starity girl2000 | Ma, 11:26
nagyon jók a képek! XD
nem semmi hogy ott forgathatnak!
Nem semmi, hogy ott forgatnak? Drágám ha adsz egymilliárd dollárt a kezembe én forgatok neked egy videót a Marson is, ha akarod. Ezeknek már annyi pénzük van, hogy unalmukban a NASA-nál forgatnak -.-
NASA-nál forgatta videoklipjét a One Direction
2015. augusztus 09. 16:02
2015. augusztus 09. 16:19
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
A legjobbak ezek a meme-k XDDDDD
Amúgy jól hangzik névre a NASA, de kétlem, hogy a legeldugottabb (ergo legtitkosabb és legfontosabb) helyeikre engednék be őket. Valószínűleg olyan helyekre, ahová még egy civil is betehetné a lábát.
Amúgy jól hangzik névre a NASA, de kétlem, hogy a legeldugottabb (ergo legtitkosabb és legfontosabb) helyeikre engednék be őket. Valószínűleg olyan helyekre, ahová még egy civil is betehetné a lábát.
2015. augusztus 09. 16:44
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Tutujka100 : képzeld el még van több millió rajongó akik szerint még nincs vége
2015. augusztus 09. 17:06
Did you miss us?Did ya?
Vigyázat,directioner rekorddöntési veszély
2015. augusztus 09. 17:26
|
|
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline
|
Már nagyon várom!♥
2015. augusztus 09. 19:29
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
@Tutujka100: Miért hagynák abba ezt az egészet,ha megy nekik a szekér?!
Zayn kilépett.Na és?!Az élet megy tovább!Lásd,hogy ez az első számuk amit négyen kreáltak és,aki nem akarja,még az is oda-vissza van érte.Szóval nem annak nincs semmi értelme,hogy remekül csinálják azt,amit szeretnek,hanem annak nem lenne semmi értelme,ha abbahagynák.Miért tennék?!Addig üsd a vasat,amíg meleg.
@Lambika: Őszintén megvallva az igazat,te vagy már nagyon unalmas.Azt mondod,hogy "az ember képébe tolják" őket.Elhiszem,hogy most már utálod őket és,hogy most már "majmok",de régen még nagyon odavoltál értük.A másik meg az,hogy b*****ra nem bírod elviselni őket,de mégis minden velük kapcsolatos cikknél nem egy,nem kettő kommentet hagysz.Nem unod még?Mert én és még pár emberke rajtam kívül már nagyon.
A cikkhez szólva,meg már nagyon várom a klipet!Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz.
@Lambika: Őszintén megvallva az igazat,te vagy már nagyon unalmas.Azt mondod,hogy "az ember képébe tolják" őket.Elhiszem,hogy most már utálod őket és,hogy most már "majmok",de régen még nagyon odavoltál értük.A másik meg az,hogy b*****ra nem bírod elviselni őket,de mégis minden velük kapcsolatos cikknél nem egy,nem kettő kommentet hagysz.Nem unod még?Mert én és még pár emberke rajtam kívül már nagyon.
A cikkhez szólva,meg már nagyon várom a klipet!Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz.
2015. augusztus 09. 20:20
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Alig várom már!! 1000% hogy nagyon jó videóklipp készül!
<3 Imádlak titeket srácok!
Szerintem is borzasztó jó lett ez a szám *-*
Szerintem is borzasztó jó lett ez a szám *-*
2015. augusztus 09. 20:24
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
már nagyon de nagyon várom hogy megjelenjen az új klip és mindenkinek mondom MEG KELL DÖNTENI A REKORDOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amúgy biztos vagyok benne hogy bekerülni és leforgatni a klipet a NASA-nál nem olcsó mulatság, sőt ...
nagyon büszke vagyok rájuk és mindent megteszek hogy boldogak legyenek
a képeket már láttam ,de így is végig nevettem rajtuk
amúgy biztos vagyok benne hogy bekerülni és leforgatni a klipet a NASA-nál nem olcsó mulatság, sőt ...
nagyon büszke vagyok rájuk és mindent megteszek hogy boldogak legyenek
a képeket már láttam ,de így is végig nevettem rajtuk
2015. augusztus 09. 23:41
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
kíváncsi vagyok a klipre
olyan hülye képeket betudnak rakni a rajongók
2015. augusztus 10. 10:43
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nagyon várom
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: