Sasha Pieterse Alison DiLaurentis jövőjéről mesélt
2015. augusztus 11. 17:51
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Kiváncsian várom a finálét
remélem A nélkül is érdekes lesz a sorozat
2015. augusztus 11. 18:07
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Valóban tegnap este már nem is aludtam csupán 3 órát annyira izgulok
Sajna arra gyanakszom hogy Ali meghal
vagy valami ilyesmi
2015. augusztus 11. 18:35
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Kíváncsi vagyok.
2015. augusztus 11. 18:37
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Hihetetlenül várom már a finálét,elképzelésem sincs,hogy ki lehetne -A!Mindenesetre sajnálom,hogy csak januárban térnek vissza kedvenc hazudozóink...
2015. augusztus 11. 19:09
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Alig varom mar hogy megtudjam ki Charles.Az is nagyon erdekel hogy mi lesz a hazugokkal a folytatasan
=D Kar hogy csak januarban ter majd vissza a sorozat
Nem tudom hogy fogom addig kibirni
2015. augusztus 11. 19:20
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Te jó ég, iszonyatosan izgulok már a finálé miatt!! Alig várom már, hogy megtudjuk, ki ChArles
egész héten ezen gondolkodtam, hogy ki -A-, és végre holnap már tudni fogjuk
egyébként én személy szerint várom már az időugrást, és a lányokra is irtózatosan kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek egy kicsit érettebben
kicsit sajnálom, hogy Ezra és Aria csak barátok lesznek, mert én nagyon szerettem ezt a párost
#Ezria♥A sorozat produkcere említette, hogy valamelyik lánynak megkérik a kezé. Remélem #Haleb♥ lesz
Jajj már alig várom a 6x10-t, meg a januárt is!! #pllforever♥
Jajj már alig várom a 6x10-t, meg a januárt is!! #pllforever♥
2015. augusztus 11. 19:35
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Szerintem ennel jobban meg egy sorozat finalejat se vartam ha belegondolok.
Mar tenyleg nagyon erdekel ki A meg a sok titok. Es orulok, hogy majd folytatodik a sorozat
Mar tenyleg nagyon erdekel ki A meg a sok titok. Es orulok, hogy majd folytatodik a sorozat
2015. augusztus 11. 21:17
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Káár, hogy csak a negyedik évad felét taposom...
DE! Nagyon izgatott vagyok a mai adás miatt, mert akár bespoilerezem magam, akár nem nézni fogom a YouTube-on élőben a 10. részt!
Sasha nagyon sejtelmesen fogalmazott, ezzel a kijelentésével tuti felcsigázott több százezer rajongót-köztük engem is!
Te jóó ég! Most aztán lehull a lepel mindenről! Iszonyatosan kíváncsi vagyok.
DE! Nagyon izgatott vagyok a mai adás miatt, mert akár bespoilerezem magam, akár nem nézni fogom a YouTube-on élőben a 10. részt!
Sasha nagyon sejtelmesen fogalmazott, ezzel a kijelentésével tuti felcsigázott több százezer rajongót-köztük engem is!
Te jóó ég! Most aztán lehull a lepel mindenről! Iszonyatosan kíváncsi vagyok.
2015. augusztus 11. 22:32
Egyszerűen nem tudok már meglenni.
olvastam minden spoilert és természetesen hashtaggaltem is, hogy végre kiderüljenek a nyomok, de még mindig csak a sötétben lehet tapogatózni. Alig várom a holnapot.
2015. augusztus 11. 22:54
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Alig várom,hogy mindenre fény derüljön.
Nagyon izgulok.
Nagyon izgulok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: