Merész külsővel sokkolta rajongóit Noah Cyrus
2015. augusztus 11. 21:15
Én tudtam,h egyszer ez is eljön....mi a szép ebben?
2015. augusztus 11. 21:36
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Crona99: Nem tudhatod mi lesz legközeleb..... o.o
1 felhasználónak tetszik:
Crona99
2015. augusztus 11. 23:03
|
|
Lanieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 248272 offline
|
Lehet, hogy van, akinek nem tetszik.
Lehet rá mondani, hogy "de ronda vagy, pasztmeg."
De ha neki ez tetszik, miért kell fikázni? Már elnézést, de szerintem az a lényeg, hogy önmaga legyen, ha ez másoknak nem is tetszik, és nem az, hogy teljesen más legyen a többiek véleménye miatt.
Igen, neked nem ez a stílusod, neki viszont ez/ilyen. És ezért nem kéne rögtön leszólni, hanem "igen, ez van, ő így akarja, legyen így."
Lehet, hogy rondán néz ki. Lehet, hogy többnek tűnik, mint 15.
És lehetne szebb ruhákban, igen. De ő nem így akarja, és mi nekünk ebbe nincs beleszólásunk.
Sőt, én üzenem neked, Noah: Szerintem bátor vagy, hogy a közösségbe mentél ilyen szokatlan külsővel. Mások fikáznak, én felnézek rád ezért. Én sose mertem volna ezt megtenni. C;
Lehet rá mondani, hogy "de ronda vagy, pasztmeg."
De ha neki ez tetszik, miért kell fikázni? Már elnézést, de szerintem az a lényeg, hogy önmaga legyen, ha ez másoknak nem is tetszik, és nem az, hogy teljesen más legyen a többiek véleménye miatt.
Igen, neked nem ez a stílusod, neki viszont ez/ilyen. És ezért nem kéne rögtön leszólni, hanem "igen, ez van, ő így akarja, legyen így."
Lehet, hogy rondán néz ki. Lehet, hogy többnek tűnik, mint 15.
És lehetne szebb ruhákban, igen. De ő nem így akarja, és mi nekünk ebbe nincs beleszólásunk.
Sőt, én üzenem neked, Noah: Szerintem bátor vagy, hogy a közösségbe mentél ilyen szokatlan külsővel. Mások fikáznak, én felnézek rád ezért. Én sose mertem volna ezt megtenni. C;
2015. augusztus 11. 23:08
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Hát ez... ez ronda... Akkor legalább már úgy csinálná, hogy azért forduljanak utána, hogy "De csinos", nem pedig azért, hogy "Ez meg mi az Isten?"
(személyes vélemény)
(személyes vélemény)
2015. augusztus 11. 23:16
|
|
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline
|
Hát ez a lány valami undorítóan gusztustalan olyan ronda hogy hú húúúúú!!!!!!!!!!!!!
2015. augusztus 11. 23:33
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Egy szinten van kb. a nővérével....... -.-
2015. augusztus 11. 23:50
Azt kell mondjam, hogy ez a szerelés több sebből vérzik.
2015. augusztus 12. 00:20
Ümmm.15 éves?! Te jó ég! És ez a ruha... Inkább nem mondok rá semmit....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.