Miley Cyrus nem rajong Taylor Swiftért
2015. augusztus 08. 22:41
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Sokan félre ismerték Miley-t mióta ki lépett a Disney iparból...
2015. augusztus 08. 22:55
Nem hittem hogy egy nap Miley dumál a pozitív pêldaképekről! Igaz tuti tudja mert ő pontosan az ellenkezőjét csinálja.
Nem is kattogok tovább rajta de abban az átlátszó fölsőben bizonyította nekem,hogy kár benne reménykednem úgysem lesz normális,visszafogott!
Nem is kattogok tovább rajta de abban az átlátszó fölsőben bizonyította nekem,hogy kár benne reménykednem úgysem lesz normális,visszafogott!
2015. augusztus 09. 00:14
Taylor Swifttel kapcsolatban teljesen igaza van, de attól még nem mondom azt, hogy szeretem Mileyt!
2015. augusztus 09. 01:19
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Nem értek egyet Diala...
Attól,hogy Hannah Monatanas cuccokat árusítottak világ szerte, abból javarészt nem Miley,hanem a Disney keresett:D Mellékesen ő mindig is utálta Hannah Montanat...
És ő nem arról beszélt,hogy ne legyél híres és ne legyen pénzed, hanem azt,hogy miért akarnak az emberek a többnél is több pénzt keresni:D Nyilván a pénz nem boldogít..
Én is átéltem ezt a pénzes dolgot,de sose szálltam el magamtól, nem kellettek fényűző cuccok, a tárgyilagos dolgok nem tesznek boldoggá, én is a hétköznapi dolgokban keresem az örömöt:) Teljesen értek vele.
Nagyon laza cikk, imádom Mileyt,hogy őszinte, és örülök,hogy nem akar szánalmas példakép lenni:) Ha sztár lennék én se akarnék másoknak megfelelni...
És még mindig nem értem... miért mondják,hogy régi Miley...:DDD Nincs régi Miley, Miley az Miley volt mindig, csak a Disney megszabta, hogy nézzen ki,meg mondta ki lehet,mert megszegte volna a szerződési feltételeket. Sokkal jobb,hogy végre vagány és önmaga lehet,de az emberek ilyenek,ahelyett hogy elfogadnák olyannak,mint ami inkább szitkozódnak,ahogy szoktak:D
GGEASY!
Attól,hogy Hannah Monatanas cuccokat árusítottak világ szerte, abból javarészt nem Miley,hanem a Disney keresett:D Mellékesen ő mindig is utálta Hannah Montanat...
És ő nem arról beszélt,hogy ne legyél híres és ne legyen pénzed, hanem azt,hogy miért akarnak az emberek a többnél is több pénzt keresni:D Nyilván a pénz nem boldogít..
Én is átéltem ezt a pénzes dolgot,de sose szálltam el magamtól, nem kellettek fényűző cuccok, a tárgyilagos dolgok nem tesznek boldoggá, én is a hétköznapi dolgokban keresem az örömöt:) Teljesen értek vele.
Nagyon laza cikk, imádom Mileyt,hogy őszinte, és örülök,hogy nem akar szánalmas példakép lenni:) Ha sztár lennék én se akarnék másoknak megfelelni...
És még mindig nem értem... miért mondják,hogy régi Miley...:DDD Nincs régi Miley, Miley az Miley volt mindig, csak a Disney megszabta, hogy nézzen ki,meg mondta ki lehet,mert megszegte volna a szerződési feltételeket. Sokkal jobb,hogy végre vagány és önmaga lehet,de az emberek ilyenek,ahelyett hogy elfogadnák olyannak,mint ami inkább szitkozódnak,ahogy szoktak:D
GGEASY!
2015. augusztus 09. 08:18
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Na! Megjött az esze!
2015. augusztus 09. 09:56
Most rossz a szemem vagy Miley-n van ruha?És most Miley mellett állok
2015. augusztus 09. 10:06
Jaj ne adja már az ártatlant..."csak a cicijét mutatja meg" peeersze, meg a szánkba tolja a s*ggét, már elnézést.. Most már ne erőlködjön, mert amit lehetett, azt elrontott a magamutogató viselkedésével. Nem mintha nagyon védeném, de Taylor legalább nem alacsonyodott le egy olcsó, buta nőcske szintjére.
2015. augusztus 09. 11:26
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Igaza van Mileynak
2015. augusztus 09. 11:32
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez az a nő mindig alkot.
2015. augusztus 09. 11:37
|
|
KiLLer001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 245571 offline
|
A képek nagyon jók lettek és a pénzel kapcsolódó véleményével teljesen egyet értek.. de 'Porcicca'-"Jaj ne adja már az ártatlant" ??? o.O Ez nálad mit is jelent? Persze Mileynak sincs teljesen igaza de ő nem adja az ártatlant, ő csak elmondta mi is a véleménye.... "Hogyan rosszabb a női mell, mint a fegyverek?" Ezzel viszont neked is egyet kell értened..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: