21 érdekesség a Harry Potterről, melyet az írónő utólag árult el
2015. augusztus 08. 22:56
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ez nagyon jó cikk lett. Imádom a Harry Pottert, a Bölcsek Köve volt az első könyv amit végigolvastam, a filmeket is imádom. Nekem Draco mindigis az egyik kedvencem volt, Harryt sose bírtam, idegesített.
De Fred halála a mai napig rosszul érint, ahogy Tonks&Remus halála is, kedveltem őket.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. augusztus 08. 23:18
Nagyon jó cikk lett, bár a legtöbbet tudtam, sőt, jónéhány kiderült a könyvből is, ha valaki figyelt (esetleg következtetett) akadt azért meglepetés.
Rowling kicsit kegyetlen, h ennyi jó (és rossz) karaktert halálra ítélt..na, jó mondjuk ha belegondolunk a való élet sem úgy működik, h a háborúban csak a rosszak halnak meg. Én is nagyon sajnáltam Fredet, ő volt az egyik kedvencem, de szerintem Rowling jól döntött, mikor őt 'tette el láb alól'. Sokkal kevésbé lett volna hiteles és átérezhető, ha csak olyanok halnak meg, akik nem a jó oldalon állnak, vagy nem volt akkora szerepük, illetve keveset tudtunk meg róluk.
Szerintem akárki akármit mond, ez minden idők egyik legjobb története, és ahogy a cikkben is le lett írva, rettentően részletes, annyi munka van benne, egyszerűen utánozhatatlan!
Mellesleg én örülök a Ron-Hermione párosnak, Harry sokkal jobb Ginnyvel. Ráadásul szerintem Rowling ezzel is egyedibbé tette a történetét, mert a főhős nem a hősnővel jött össze. Szerintem így sokkal jobb volt.
Rowling kicsit kegyetlen, h ennyi jó (és rossz) karaktert halálra ítélt..na, jó mondjuk ha belegondolunk a való élet sem úgy működik, h a háborúban csak a rosszak halnak meg. Én is nagyon sajnáltam Fredet, ő volt az egyik kedvencem, de szerintem Rowling jól döntött, mikor őt 'tette el láb alól'. Sokkal kevésbé lett volna hiteles és átérezhető, ha csak olyanok halnak meg, akik nem a jó oldalon állnak, vagy nem volt akkora szerepük, illetve keveset tudtunk meg róluk.
Szerintem akárki akármit mond, ez minden idők egyik legjobb története, és ahogy a cikkben is le lett írva, rettentően részletes, annyi munka van benne, egyszerűen utánozhatatlan!
Mellesleg én örülök a Ron-Hermione párosnak, Harry sokkal jobb Ginnyvel. Ráadásul szerintem Rowling ezzel is egyedibbé tette a történetét, mert a főhős nem a hősnővel jött össze. Szerintem így sokkal jobb volt.
2015. augusztus 08. 23:21
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Ez a Rowling egy kegyetlen nőszemély, rosszabb, mint gondoltam.
Dumbledore melegségével már tisztában voltam, és annak is őszintén örülök, hogy Draco nem kényszerházasságba ment.
Ezen viszont felcsattantam: "felháborító, hogy mennyi lány bálványozza Draco Malfoy karakterét". De most komolyan, értem én, ő írta, az ő gondolataiban antihős, de azért ilyet nem kellene szerintem így kijelentenie.
Harrynek és Dudleynak is örülök. Tudom én, hogy valakiknek muszáj meghalni, hiszen ez a valóság. De így bevallana, hogy még ennél is több ember halálát akarta...
Dumbledore melegségével már tisztában voltam, és annak is őszintén örülök, hogy Draco nem kényszerházasságba ment.
Ezen viszont felcsattantam: "felháborító, hogy mennyi lány bálványozza Draco Malfoy karakterét". De most komolyan, értem én, ő írta, az ő gondolataiban antihős, de azért ilyet nem kellene szerintem így kijelentenie.
Harrynek és Dudleynak is örülök. Tudom én, hogy valakiknek muszáj meghalni, hiszen ez a valóság. De így bevallana, hogy még ennél is több ember halálát akarta...
2015. augusztus 08. 23:26
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Dumbledor...meleg .....nem ítélem el meg semmi de azért ez furcsa nem gondoltam volna..
2015. augusztus 08. 23:36
Ezek tényleg érdekes újdonságok voltak. Nagyon jó cikk lett!
2015. augusztus 08. 23:38
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Nagyon szép és összeszedett cikk, köszönöm az írónak.
A Harry Potter az egyetlen film, amit le lehetett nyomni a torkomon úgymond. Kifejezetten a kedvencem volt. Imádtam a szereplőket, a látványvilágot. Talán könyvben még jobb lehet.
Hm, érdekes. Dumbledore és homoszexualitása. Kissé sejthető volt.
Hm, érdekes. Dumbledore és homoszexualitása. Kissé sejthető volt.
2015. augusztus 08. 23:39
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Jo cikk lett. Ezek kozul csak Dumbledore-rol tudtam. A tobbi nagyon meglepett.Ron es Hermione tenyleg nem illenek egymashoz,de az ellentetek vonzak egymast.
2015. augusztus 08. 23:40
Nagyon jó cikk lett. "Meglepő mennyien bálványozzák Draco Malfoy-t" hupszi xD hát igen, erre Tom Felton is rátesz
2015. augusztus 08. 23:44
|
|
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline
|
Egyébként én mindig is Harrynek és Hermione-nek szurkoltam. Az pedig, hogy Harry és Dudley csak szótlanul ülnek, nekem elég furcsa, de azért jó, hogy tartják a kapcsolatot.
2015. augusztus 08. 23:54
11. Ahj, pedig nekem mindig is Malfoy volt a legvonzóbb az egész sztoriból.
Egyébként jó cikk lett, sok érdekes és új dolog derül ki belőle.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.