Miley Cyrus nem rajong Taylor Swiftért
2015. augusztus 12. 17:33
Hát az biztos, hogy a meztelenség még senkit nem ölt meg, a fegyverekkel meg akadnak problémák.
2015. augusztus 12. 21:27
|
|
cukkerstyleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 248326 offline
|
Én mind a kettőjüket szeretem <3 <3 <3 <3
2015. augusztus 12. 23:54
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Egyetértek Mileyval, most az egyszer, talán utoljára.
2015. augusztus 13. 00:00
A Bad Blood egy videóklipp,Taylor nem fegyverrel rohangál az utcán,hogy ártatlanokat mészároljon,nem bánt senkit,sőt.Miley mesztelenkedésen pedig nagyon is valós,nem csak egy videó,ami valakinek a fantáziájából született,ráadásul bántja is az embereket vele.Nekem például kiégeti a retinámat
2015. augusztus 13. 14:35
|
|
bellaandninafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.20. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 227952 offline
|
Most Mileynak adok igazat
2015. augusztus 13. 18:48
Ez egy igencsak erős kijelentés egy olyan személytől,aki évekig abból élt,hogy a drágalátos kis Háná Montáná folyt a csapból is és mindenhol csak olyan füzetet-tollat-ágyneműt és stb lehetett kapni.
Most próbál belekötni Taylorba,hogy legyen egy újabb kis baléja.Szerencsétlent csak sajnálni tudom.Botrányosan viselkedik és mindenzt azzal magyarázza,hogy önmagát adja.Ugyan kérlek.Inkább csak úgy viselkedik,mint egy kutya,amelyik elszabadult a pórázról és most féktelenül,korlátok nélkül mutogassa magát és csinálja ezt a haszontalan polgárpukkasztást.Úgy,ahogy van butaság,amit mond,lehet valaki úgy is önmaga,ha nem lépten nyomon a mellét vagy alsóbbik részét mutogassa.Ő beszél a rossz üzenetről?Mégis hogy jön hozzá,legújabb dalaiban a drogokat,a füvet és a megállás nélküli bulizást isteníti.Szánalmas egy alak,rosszul vagyok tőle.
Most próbál belekötni Taylorba,hogy legyen egy újabb kis baléja.Szerencsétlent csak sajnálni tudom.Botrányosan viselkedik és mindenzt azzal magyarázza,hogy önmagát adja.Ugyan kérlek.Inkább csak úgy viselkedik,mint egy kutya,amelyik elszabadult a pórázról és most féktelenül,korlátok nélkül mutogassa magát és csinálja ezt a haszontalan polgárpukkasztást.Úgy,ahogy van butaság,amit mond,lehet valaki úgy is önmaga,ha nem lépten nyomon a mellét vagy alsóbbik részét mutogassa.Ő beszél a rossz üzenetről?Mégis hogy jön hozzá,legújabb dalaiban a drogokat,a füvet és a megállás nélküli bulizást isteníti.Szánalmas egy alak,rosszul vagyok tőle.
2015. augusztus 13. 18:49
Nekem nem Miley a példaképem, de őszintén megmondom hogy szerintem tökéletesen megállná a helyét ezen a helyen. Sokaknak még úgy vagyok meg mint egy Cyrus utáló, de rájöttem hogy nem tudom utálni a csajt.
2015. augusztus 13. 20:22
egyetértek Miley-val... Taylor karrierje sokkal inkább a pénzről szól, mint sem egy érték átadásáról.
2015. augusztus 14. 16:47
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Itt nem arról van szó hogy a fegyver csak a videóklippben van ,meghogy a meztelensg inógen is valós. Nem emberek aki ezt monja az nem értette meg Miley-t. Ő azt próbálta elmondani ,hogy Taylor arról ír dalokat amik megtörténtek vele,és ezt szerintem tulságosan is kimutatja ,ez pedig azt jelenti ,hogy más emberekről ,esetleg hírességekről beszél ami felér egy bűncselkménnyel ,hiszen nem adtak rá engedélyt neki,legalábbis a többség nem hiszem hogy adott volna. Pl. a Style egyértelmű ,hogy Harry S-ról szól és ezt még a hülye is kiveszi. Szóval szerintem Miley erre utalt ,és egyébként az meg egészen biztos ,hogy a valósgban elviselhetőbb mint Taylor ,aki elolvassa annak köszönöm.
2015. augusztus 14. 18:50
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Egyetértek Mileyval, de sose fogom őt megkedvelni.
Sorry.
2015. augusztus 15. 01:17
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
"Az emberek az iparban egyre több pénzre vágynak, és én nem értem, úgy értem, mire fel? Nem is tudják elkölteni az életük során. Néhányan egyre híresebbek lesznek, a márkájuk egyre népszerűbb lesz, több szarságot adnak el, és így kapnak lóvét. Egy soha véget nem érő kör. Több pénz, több sláger, főszerep egy filmben – lehet, ösztönzően hangzik, de nem fog boldoggá tenni. Már megjártam mindent, és első kézből árulom el, nem tesz boldoggá."
Peeersze. De azért játssza az eszét, csinálja a botrányt, hajszolja a hírnevet, magára vonja a figyelmet, etc, etc...
Hallott már valaki panaszkodni valakit azért, mert sok pénze van? Ööö...nem.
Peeersze. De azért játssza az eszét, csinálja a botrányt, hajszolja a hírnevet, magára vonja a figyelmet, etc, etc...
Hallott már valaki panaszkodni valakit azért, mert sok pénze van? Ööö...nem.
2015. augusztus 18. 17:26
Elismerem, most nem hülyeség, amit mond.
Viszont szerintem egy apró hiba, azért mégis van benne.
Ahogy Taylort ismerem, Ő is azért kezd a régi stílusától elszakadni, de azért nem annyira vészesen, legalábbis szerintem, jó talán egy kicsit. Valamint úgy gondolom, hogy minden idolnak van egy ilyen időszaka, amikor egy vadabb stílust vesz fel. De egy idővel ez változik. Sajnos Miley-nál nem látom ezt a mellmutogatásos, erotikus stílusváltozást.
Bár az is benne van, hogy Miley is csak egy ember és az emberek már csak ilyenek. Azt észreveszik, ha más fegyverekkel mutatkozik, de hogy sz*xjeleneteket imitál a színpadon és hogy mesztelenül pózól a kamerák előtt, azt már nem.
Viszont szerintem egy apró hiba, azért mégis van benne.
Ahogy Taylort ismerem, Ő is azért kezd a régi stílusától elszakadni, de azért nem annyira vészesen, legalábbis szerintem, jó talán egy kicsit. Valamint úgy gondolom, hogy minden idolnak van egy ilyen időszaka, amikor egy vadabb stílust vesz fel. De egy idővel ez változik. Sajnos Miley-nál nem látom ezt a mellmutogatásos, erotikus stílusváltozást.
Bár az is benne van, hogy Miley is csak egy ember és az emberek már csak ilyenek. Azt észreveszik, ha más fegyverekkel mutatkozik, de hogy sz*xjeleneteket imitál a színpadon és hogy mesztelenül pózól a kamerák előtt, azt már nem.
2015. augusztus 24. 00:28
|
|
SasMeli2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 248805 offline
|
Életem, hogy megmondja *o* <3
2015. szeptember 28. 10:31
Hàt.....a bosszú se jó, de az se ha valaki mindenét megmutatja,mint Miley..bàr lehet,hogy most kivételesen kicsit igaza van...
2015. október 10. 12:46
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Egyre jobbam szeretem Mileyt. Igaza van. Taylor semmivel sem jobb. Most az jó példa ha az ex pasiiról meg az ellenségeiről ír dalt??? Mert szerintem nem. Szeretem Mileyt sőt Imádom. Taylor meg dögöljön már meg.
2015. október 23. 23:28
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Nem szeretem Taylort, de Mileyt még úgy sem, tehát mind a kettőt utálom!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: