Hú formátlan szegény, nagyon-nagyon előnytelen testfelépitése van.
"legdögösebb kiskorú"? Csak nekem össszeférhetetlen ez a két szó?
Igen vannak lányok akik külsőleg sokkal éretebbek a koruknál, sőt az útóbbi időben a többség ilyen. De ne idegződjön már be a társadalomba ez a
kifelyezés, mert ez durván a pedofilizmus határát súrolja.
Merész külsővel sokkolta rajongóit Noah Cyrus
2015. augusztus 11. 15:45
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
De csúnya!! Hát én jobbat képzeltem, azt hittem tényleg valami szexbomba készül betölteni Kyle szerepét, meg a leírtak alapján is az öltözékéről azt gondoltam.
De EZ! Ez egy nulla, undorító és még nem is szexi! Csak magára kapott valamit, ami úgy lett megítélve hogy szexös és irány buli.
Ezzel a sapkával még úgyse az!
De EZ! Ez egy nulla, undorító és még nem is szexi! Csak magára kapott valamit, ami úgy lett megítélve hogy szexös és irány buli.
Ezzel a sapkával még úgyse az!
2015. augusztus 11. 15:45
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Na jó ebből elég...Noah miért ugyanúgy"hódít"mint Miley?
2015. augusztus 11. 15:46
15 évesen így kilépni az utcára?
Még ha normális toppot illetve sminket aggatott volna magára, talán tűrhetőbb lenne.
Még ha normális toppot illetve sminket aggatott volna magára, talán tűrhetőbb lenne.
2015. augusztus 11. 15:50
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Attól még, hogy Miley húga nem sztár, semmit nem tett le az asztalra. Miley sztár, igen, és neki rajongói is vannak... Nade Noah-nak... Miért lennének?
2015. augusztus 11. 15:51
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Hát ez semmilyen formában sem szép. Talán Halloween-i jelmeznek elmenne a ruhája, de akkor is borzalmas. Egy dolgot nem értek, a mai 13-15 éveseknek miért kell úgy öltöznie mint egy k***va???? Én 15 éves koromban sem öltöztem így, de most sem tenném, kiábrándító hova süllyed a világ.
2015. augusztus 11. 15:52
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Attól még, hogy Miley húga, nem sztár, semmit nem tett le az asztalra. Miley sztár, igen, és neki rajongói is vannak... Nade Noah-nak... Miért lennének?
2015. augusztus 11. 15:59
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
"A legnagyobb feltűnést azonban minden bizonnyal Miley Cyrus húga, Noah keltette, aki igen szexis öltözékben sétált be a buliba. Az énekesi pályával kacérkodó lány szűk farmerben, extrahosszú szárú csizmában, bőrdzsekiben és nem túl sok mindent takaró topban érkezett, a megjelenését pedig szőke póthajjal és kék rúzzsal tette még kevésbé kislányossá."
Persze,pont neki kell a legnagyobb feltünést kelteni ezzel a borzalmas külsővel.A nővére ezt 18 évesen kezdte és most hagyta abba.Vele most kezdődik ez a korszak?
Persze,pont neki kell a legnagyobb feltünést kelteni ezzel a borzalmas külsővel.A nővére ezt 18 évesen kezdte és most hagyta abba.Vele most kezdődik ez a korszak?
2015. augusztus 11. 16:00
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
15 évesen így kinézni az művészet !
2015. augusztus 11. 16:06
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Ez a csaj szegény nagyon nem szép, és sokkal idősebbnek néz ki mint amennyi. :S A cikk író egy kicsit eltúlozta a dolgokat.
A ruháiban viszont egy kifogásolható darabot sem látok (csak nincs stílusérzéke), nem értem miért úgy kellett leírni, mintha egy szál melltartóba ment volna.
A ruháiban viszont egy kifogásolható darabot sem látok (csak nincs stílusérzéke), nem értem miért úgy kellett leírni, mintha egy szál melltartóba ment volna.
2015. augusztus 11. 16:20
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Szörnyen néz ki, te jóisten.
De ettől eltekintek, nem ő tehet róla hogy nem szép, és nem is szoktam külső alapján ítélni. De a viselkedése alapján már nyugodtan alkothatok róla véleményt, és az nem lesz egy szép vélemény...Mi ez a ruha meg smink? atyaég. 15 éves. Én vagyok 15 éves, ő 40 körülinek néz ki...Nem tudom miért nem tud a korának megfelelően viselkedni, illetve öltözködni.
De ettől eltekintek, nem ő tehet róla hogy nem szép, és nem is szoktam külső alapján ítélni. De a viselkedése alapján már nyugodtan alkothatok róla véleményt, és az nem lesz egy szép vélemény...Mi ez a ruha meg smink? atyaég. 15 éves. Én vagyok 15 éves, ő 40 körülinek néz ki...Nem tudom miért nem tud a korának megfelelően viselkedni, illetve öltözködni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: