Nicki Minaj gyermeket vár?
2015. augusztus 10. 10:26
Nem sértésből mondom, de én őt nem nagyon tudom elképzelni anya ként.
2015. augusztus 10. 10:30
Annak ellenére, hogy ő is botrányosabb fajta, szerintem nagyon jó anyuka lenne.
2015. augusztus 10. 10:30
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Gratulálok
2015. augusztus 10. 11:26
Ha igaz, úgy is hallunk még róla, hogy megerősítették.
2015. augusztus 10. 12:19
Szerintem ez szörnyű hír. Előre sajnálom a gyereket, amiért azt a példát fogja látni az anyjától, hogy a seggrázás 'húdemenő'. Remélem, hogy nem igaz.
2015. augusztus 10. 12:45
|
|
Reni1204visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 16 Azonosító: 242829 offline
|
Szerintem ezek a rosszindulatú: "Nem lesz jó anya" meg "Sajnálom a gyereket" mondatok rosszindulatúak és hülyeségek. Ti tudjátok hogy a ti anyukátok milyen volt mielőtt ti megszülettetek? Az emberek változnak...ráadásul szerintem ne sajnáljátok mert mindene meglesz annak a gyereknek...és ezek a rosszindulatú kommentek..hát..ezt rossz látni..azt mondjátok hogy ne legyen gyereke..ez elég szar*l eshet és esne nektek is szerintem attól hogy botrányos sokan szeretik és megérdemli hogy boldog legyen. Gratulálok ha igaz!
2015. augusztus 10. 12:54
Jajj ez egyenesen borzalmas.Sajnálom szegény gyereket hogy ez a szörnyű nőszemély lenne az édesanyja.Az a gyerek mi lesz? Simán kinézem Nicki-ből hogy a olyan szöenyűvé teszi a gyerekét mint ő.Nicki soha nem lesz való anyának még akkorsem ha megváltozna.
2015. augusztus 10. 13:20
Láttam már nőt, akinek az anyasától megjöttt a józan esze, hátha Nicki is profitál belőle valamit.
2015. augusztus 10. 14:47
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Kíváncsi vagyok, hogy igaz-e.. ha igen, gratula! Én biztosra veszem, hogy Nicki gondoskodó és szerető anya lenne (pedig nem igazán kedvelem..)
2015. augusztus 10. 14:51
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Az szép sosem gondoltam hogy egyszer Nicki Minaj-nak lesz gyereke!!
♡♡
2015. augusztus 10. 14:52
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Hát, ha tényleg lesz gyerek akkor az érdekes lesz.
Egy idő után nehéz lesz eltitkolni előle az Anacondát, és én nem kicsit akadnék ki, ha az anyámról meglátnék egy ilyen videót.
(Szerencsére nem fenyeget ilyen veszély.
)
Egy idő után nehéz lesz eltitkolni előle az Anacondát, és én nem kicsit akadnék ki, ha az anyámról meglátnék egy ilyen videót.
(Szerencsére nem fenyeget ilyen veszély.
2015. augusztus 10. 16:14
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ha igaz Gratulálok!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: