orrát a hotelszobájából, hogy majdnem lefújta a többszázmilliós fellépését egy operatőr miatt, hogy nem engedte, hogy felvételeket (fotó, videó) készítsenek róla a fellépésén kívül... Számomra ez egy rendkívül hisztis, sztárallűröktől nem mentes, zenitjén már rég túllévő énekes ellenszenves nyafogása, és konkrétan azt jelzi, hogy minden téren azt igényli, hogy nyalják ki a s*ggét és ne nyúljanak hozzá se.
Az előző hozzászólásomnak meg ugorj megint neki, nem azt írtam, amit te kiolvastál belőle.
Azt mondtam, hogy mivel brit, és egy kontinensen élünk, igazán tisztában lehetne vele, hogy mi hol van, esetleg mi az adott ország fővárosa, pláne, ha a koncert előtt egy évvel már járt itt.

Ne haragudj, nem gondolom úgy, hogy neki ugrom bármelyik írásodnak. Neked van egy véleményed, nekem is. Én úgy gondolom ezeket képviseljük.

Szerintem az, hogy ő mit csinál koncerten kívül, nem igazán tartozik ránk. Ha ő nem kíván kommunikálni az utolsó kis Sziget dolgozóval, minden joga megvan hozzá. Miért kéne? Mi köze hozzá? Akik a fesztiválon, a koncerten dolgoznak, nekik az a dolguk, hogy lehetővé tegyék, hogy menjen a műsor zökkenőmentesen. Az előadó dolga (és itt most függetlenül Robbie-tól) az, hogy a lehető legjobban lenyomja a show-t.
Azt kell hogy mondjam, ismételten konkrét előadótól függetlenül, ha valaki hasonló kaliberű előadó, legyen az bármilyen műfajban, igenis megengedhet hóbortokat. Lehet voltak neki, lehet hogy csak a menedzsment kérte preztizsként. Nyilván nem tudom, őszintén le se tojom. Egyébként pont azért gondolom, hogy igazából oly minden neki milyen színű a fal az öltözőjében, vagy hány szál rózsa van a szobájában, mert ő viszi a hátán a műsort. A stábnak is és neki is az az érdeke, hogy a lehető legjobb formában legyen MINDEN koncertjén. Ennek az a feltétele, hogy megfelelően táplálkozzon, jó kondiban legyen és hogy (ami szerintem a legfontosabb) a legjobban kipihenje magát. Ezért nem szól senkihez valsz, mert arra koncentrál, hogy megfelelően beénekeljen, lelkileg olyan ponton legyen, amivel képes legyen színpadra állni (nap mint nap), és hogy azért a horibilis összegű gázsiért azt a szintet hozza, amit várnak tőle. A turné tempója pedig olyan, amit fel se fogunk, 1-3 napokat töltenek bizonyos országokban, idejük sincs sokszor, hogy feldolgozzák hol vannak, egyátalán miről híres az adott város/ország, mit érdemes megnézni. Én egyszer követtem 2 állomáson keresztül a kedvenc bandámat évekkel ezelőtt. Egyik nap Prágában voltak, másnap Bécsben. Nem hogy két külön városban, de 2 külön országban voltak egymást követő napokon. És én csak sima rajongóként utaztam pár baráttal, de őszintén se várost nem tudtam nézni, de azt nem tudtam merre vagyok. Másik magyarországi koncertjükre pedig Japánból jöttek. Na, nekik még az időzónákkal is meg kellett küzdeniük. Első céljuk ilyenkor a pihenés, hogy ne akarjanak megpusztulni a turné közepén.
Gyakorlatilag ezért is mindegy pl. Robbie-nak is, hogy melyik országban van, mert nem az a munkája, hogy ódákat zengjen a mi országunkról vagy épp másokéról. Egyébként meg az ő dolga, hogy esetleg van-e bármi érdeklődése akár az adott város/ország felé, akár a világ felé. Mégis kik vagyunk mi, hogy pálcát törjünk felette? Sem te, sem én nem ismerjük őt.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok