Miley Cyrus nem rajong Taylor Swiftért
2015. augusztus 10. 19:18
|
|
mahomieforever12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 231882 offline
|
Nagyon jók lettek a képek, am én sem rajongók/szeretem Taylort.
2015. augusztus 10. 19:33
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Szerintem teljesen igaza van. Egyet értek vele. Imádom ezt a csajt, és pont azért mert Őt nem érdekli semmi csak azt csinálja mi jól esik neki, és leszarja mit gondolnak róla. A képeken is gyönyörű.
2015. augusztus 11. 10:53
|
|
BodaiBellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 242239 offline
|
Igaza van Mileynak!! :* :3
2015. augusztus 11. 20:02
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ezek jo kepek Mileyrol
Amugy nagyon jo felfogasa van en meg mindig ezt mondom. Es tok jo, hogy kimeri mondani mit gondol.
Amugy a Bad blood klipjet en sem ertem, de hat szorakoztak Taylorek egyet..
Amugy nagyon jo felfogasa van en meg mindig ezt mondom. Es tok jo, hogy kimeri mondani mit gondol.
Amugy a Bad blood klipjet en sem ertem, de hat szorakoztak Taylorek egyet..
2015. augusztus 11. 21:36
Hát én sem rajongok Taylorért
Teljesen igaza van mindenben
Teljesen igaza van mindenben
2015. augusztus 11. 22:26
|
|
Ashianaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 248252 offline
|
Mindkét sztárnak vannak negatív dolgai.
Taylor-t bírom, de nekem nem jön be, hogy a kapcsolatairól ír dalokat. Mármint, most bocsánat, de kit izgat, hogy te egy felhúzott ex vagy akit megbántottak? Senkit. Felnőtt nő vagy, tedd túl magad rajta, ne légy gyerekes.
Miley. És az mivel jobb, hogy felmegy a színpadra szinte ruha nélkül, füves cigivel? Semmivel. Tehát ne Ő papoljon már arról, hogy ki a jó példakép.
Mindkét sztárnak vannak jó dolgai, és nem mindegy neki, hogy ki mivel lesz híres?
Ő a botrányaival, a magamutogatással, és a mellbimbójával akar híressé válni, Tay a kapcsolataival.
Egyik sztárt sem utálom, mindkettőt sőt nincs velük bajom, szóval, nekem édes mindegy.
Taylor-t bírom, de nekem nem jön be, hogy a kapcsolatairól ír dalokat. Mármint, most bocsánat, de kit izgat, hogy te egy felhúzott ex vagy akit megbántottak? Senkit. Felnőtt nő vagy, tedd túl magad rajta, ne légy gyerekes.
Miley. És az mivel jobb, hogy felmegy a színpadra szinte ruha nélkül, füves cigivel? Semmivel. Tehát ne Ő papoljon már arról, hogy ki a jó példakép.
Mindkét sztárnak vannak jó dolgai, és nem mindegy neki, hogy ki mivel lesz híres?
Ő a botrányaival, a magamutogatással, és a mellbimbójával akar híressé válni, Tay a kapcsolataival.
Egyik sztárt sem utálom, mindkettőt sőt nincs velük bajom, szóval, nekem édes mindegy.
2015. augusztus 12. 08:08
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Nekem nincs semmi bajom Miley-val, sem Taylorral, de Miley-nak igaza van, semmivel nem különb egy fegyver, mint egy cici,,mindegy. Klassz a felfogása!
:3
:3
2015. augusztus 12. 10:14
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hm. Talán most az egyszer egyet tudok érteni Miley-val.
2015. augusztus 12. 10:27
Most az egyszer,egyetértek Miley-val.
Viszont a képek borzalmasak!
Viszont a képek borzalmasak!
2015. augusztus 12. 13:54
és akkor mi van ha taylor szereti a fényűző dolgokat? inkább egy csillogó-villogó akármi legyen a bejárati ajtóban mint egy pink vibrátor (az agyamat eldobom).
igen menő lett manapság t.s. szapulása, előbb minaj most meg már ő is. nagyon fájhat nekik, hogy t.s. az a személy akit a szakma leginkább elismer (nem vagyok t.s. rajongó! ezek csak tények, statisztikák) évek óta.
az hogy cyrus természetesnek vallja magát is csak duma. attól még nem lesz természetes ha levetkőzik és óriás bránereket nyalogat. az én szótáramban ez a közönséges viselkedés fogalmát meríti ki.
a mostani imázsa arra épül, hogy "felnőtt" és "szexi nővé" érett, középpontban a szexualitás és megbotránkoztatás áll csakhogy neki egyik se megy igazán, így kb. olyan mintha önmaga paródiája lenne. számomra amit ő képvisel 100x műbb mint amit t.s.
jön itt a bosszúállással meg fegyverekkel, amit t.s. bad blood klipjében látott, de ennyi erővel maga ellen is szónokolhatna mert a faltörő/romboló golyója sem jobb meg a sledgehammerje (bocs, nem jut eszembe a magyar megfelelője) se amit nyaldos.
amúgy ezek a képek baromi jók lettek róla, még akkor is ha a fotós utasításának tett eleget és nem szívből jövően, ösztönből pózolt
az meg hülye aki beveszi hogy a mainstream piacán az van amit az egyén (énekes) akar/képvisel. aki olyan magaslatokba jut mint ő azt mind kötélen rángatják, min. több tucat ember áll amögött hogy olyan legyen amilyen. minél profibb a team annál populárisabb dolgot tudnak kreálni, ebben kétségkívül katy perryék a piacvezetők, nemhiába ő az első előadó akinek 2 videoklipje is elérte már az 1 milliárdos nézettséget, mint ahogy t.s.nek a blank space-e is az 1,1 milliárdot közelíti. miley tehát nem ok nélkül fúj rá(juk) hihi
igen menő lett manapság t.s. szapulása, előbb minaj most meg már ő is. nagyon fájhat nekik, hogy t.s. az a személy akit a szakma leginkább elismer (nem vagyok t.s. rajongó! ezek csak tények, statisztikák) évek óta.
az hogy cyrus természetesnek vallja magát is csak duma. attól még nem lesz természetes ha levetkőzik és óriás bránereket nyalogat. az én szótáramban ez a közönséges viselkedés fogalmát meríti ki.
a mostani imázsa arra épül, hogy "felnőtt" és "szexi nővé" érett, középpontban a szexualitás és megbotránkoztatás áll csakhogy neki egyik se megy igazán, így kb. olyan mintha önmaga paródiája lenne. számomra amit ő képvisel 100x műbb mint amit t.s.
jön itt a bosszúállással meg fegyverekkel, amit t.s. bad blood klipjében látott, de ennyi erővel maga ellen is szónokolhatna mert a faltörő/romboló golyója sem jobb meg a sledgehammerje (bocs, nem jut eszembe a magyar megfelelője) se amit nyaldos.
amúgy ezek a képek baromi jók lettek róla, még akkor is ha a fotós utasításának tett eleget és nem szívből jövően, ösztönből pózolt
az meg hülye aki beveszi hogy a mainstream piacán az van amit az egyén (énekes) akar/képvisel. aki olyan magaslatokba jut mint ő azt mind kötélen rángatják, min. több tucat ember áll amögött hogy olyan legyen amilyen. minél profibb a team annál populárisabb dolgot tudnak kreálni, ebben kétségkívül katy perryék a piacvezetők, nemhiába ő az első előadó akinek 2 videoklipje is elérte már az 1 milliárdos nézettséget, mint ahogy t.s.nek a blank space-e is az 1,1 milliárdot közelíti. miley tehát nem ok nélkül fúj rá(juk) hihi
2015. augusztus 12. 14:40
|
|
Luana Rothúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.16. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 246648 offline
|
Mindig is szimpibb volt Miley mint Taylor, szóval igazat adok Mileynak.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: