Miley Cyrus nem rajong Taylor Swiftért
2015. augusztus 09. 19:09
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Tutujka100 : teljesen egyetértek veled. Ugyan ezt gondolom én is. Jól megfogalmaztad.
2015. augusztus 09. 19:59
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Gyönyörű ezeken a képeken..
2015. augusztus 09. 20:27
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
a képek nagyon jó lettek
egyszerre értek egyet vele és nem is
egyszerre értek egyet vele és nem is
2015. augusztus 10. 00:27
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Nem tetszik Miley magamutogatása, de most egyetértek vele.
2015. augusztus 10. 09:57
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Idézet
Hogyan rosszabb a női mell, mint a fegyverek?
Ebben az egyben igaza van, viszont szerintem kicsit túlreagálja a dolgot. Hiszen ez csak egy klip, bár annak is elég nagy vacak. Mindenesetre a képek szerintem nagyszerûek lettek, a második fotón meg nem kéne kiakadni annyira. Igen, megmutatja a mellét, de éppen ez különbözteti meg más tucatcelebtõl. Felvállalós, nem rejt véka alá semmit, nem adja ki magát másnak, hogy megkedveljék.
2015. augusztus 10. 11:17
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Jó képek lettek, és azt hiszem most igaza volt.
2015. augusztus 10. 15:27
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Szerintem teljesen igaza van!A Bad Blood csak azért jó,mert hírességek vannak benne.És Katy pedig sokkal jobb énekes.
2015. augusztus 10. 16:04
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Sejtettem, hogy nem kedveli hisz teljesen különbözőek. A képek most jók lettek.
2015. augusztus 10. 18:35
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Én Mileyt és Taylort is példaképként tisztelem már kb 8 éve ezért nagyon vérzik a szívem hogy most veszekedni látnom őket.
De nem vagyok elvakult egyikkel sem.
Mileynak nincs teljesen igaza mivel mindenki úgy csinál magának hírnevet, ahogyan akar.
Ő a kábítószert, a magamutogatást és a botrányos viselkedést választotta, míg Taylor összekötötte a kellemeset a hasznossal és a barátnőit bele tette egy ütős ki klipbe.
A dal meg ki a szart érdekel, hogy Katyről szól ezt csak annak lényeg, aki személyesen ismeri őket. és még mindig nem értem hogy mért gáz ha másokról ír valaki dalt.
Mis Cyrus pl a Wrecking Ballt Liam H. szánta és az albumról még pár dal, ja hogy az nem gond mivel csak Taylor dalait kell folyton nagyító alá venni ez már szánalmas nem egy nem is kettő előadó ír dalokat az exeiről és nem ide tartozik, de én igen is imádom pl.: a Style-t ami Harryhez köthető mindig ő jut róla az eszembe.
És mindenki az lát egy dalba amit akar fogadni mernék ha most ezt nem írták volna nem mindenki vette volna észre hogy kiről is szól a dal.
Miley és Taylor különböző személyiségek és kétség kívül Taylor sokkal több tiszteletet vívott ki még így is magának mint Miley
De nem vagyok elvakult egyikkel sem.
Mileynak nincs teljesen igaza mivel mindenki úgy csinál magának hírnevet, ahogyan akar.
Ő a kábítószert, a magamutogatást és a botrányos viselkedést választotta, míg Taylor összekötötte a kellemeset a hasznossal és a barátnőit bele tette egy ütős ki klipbe.
A dal meg ki a szart érdekel, hogy Katyről szól ezt csak annak lényeg, aki személyesen ismeri őket. és még mindig nem értem hogy mért gáz ha másokról ír valaki dalt.
Mis Cyrus pl a Wrecking Ballt Liam H. szánta és az albumról még pár dal, ja hogy az nem gond mivel csak Taylor dalait kell folyton nagyító alá venni ez már szánalmas nem egy nem is kettő előadó ír dalokat az exeiről és nem ide tartozik, de én igen is imádom pl.: a Style-t ami Harryhez köthető mindig ő jut róla az eszembe.
És mindenki az lát egy dalba amit akar fogadni mernék ha most ezt nem írták volna nem mindenki vette volna észre hogy kiről is szól a dal.
Miley és Taylor különböző személyiségek és kétség kívül Taylor sokkal több tiszteletet vívott ki még így is magának mint Miley
2015. augusztus 10. 19:07
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Van abban igazság amit mond, de a Tayloros már nem teljesen igaz..És ezt nem csak azért mondom mert imádom Taylor-t, őt meg nem. De én szívesebben nézem a Bad Blood videoklipjét mint Miley-t meztelenül akármelyik klipjében és Taylor-t szívesebben is mutatom a szüleimnek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: