21 érdekesség a Harry Potterről, melyet az írónő utólag árult el
2015. szeptember 03. 21:07
|
|
Penny Laneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.09. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 218919 offline
|
A Harry Potter érdekességekről szóló cikkeket sose tudom megunni!
<3
2015. szeptember 13. 17:28
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ron és Hermione páros tökéletes... Egyenesen felháborodtam volna, ha a gyönyörű, kitűnő tanulót a Kiválasztottal, azaz a Varázslóvilág megmentőjével hozták volna össze..
Ha Harryt és Hermione-t Rowling összehozza, akkor a Ron-Harry-Hermione trio nem maradt volna meg, hiszen Ron kieset volna, de így,hogy Harry Ginny-vel jött össze, így a trio mindenképp megmarad.
Ha Harryt és Hermione-t Rowling összehozza, akkor a Ron-Harry-Hermione trio nem maradt volna meg, hiszen Ron kieset volna, de így,hogy Harry Ginny-vel jött össze, így a trio mindenképp megmarad.
2015. szeptember 15. 17:43
|
selene115új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249708 offline
|
Ezek közül sokat nem is tudtam. A Ron-Hermione párost soha nem szerettem, de Hermionét nem tudtam volna elképzelni Harry mellett sem, meg aztán szerintem Harry és Ginny tökéletesek együtt. Hermionét viszont Dracóval tudnám elképzelni. Fura, de tényleg így van.
Azt meg, hogy Dumbledore meleg, végképp nem tudtam
Trelawney, mint alkoholista? Hmm...
Draco eyébként szerintem is Tom miatt olyan vonzó -számomra is. Ettől függetlenül én nem utálom Draco karakterét.
A Harry Potter örök, imádom!! <3
Azt meg, hogy Dumbledore meleg, végképp nem tudtam
Draco eyébként szerintem is Tom miatt olyan vonzó -számomra is. Ettől függetlenül én nem utálom Draco karakterét.
A Harry Potter örök, imádom!! <3
2015. szeptember 30. 20:19
|
juciholycowedúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.29. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 250237 offline
|
DUMBLEDORE MELEG!!!! XD Ez egyszerűen pofánvágott,bár van benne logika,de akkor is ezen nagyot röhögtem...
Szegény Dumbi csalódott Grindelwaldban.. :'(
Szegény Dumbi csalódott Grindelwaldban.. :'(
2015. október 28. 14:15
Nagyon jó cikk.
És bárki bármit mind, szerintem Hermione és Ron aranyosak együtt. Fred halála viszont lelombozó.
Mindentől függetlenül imádom a HP-t.
És bárki bármit mind, szerintem Hermione és Ron aranyosak együtt. Fred halála viszont lelombozó.
Mindentől függetlenül imádom a HP-t.
2015. december 09. 14:56
Nagyón jó cikk
Régóta Harry Potter fan vagyok, de volt egy-két dolog, ami meglepett
És szerintem a Hermione-Ron páros igen is jó volt <3
2016. március 26. 19:50
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Én ha már a Weasley-családból fel kellet áldozni, Percyt áldoztam volna fel. Amúgy nagyón jó cikk. És Dumbledore meleg??? Ronból inkább kinéztem volna
Én azt hittem Neville Lunával jött össze, de jó, akkor Hannahval.
2016. március 26. 19:51
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Ja és Ron meg Hermione összeillenek, de a Harry.Hermione páros jobb. És Ron mradhatott volna Lavenderrel.
2017. április 06. 19:00
|
|
lukullusz17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 258929 offline
|
Nagyon jó cikk csak egyet nem értek a "8. részben" Hermione a Mágiaügyi Miniszter
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: