Zayn Malik Zendayával kavar?
2015. augusztus 09. 19:20
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
nem illenek ossze
2015. augusztus 09. 19:28
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Ki tudja de ez az ő dolguk ha még is így lenne...
2015. augusztus 09. 19:33
Idézet
A múlt héten, miután Zayn lájkolta Kylie Jenner egyik képét a Twitteren, a pletykamagazinok máris rávetették magukat a témára, azt híresztelve, hogy a szívtipró közelebbi kapcsolatba szeretne lépni a celeblánnyal.
Mert ha lájkolja az egyik képét, akkor tuti biztos, hogy már össze szeretne vele jönni. Miért, mi másért lájkolta volna? Talán mert tetszett neki ez a kép? Dehogyis! Az lehetetlen! Annyira, de annyira unom már, hogy a sajtónak mindig mindent túl kell reagálni. Rohadt idegesítő. A csapból is az folyik, hogy ki kivel jött össze, holott szimplán csak barátok. Dehát, mint tudjuk, mindig kell valami, amin az emberek csámcsoghatnak. Ebből jön a pénz. Tojnak arra, hogy mennyi ennek a valóságalapja. Ez már rég kiment a divatból.
Az meg a másik, hogy nemrég szakított a barátnőjével. Bármekkora sggfejnek is állították őt be az elmúlt időszakban, nem hiszem, hogy egy két éves(?) kapcsolat vége nem rázza meg őt. Mert ha nem, akkor tényleg egy különösen szívtelen emberrel állunk szemben.
2015. augusztus 09. 19:41
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Hát én minjdárt hányok, komolyan mondom!!!!!!!! Ki tudja mennyi igaz abból, amit ez a sok sz*r szenylap állít! Csak azért csinálják, hogy eladják a k*rva újságaikat! Nagyon tudok gratulálni! Sok s*ggfej! Csak jöjjön a pénz, kit is érdekel, hogy az információnak mennyi a valóságalapja! Istenem, miért kell ideág süllyedni? Meglátnak két ellenkező nemű facér, szingli sztárt együtt és ők természetesen egy párt alkotnak, hiszen barátok nem lehetnek! Persze ezután a lehetséges esküvőről, majd a gyerekről kezdenek el cikkezni, és aki van olyan idióta még el is hiszi! Egyébként is nem tudom elképzelni, hogy Zayn ilyen köcsög lenne, hogy SMS-ben vet véget egy két éves kapcsolatnak, mindemellett, hogy nem viselné meg ez! Imádom a névtelen forrás által állítot sztorikat, a kedvenceim!
2015. augusztus 09. 19:47
Az,hogy összeakar Zendayával hozni egy számot és,hogy Kylie képét lájkolta,nem jelent semmit.. Kezdenek idegesíteni ezek a cikkek,melyek alaptalanok ráadásul hülyeséget is írtok..
2015. augusztus 09. 19:50
Jézusom mi ez már hogy sms-be szakítani a menyasszonyunkal és aztán más lányra rá mászni
2015. augusztus 09. 20:03
tyson-ka
Ez hülyeség hogy SMS-ben szakítottak. Zayn nem olyan! Csak most minden sz*art írnak rá, mert kilépett!
Ez hülyeség hogy SMS-ben szakítottak. Zayn nem olyan! Csak most minden sz*art írnak rá, mert kilépett!
2015. augusztus 09. 20:04
én szerintem ez nem igaz, mindenki mindenkivel összehoz mindenkit, mikor lehet hogy csak jó barátok. ismerem zendayát, és biztos nem a stílusa zayn. ennyi.
2015. augusztus 09. 20:08
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
ez most komoly ?
nem hiszem hogy ennyi idő után már egy lánnyal kavarna . csak két és fél hete szakítottak
amúgy is mindenki összehoz mindenkit mindenkivel
jaj ha most én like-olok egy fiú ismerősöm képét már biztosan hogy teljes kapcsolat van közöttünk
szerintem hülyeség az egész
nem hiszem hogy ennyi idő után már egy lánnyal kavarna . csak két és fél hete szakítottak
amúgy is mindenki összehoz mindenkit mindenkivel
jaj ha most én like-olok egy fiú ismerősöm képét már biztosan hogy teljes kapcsolat van közöttünk
szerintem hülyeség az egész
2015. augusztus 09. 20:12
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Tenyleg ennyire taplo lenne,hogy sms-ben szakitott volna a menyasszonyaval?! Nemhiszem..
Ez azert durva lenne..
Aha,es mi van,ha tenyleg cask kozos dalt akar kesziteni?!
Es belajkolta akepet?! uuuuu ebbol hazassag lesz,belajkolta a kepet jezusom,ez jelent valamit......
Ez azert durva lenne..
Aha,es mi van,ha tenyleg cask kozos dalt akar kesziteni?!
Es belajkolta akepet?! uuuuu ebbol hazassag lesz,belajkolta a kepet jezusom,ez jelent valamit......
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: