Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő koreai rapper a Fantastic című szerzeményét kölcsönözte A fantasztikus négyes című filmhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Rap Monster A fantasztikus négyeshez rögzített dala
2015. augusztus 09. 18:05
|
|
Klotild12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 224639 offline
|
Rap Monster Korea egyik legjobb feltörekvő rappere, így nem csoda, hogy jó lett ez a száma is. A refrén nagyon bejön, viszont ha egy kicsit normálisabb lenne a csaj hangja, sokkal jobban hangzana.
2015. augusztus 09. 18:43
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Valahogy régebben nagyobbra tartottam Namjoont. Meghallgattam az albumát, és egyszerűen kezd irritálni a stílusa. Nekem az tükröződik vissza, hogy kissé elszállt magától, a dalaiban felesleges káromkodás volt megállás nélkül, mintha csak a 'badass'ségét akarná bizonyítani. Ez a szám a refrént elnézve nem jelent semmi újat tőle. Szóló zenészként csak őt érvényesítik, amikor nincs éppen comebackjük a fiúknak, akkor csak őt látni. Megértem, hogy leader és egyebek, de nekem ez túlzás.
Ezt egy félig Armyként mondom.
Ezt egy félig Armyként mondom.
2015. augusztus 09. 18:44
Bevallom őszintén, rendesen meglepett, hogy készült erről cikk. Ezt félretéve azonban RapMon már lassan egy éve az egyik legnagyobb inspirációim közé tartozik, örülök, hogy sok saját szerzeményt hallhatunk tőle a BTS-en kívül is. A dal nagyon tetszetős, egyedül a refrén nem fogott meg.
2015. augusztus 09. 19:47
|
|
isabellastylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 238001 offline
|
Namjoon újra alkotott:) Nekem tetszik, és nem a csak a refrén. Örülök hogy a Kpop egyre népszerűbb. Armyként még jobban örülök RapMonster sikerének:)
2015. augusztus 09. 20:18
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Ncskcsk @ 2015.08.09. 17:13)
Az gáz, hogy kpop rajongóságom ellenére is csak a refrén jön be? Sorry Rap Monster.
Nem gáz ^^ attól még ha valaki kpopper nem kell hogy minden koreai dal tetszen neki
2015. augusztus 09. 21:51
|
|
DaniellaRékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 239276 offline
|
Rap Monster szerintem ismét egy remek dalt írt ^^. Mindig is imádtam ahogy rappal :3 . Eddig nagyon keves rappart hallgatam mert nem annyira voltak jók de Rap Monster nekem nagyon bejött
2015. augusztus 09. 23:23
Nekem megkellett hallgatnom egy párszor ezt a számot, hogy megtetszen, pedig én is A.R.M.Y. vagyok, de ez először annyira nem jött be, mostmár értem, hogy mit is akar mondani és egész jó lett, bár lehetett volna jobb is.
Szerintem a csaj borzalmas, rekedt és semmilyen hangja van, simán be lehetett volna rakni V-t, Jimin-t, Jin-t, vagy Jungkook-ot helyette és százszor jobb lett volna.
Én továbbra is szeretem Namjoon-t, és szurkolok neki. Fighting! <3
Szerintem a csaj borzalmas, rekedt és semmilyen hangja van, simán be lehetett volna rakni V-t, Jimin-t, Jin-t, vagy Jungkook-ot helyette és százszor jobb lett volna.
Én továbbra is szeretem Namjoon-t, és szurkolok neki. Fighting! <3
2015. augusztus 09. 23:34
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ez a nőszemély énekesnő? nagyon gyenge, semmitmondó hangja van, csak lehúzta a dalt.....
RapMon viszont csodás, bár nem ez a legkiemelkedőbb szerzeménye.
RapMon viszont csodás, bár nem ez a legkiemelkedőbb szerzeménye.
2015. augusztus 10. 00:24
Imádom Rap Monstert. Kezdeném a dallal. Nem tudom sokaknak mi baja a csajjal, szerintem nincs baj vele, az már más kérdés hogy ha NamJoonhoz viszonyítjuk, mennyire lényeges a csaj hangja a dalban. A szöveg olyan jó hogy asdfghjkléáű *ez értelmes volt*. Elősre csak meredtem a képernyőre, majd 5 perc után kinyögtem, hogy "Rap Mon. de szexi ebben a klippen." (VIGYÁZAT! Fangörl a köbön!xD) Szóval a klip kicsit zavar, de a dal máris az egyik kedvencem. ♥
Fighting!~
Fighting!~
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: