Merész külsővel sokkolta rajongóit Noah Cyrus
2015. augusztus 11. 16:46
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
nem tartom merésznek
2015. augusztus 11. 16:48
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Miley gyönyörű volt, mikor ennyi idős volt, Noah-ról ez kevésbé mondható el, főleg ezzel a stílussal.
Persze ő tudja, ő élete, saját döntése.
Persze ő tudja, ő élete, saját döntése.
2015. augusztus 11. 17:01
Eddig is csúnya volt, de most meg egyszerűen ronda!
2015. augusztus 11. 17:10
Megfájdul a fejem az efféle feltűnési viszketegségben szenvedő hírességek roppant fiatal rokonaitól, akik mindenképp majmolni akarják a híresebb rokonát, és észre sem veszik, hogy ezzel nem csak, hogy öregíti magát, de még saját magát le is járatja ezzel.
2015. augusztus 11. 17:51
Tizenöt éves vagyok, de még életemben eszembe nem jutott, hogy velem egykorúak képesek ilyen külsővel rohangálni az utcán. A ruha előnytelen, és súrolja azt a bizonyos határt. Ennyi idősen mit mutogatna? Mit akarna láttatni abban a *khm* topban? Egyszerűen vállalhatatlan, amit művel. (._.)"
2015. augusztus 11. 17:53
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
30 éves akar lenni, ezzel az öltözékkel úgyis néz ki de ha majd tényleg annyi lesz akkor majd sirni fog és a sok sminktől 60-nak fog kinézni és szét lesz botoxolva a pofája
2015. augusztus 11. 17:54
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Uramatyám....még csak 15...nagyon túlzásba esett...
2015. augusztus 11. 17:57
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Annyi biztos hogy ha az én testvérem volna nem lenne ilyen gusztustalan!! Hova fajul ez a világ? A mai tini lányok nem hiszem el hogy nem szégyenlik magukat, és persze ilyenkor a szülők hol vannak? Komolyan nekem ezert nincsenek barátaim se a suliban sem máshol mert én nem tudnék úgymond beilleszkedni közéjük. Ennyit róluk.... :/
2015. augusztus 11. 18:09
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
Szerintem a testvérét szeretné utánozni nem értem az embereket az oké, hogy meg akarja találni a saját stíllusát de ez minden csak nem stílusos így 15 évesen meg duplán nem az, a sminkje pedig annyira sok, hogy az már kínos főleg ennyi idősen.
2015. augusztus 11. 18:10
Hát így mennék emberek közé szüleim agyonütnének!
Undorító ez a csaj!
Amúgy már nem azért de ilyen külsővel legalább alkalmazkodott a Jenner és Kardashian családhoz! -"_-
A szülei minek vállaltak gyereket ha le se sz@rják őket! Egy ilyen szituban nem is annyira a gyerek hanem a szülő a hibás! -"_-
Undorító ez a csaj!
Amúgy már nem azért de ilyen külsővel legalább alkalmazkodott a Jenner és Kardashian családhoz! -"_-
A szülei minek vállaltak gyereket ha le se sz@rják őket! Egy ilyen szituban nem is annyira a gyerek hanem a szülő a hibás! -"_-
2015. augusztus 11. 18:16
Szegényt nagyon sajnálom alapvetően nem egy szép teremtés, hát még ez a smink... nincs meg a megfelelő arcberendezése a weheartitpastelgothgirl imidzshez
bár a haját irigylem, hogy lesz nekik egyik napról a másikra ilyen szép már nem is tudom hányadik alkalommal megyek fodrászhoz és mennyi pénzért, de még mindig tartalmazok szőkét nyomokban
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: