Megjelent Rap Monster A fantasztikus négyeshez rögzített dala
2015. augusztus 10. 12:22
|
|
DeathTheKidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 113 Csatolások: 4 Azonosító: 209224 offline
|
Nagyon jó lett!
2015. augusztus 11. 14:19
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Nagyon jó lett. ;D Először nem is tudtam hogy ehez a filmhez készült, csak utána esett le:D
2015. augusztus 13. 10:34
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
nekem nem annyira tetszik
2015. augusztus 22. 18:42
|
Tituka099új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 196256 offline
|
Fantasztikus dal, fantasztikus szöveggel. Mandy hangja szerintem csodásan illik Monni hangjához <3 olyan huskys ^^
Haterek mindenhol vannak, bármennyire is jó valami.. Sőt. Minél jobb valami, annál többen vannak.
Haterek mindenhol vannak, bármennyire is jó valami.. Sőt. Minél jobb valami, annál többen vannak.
1 felhasználónak tetszik:
Niki0718
2015. augusztus 26. 12:52
|
|
Jin Youngúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 238689 offline
|
Sokáig ki nem állhattam Rapmont. Mégis közrejátszott a "teljesítménye" a We are bulletproofban, hogy megszeressem az egész bandát is. Az volt az első BTS dal, amit hallottam, így akkor megtört bennem valami. Szóval vicces, hogy mára mennyire bírom Rapmon fejét és ez a dala is tetszik. Well, gratulálok, Namjoon! Nem tudom, hogy csináltad ezt velem, de minden elismerésem!
1 felhasználónak tetszik:
Niki0718
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.