Merész külsővel sokkolta rajongóit Noah Cyrus
2015. augusztus 13. 16:18
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Mintha beleesett volna egy sminkkészletbe...
2015. augusztus 13. 16:59
Xtina Aguilera-nak is volt ilyen korszaka, nézzétek csak meg a 2001-ben készült képeket róla - igaz, nem 15 volt akkor, hanem pár évvel több..! 19-21, netán 30-35 évesen nem lenne ciki így kinézni, fikázók? Szerintem de! Még feszegeti a határait, nyilván a hétköznapokon nem így öltözködik (csak olykor-olykor), és lehet, hogy évekkel később azt mondja, amikor meglátja a régi képeket, hogy "fú de gáz, hogy fordulhatott elő ilyen?"
Szerintem nem baj, ha kísérletezget, a felső képen annyira hitványul néz ki, hogy inkább bármi, mint az az uncsi kinézet. És a célja ezzel megvolt, mert így többen észreveszik, mint az átlagos kinézetével.
Szerintem nem baj, ha kísérletezget, a felső képen annyira hitványul néz ki, hogy inkább bármi, mint az az uncsi kinézet. És a célja ezzel megvolt, mert így többen észreveszik, mint az átlagos kinézetével.
2015. augusztus 13. 17:18
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Nővére nyomdokaiba fog lépni és botrányt fog botrányra halmozni, Ő is?
Istenem. xd
2015. augusztus 13. 18:42
Szerencsétlen nem tehet róla,hogy nem volt gyerekkora.A szüleit kb annyira érdekelheti,hogy mit kezd magával,mint kb az,hogy én mit csinálok szabadidőben.De,az biztos,hogy nem tudom sajnálni.Híres nővérkéje árnyékában nőtt fel és a nemlétező hírnevét próbálja lerontani.Ouch.
2015. augusztus 13. 18:46
Csak nekem tűnik 25 évesnek? Amúgy Miley még jól néz ki így, de ő... Mint egy őrült csillámpóni aki fel aggatott magára néhány "szexi" ruhát... De most komolyan 15 éves? Én nem igazán értem hogy apuci - mamuci hol van ilyenkor... Komolyan, aki ezt tudja légyszíves magyarázza meg nekem! Én nem rajongok Miley-ért, de szeretem, ő szép volt és nem botrányozott 15 évesen, lehet hogy utálta a Hanna Montana-s "jó kislányt" de nem botrányozott.
2015. augusztus 13. 19:00
|
|
vattacukor04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 245036 offline
|
Van egy olyan érzésem, hogy nagyon hasonlítani fog Mileyra...
2015. augusztus 13. 19:01
nem elég hogy öregebbnek néz ki, de olyan kábszeres arca van...
2015. augusztus 13. 19:07
|
|
perfectionistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 194 Csatolások: 3 Azonosító: 246989 offline
|
Borzasztóan néz ki szerintem...
15 évesen ilyen ruhában elengedni egy gyereket egy buliba... Celeb, nem celeb, akkor is gyerek. Mellesleg meg az is szomorú, ha Noah úgy gondolja, ha ez az a példa amit át kell adnia a rajongóinak, illetve, hogy csak így fognak majd felfigyelni rá. Nem könnyű érvényesülni egy ennyire híres nővér mellett, de akkor sem ez a megoldás. Viszont őt "ismerve", ez még korántsem a legdurvább húzás lesz részéről.
2015. augusztus 13. 19:29
Szörnyen néz ki ezen a képen, és pont hogy messze áll a szexiségtől.
Ezen a képen egyáltalán nem néz ki 15-nek, sőt. Inkább valami 25-30 éves cafka..
2015. augusztus 13. 20:41
|
|
anastasiajonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 241530 offline
|
Hát ez a csaj borzasztó ronda
2015. augusztus 13. 21:39
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Úgy néz ki,mint egy kis k*rva...15 évesen nagyon gáz rá és a szüleire is, nézve...
2015. augusztus 13. 23:04
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Az anyja helyében ott helyben pofoznám föl. Miley nem ilyen korán kezdte és legalább nála érthető, hogy a sok stressz meg népszerűség miatt miért lett olyan amilyen. De ez a csaj szimplán csak magára akarja vonni a figyelmet...
2015. augusztus 13. 23:13
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Na, ilyen az, amikor egy kislányt egyedül hagynak otthon, és ő megtalálja anyuci rejtett holmijait. -.-
2015. augusztus 14. 05:32
Szörnyen néz ki. Minden egyes nap elszörnyedek, hogy a mai tinik milyen mélyre süllyednek. De ha úgy veszem, láttam ennél rosszabbat is: nem tudom Magyar o.-n ez hogyan van, de itt Szlovákián mindenhol ilyenek járkálnak. 100-ból 90-en ilyen ruha van, ha nem többön. És az a baj, hogy a mai fiúk az ilyen ribi-ribi ribizlikre buknak. Ha megmondom, hogy Violetta és KoRn fan vagyok, mindenki furán méreget, mert én nem Kisgrofót, Szélena Gumezt meg ilyen mai "slágereket" hallgatok..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: