Merész külsővel sokkolta rajongóit Noah Cyrus
2015. augusztus 11. 18:52
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
15 evesen mi a francnak akar kinezni egy 30 eves kielt nonek..!???
alapbol nem szep de ezzel a sminkkel meg ra tesz egy lapattal..!
egyertelmuen latszik hogy Miley-t akarja utanozni ezzel ,de kozelebe sem er ..!
Egyb. en a helyebe ilyen felsot inkabb nem vennek fel mert latszik h tiszta deszka egy csepp noiesseg sincs rajta..-.-
es megis jatsza a fejet pedig semmi tehetsege ..!
alapbol nem szep de ezzel a sminkkel meg ra tesz egy lapattal..!
egyertelmuen latszik hogy Miley-t akarja utanozni ezzel ,de kozelebe sem er ..!
Egyb. en a helyebe ilyen felsot inkabb nem vennek fel mert latszik h tiszta deszka egy csepp noiesseg sincs rajta..-.-
es megis jatsza a fejet pedig semmi tehetsege ..!
2015. augusztus 11. 19:08
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Ennek vannak rajongói ?
2015. augusztus 11. 19:25
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Szóval, el is kezdem. Nem értem, hogy miért támadják Miley tehetségét, egy olyan cikkben, amiben mellesleg meg sem említették a nevét.
Olvatsam olyan kommentet hogy semmi tehetsége. Ő tehetséges. És a múltkori cikk alapján a húga is az, a kinézetet, és a botrányokat, kérem ne keverjük azzal, amivel Isten ajándékozta meg őket.
Rátérek a cikkre.:
Noah-nak már vannak "rajongói"?? Úgyértem... 15 éves, és komolyan eddig azt sem tudtam hogy ő ki.
Másrészt tényleg nem egy gyönyörű lány, de azt simán kijavíthatják, itt említem például a Fifth Harmonyban lévő Dinah-Jane Hansent, aki az első válogatón hát.. 15 éves lététe kinézett vagy harmincnak.
És a sok smink rendesen kikupálta. Az ízléses is volt.
Ezt már kevésbé nevezhetném annak. Noahnak 15 évesen mit keres a száján a kék rúzs?? Én is korabeli vagyok, de eszemben sincs kék rúzzsal, fehér-szőke műhajjal, ilyen semmit takaró pólóval, és combig érő csizmával parádézni. Szerintem az nem helyénvaló, akárhol is él, akármilyen sikeresek is a családtagajai, és akármennyi pénze is van.
És az hogy keresi önmagát? Szerintem a hírverésért csinálta az egészet. Ha legalább szép, és csinos lenne... De 15 éves lététre eléggé formátlan. Mind arcban, mind testben. Ez a szett mégcsak szexinek sem mondható, inkább egy csöves jár ilyen ízléstelen ruhákban. Ennyi.
Olvatsam olyan kommentet hogy semmi tehetsége. Ő tehetséges. És a múltkori cikk alapján a húga is az, a kinézetet, és a botrányokat, kérem ne keverjük azzal, amivel Isten ajándékozta meg őket.
Rátérek a cikkre.:
Noah-nak már vannak "rajongói"?? Úgyértem... 15 éves, és komolyan eddig azt sem tudtam hogy ő ki.
Másrészt tényleg nem egy gyönyörű lány, de azt simán kijavíthatják, itt említem például a Fifth Harmonyban lévő Dinah-Jane Hansent, aki az első válogatón hát.. 15 éves lététe kinézett vagy harmincnak.
Ezt már kevésbé nevezhetném annak. Noahnak 15 évesen mit keres a száján a kék rúzs?? Én is korabeli vagyok, de eszemben sincs kék rúzzsal, fehér-szőke műhajjal, ilyen semmit takaró pólóval, és combig érő csizmával parádézni. Szerintem az nem helyénvaló, akárhol is él, akármilyen sikeresek is a családtagajai, és akármennyi pénze is van.
És az hogy keresi önmagát? Szerintem a hírverésért csinálta az egészet. Ha legalább szép, és csinos lenne... De 15 éves lététre eléggé formátlan. Mind arcban, mind testben. Ez a szett mégcsak szexinek sem mondható, inkább egy csöves jár ilyen ízléstelen ruhákban. Ennyi.
2015. augusztus 11. 19:26
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Hát úgy néz i még keresheti tovább a stílusát. :'D
2015. augusztus 11. 19:33
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Esku, ha mar nagykoru lenne, azt mondanam nem is nez ki rosszul (bar a haj nem a legjobb), de igy, hogy tudom kiskoru - aki meg messze van a nagykorusagtol - igy egyaltalan nem bejovos a dolog. Nem tudom miert akarnak a mai tinik hamar felnoni...oke o megteheti, a vagany cuccokat meg feltunest, de ez akkor is tulzas. Szinte felismerhetetlen a hajjal meg a sminkkel.
2015. augusztus 11. 20:32
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Ennél rosszabb ribi utcalányt aligha látni. Látszik ,hogy feltűnési viszketegsége van. Amúgy hiába öltözködik olyan ,,felnőttesen", viszont a deszka alakja miatt inkább a botrányos szót használnám.
2015. augusztus 11. 20:39
Nekem személy szerint sok, de ha neki ez tetszik...
2015. augusztus 11. 20:39
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
15 éves? ez normális ?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: