Merész külsővel sokkolta rajongóit Noah Cyrus
2015. augusztus 20. 13:20
Ne vegye senki magára de szerintem borzasztó ronda
2015. augusztus 21. 09:50
Csak az itt a gond hogy nemfog ráfigyelni senki sem mert nagyon ronda
2015. augusztus 24. 12:34
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Hát szerintem nem szép lány ez a Noah inkább átlagos Mileynak legyen az hosszú barna vagy rövid szőke minden jó áll nagyon szép arc formája van, amihez jó áll, de a húgának kicsit sem.
A kis csaj próbál Miley nyomdokaiba lépni és sztárra válni csak sajnos egy ilyen híres nővérke árnyékából nagyon nehéz lesz neki kilépni és valószínűleg akármit is csinál mindig Mileyhoz fogják hasonlítani.
Amúgy azon kívül hogy Miley húga semmi olyant nem csinált amiért érdemes lenne rajongani csak figyelemre van szüksége ezért néha híres emberek bulijaiban tör be és negatív dolgokkal próbálja magára fel hívni a figyelmet amit gondolom a növérétől látott hogyan kell csinálni
Szeretem Mileyt de gondoljatok bele ha a kis huga már kezdi átvenni az ő stílusát akkor a rajongóival mi lehet
Nekem Miley 11 éves korom óta a példaképem és vele együtt nőttem fel (és most leszek 19)
Sokat formálódott a személyiségem és sokat tanultam tőle és még az új személyisége is képes volt valamit tanítani pl hogy legyek önmagam és váljam fel ki vagyok.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy én Mileyt még a régi énjeként is ismertem (nem személyesen) láttam ahogy átváltozott.
De aki most ismerte csak meg és példaképnek tartja az nem tudhatja ezeket és neki ez persze hogy rossz dolog amit lát hogy tesz de ha rajongói szemmel nézed akkor csak egy kétségbe esett kiáltás tőle de vissza térve Noahhoz szerintem részéről is csak egy segély kérés hogy figyeljenek fel rá…
A kis csaj próbál Miley nyomdokaiba lépni és sztárra válni csak sajnos egy ilyen híres nővérke árnyékából nagyon nehéz lesz neki kilépni és valószínűleg akármit is csinál mindig Mileyhoz fogják hasonlítani.
Amúgy azon kívül hogy Miley húga semmi olyant nem csinált amiért érdemes lenne rajongani csak figyelemre van szüksége ezért néha híres emberek bulijaiban tör be és negatív dolgokkal próbálja magára fel hívni a figyelmet amit gondolom a növérétől látott hogyan kell csinálni
Szeretem Mileyt de gondoljatok bele ha a kis huga már kezdi átvenni az ő stílusát akkor a rajongóival mi lehet
Nekem Miley 11 éves korom óta a példaképem és vele együtt nőttem fel (és most leszek 19)
Sokat formálódott a személyiségem és sokat tanultam tőle és még az új személyisége is képes volt valamit tanítani pl hogy legyek önmagam és váljam fel ki vagyok.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy én Mileyt még a régi énjeként is ismertem (nem személyesen) láttam ahogy átváltozott.
De aki most ismerte csak meg és példaképnek tartja az nem tudhatja ezeket és neki ez persze hogy rossz dolog amit lát hogy tesz de ha rajongói szemmel nézed akkor csak egy kétségbe esett kiáltás tőle de vissza térve Noahhoz szerintem részéről is csak egy segély kérés hogy figyeljenek fel rá…
2015. augusztus 26. 08:15
|
|
meszaroszsanettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 248703 offline
|
Van, aki ezt szepnek vagy dogosnek tartja?:Ddd nevetseges.
2015. augusztus 26. 11:15
Hát szerintem rá mindent lehet mondani.csak azt nem hogy 15 éves!borzalmas és undorító!
2015. szeptember 01. 08:39
|
zooliiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 137702 offline
|
A ruci baromi dögös, akárcsak a haja, egyedül az a fránya makeup lett nagyon elbaltázva.
( Basszus, tanítsa már meg neki valaki, hogy kell kifesteni magát, mert egyedül ez ront az összképen (nem most először).
Amúgy pedig Noah Noah rulez!!! ♥
Amúgy pedig Noah Noah rulez!!! ♥
2015. szeptember 05. 15:27
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
15 évesen azért nem kellene még ilyen ruhában járnia és 2kg sminket használni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: