A The Walking Dead folytatásával kapcsolatban árult el néhány érdekességet Rick Grimes megformálója.
A teljes cikkhez kattints ide!
Andrew Lincoln: „Még sosem kellett ennyi zombival szembenéznünk”
2015. augusztus 10. 11:45
már annyira elegem van ebből a sorozatból, hogy az csak na....
2015. augusztus 10. 11:51
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (Fannii33 @ 2015.08.10. 11:45)
már annyira elegem van ebből a sorozatból, hogy az csak na....
Akkor meg mi a francért kell egyáltalán rákattintanod a róla szóló cikkekre, arról nem is beszélve, hogy értelmetlenségeket is írsz hozzájuk? Lehet, hogy növekszik a hozzászólásaid száma, de közben magadat minősíted le...
2015. augusztus 10. 12:46
Ebben a sorozatban, annyira szarok a színészek és az általuk megformált karakterek. Az 5. évad első fele szar volt, a második fele már botrányosan szar és unalmas. A sorozatban azt nem szeretem a legjobban, hogy az az egyetlen kiszámíthatatlansága, hogy melyik semmilyen mellékszereplő hal meg. Az 5. évadban az egyetlen dolog, ami tetszett az a Sasha-nak a történetszála volt. Remélem, hogy a 6. évad sokkal jobb lesz, mint az 5. és nagyon bízom a Morgan karakterében, valamint abban, hogy nem minden a rohadt Rick-ről fog szólni.
2015. augusztus 10. 12:51
@LoveNessa Fannii33, azért írta, mert idegesítette a sorozat, rólad vagy a cikkről nem írt semmi rosszat, tehát nem ő, hanem te minősíted magadat és jó lenne, hogy ha nem játszanad itt az agyadat, mert az, hogy kiemelt tag vagy nem jogosít fel erre!
2015. augusztus 10. 13:06
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (myturquoisehair @ 2015.08.10. 12:51)
@LoveNessa Fannii33, azért írta, mert idegesítette a sorozat, rólad vagy a cikkről nem írt semmi rosszat, tehát nem ő, hanem te minősíted magadat és jó lenne, hogy ha nem játszanad itt az agyadat, mert az, hogy kiemelt tag vagy nem jogosít fel erre! 
Játszom az agyamat?
2015. augusztus 10. 13:25
@LoveNessa bocsi, hogy durván fogalmaztam és, hogy durván beszéltem veled, de igazából az idegesít fel, hogy a legtöbb cikknél mindenki nyáladzik és nem ír nagyon értelmes hozzászólást csak egy-két szavacskát (pl: egy szakítós cikknél: jajj szegények, egy összejövős cikknél: sok boldogságot és a felhasználók többsége nem ír semmilyen kreatív kommentet csak megy a tömeg után). A cikked tetszik és még a sorozatról annyit, hogy az olyan jó volt amikor a Sasha befeküdt a zombik közé, akkor, annyira át tudtam érezni a bánatát. :'(
2015. augusztus 10. 15:19
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
jujj de baromira várom már
2015. augusztus 10. 17:58
|
|
LoveNessa |
|
Idézet (myturquoisehair @ 2015.08.10. 13:25)
@LoveNessa bocsi, hogy durván fogalmaztam és, hogy durván beszéltem veled, de igazából az idegesít fel, hogy a legtöbb cikknél mindenki nyáladzik és nem ír nagyon értelmes hozzászólást csak egy-két szavacskát (pl: egy szakítós cikknél: jajj szegények, egy összejövős cikknél: sok boldogságot és a felhasználók többsége nem ír semmilyen kreatív kommentet csak megy a tömeg után). A cikked tetszik és még a sorozatról annyit, hogy az olyan jó volt amikor a Sasha befeküdt a zombik közé, akkor, annyira át tudtam érezni a bánatát. :'(
Igen, éppen ezért fakadtam ki én is rá. Messziről kerülöm az utóbbi időben a fórumot, csak néha-néha olvasok kommenteket, mert nincs kedvem folyton felhúzni magamat a sok ilyen IQ-harcoson, de ha belebotlok egybe, nehezen tudok elmenni szó nélkül mellette.
A TWD-re visszatérve, nekem amúgy tetszett az évad, bár tény, hogy nem ez volt az eddigi legjobb. Én kicsit untam Alexandriát, úgyhogy remélem, hogy most ismét felpezsdülnek majd a dolgok.
2015. augusztus 10. 18:34
@LoveNessa egyet értek és örülök, hogy még van néhány értelmes ember az oldalon.
2015. augusztus 10. 19:03
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Biztos jó lesz.
2015. augusztus 11. 18:08
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
alig várom :3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: