Merész külsővel sokkolta rajongóit Noah Cyrus
2015. augusztus 14. 10:33
ez a csaj 1 évvel fiatalabb nálam, és így néz ki???
(amúgy a ruhával tényleg nem volt baj, kivéve a top-ot) a sminkje volt az, ami elrontotta az egészet. 40-nek, ha kinéz.
2015. augusztus 14. 10:38
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
Eléggé nevetségesen néz ki...
2015. augusztus 14. 12:36
Látszik ,hogy Miley testvére
Szegény kiscsaj már most olyan,mint Miley.
Szegény kiscsaj már most olyan,mint Miley.
2015. augusztus 14. 12:49
Noah vonásai sosem lesznek olyanok,mint Mileyé.Szerintem ebben az öltözékben jobban hasonlít egy ápolatlan r*bancra,mint sem vonzó
Az,hogy a nővérkéje huszonévesen így néz ki,az nem azt jelenti,hogy a kis hugicájának is így kell,mindössze 15 évesen vagy mennyi
Értem én,hogy a társaságában menő,haa indent megengednek neki,de nem is pofázok,várom a cikkeket arról,mikor ment tönkre a teste,mert annyi tetoválása lesz,a haja kihullik a sok festéstől meg leszívástól,és csak póthajat viselhet majd,meg amikor ott sír,hogy mindenki kiröhögi
2015. augusztus 14. 14:08
|
|
Amane Misa00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 240935 offline
|
követei a nővére példáját!
2015. augusztus 14. 18:48
|
|
StarsHollowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 246601 offline
|
na jóóóóó 15 évesen így kinézni?! az egy dolog, hogy "keresi a saját stílusát", na de ez? nagyon ciki!
2015. augusztus 14. 22:58
|
|
dtszPacify her |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 4751 Csatolások: 5222 Azonosító: 213678 offline
|
15 évesen nem így kellene öltözködni , sőt még felnőtt korában sem , nem illik hozzá ez a stílus.Keresse még tovább a stílusát , mert ez az ruha nem egy 15 éves lánynak való...
2015. augusztus 14. 23:10
Nem is csodálkozom, hogy így néz ki ahogy, mert 2015 van, és ez szerintem nem meglepő dolog. Nekem különben nincs semmi bajom az öltözékével, de Kylie ezerszer jobban öltözködik, ezerszer szebb is, nem hiszem, hogy pont egy Cyrus féle fogja átvenni a helyét.
2015. augusztus 14. 23:33
|
|
KiLLer001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 245571 offline
|
Blackett... Neked mi beleszólásod van abba, hogy mit csinál a hajával és, hogy öltözködik.? Mivan akkor ha befesti a haját és kihullik? Neki van pénze pót hajra... Attól, hogy te apáca féle leszel aki soha nem próbál ki semmit ő megteheti.. Én nekem sincs beleszólásom abba, hogy hogyan öltözik sőt senkinek. Én tisztelem az egyedi stílusú embereket mert nekik van merszük és kreativitásuk.. Egyébként nagyon raj szettet valasztott de az a sapka nem igazán passzol hozzá.. Menő csaj lesz még belőle..!!!
2015. augusztus 14. 23:52
Nem igazán birom Kyliet de az biztos hogy Noah a nyomába se érhet. Azzal hogy Noah agyon sminkeli magát kinéz vagy 30-nak míg Kyliet 20-nak mondanám. Szerintem elégé elcsúnyitotta magát Noah és kicsit se nevezném "szexis"-nek a stílusát. Szerintem nem Miley példáját kéne követnie,hanem meg kéne mutatni hogy van még olyan ember a családban akinek nincs feltünési viszketegsége
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: