Miley Cyrus nem rajong Taylor Swiftért
2015. augusztus 08. 19:51
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Végre értelmes gondolatokat hallottam tőle -remélem, tényleg az ő szájából is jöttek, nem csak a szerkesztő kozmetikázta a dolgot. Tetszik, ahogy látja a világot, nekem ez kifejezetten hiteles irománynak tűnik.
2015. augusztus 08. 20:01
Kedves Miley,
ha esetleg mégis úgy döntenél, hogy felöltözöl, tedd azt, én ugyan meg nem kövezlek érte, sőt. Hiányos öltözékeid ugyan már teljesen megszokottá, sőt, elfogadottá váltak, a Föld teljes hímnemű lakossága jóváhagyta, hogy címlapokon pózolj, de kérlek... A melltartó, az mégiscsak való valamire.
Üdvözletét küldi egy átlagos emberi lény, aki soha nem kíván betörni a zeneiparba, sem a modell szakmába, csak tépi itt a száját. c:
ha esetleg mégis úgy döntenél, hogy felöltözöl, tedd azt, én ugyan meg nem kövezlek érte, sőt. Hiányos öltözékeid ugyan már teljesen megszokottá, sőt, elfogadottá váltak, a Föld teljes hímnemű lakossága jóváhagyta, hogy címlapokon pózolj, de kérlek... A melltartó, az mégiscsak való valamire.
Üdvözletét küldi egy átlagos emberi lény, aki soha nem kíván betörni a zeneiparba, sem a modell szakmába, csak tépi itt a száját. c:
2015. augusztus 08. 20:18
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Utálom Miley-t, de ezek nem olyan rossz gondolatok, több mindenben egyet is értek vele.
2015. augusztus 08. 20:18
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Én soha nem szerettem Taylor-t, és ez most sincs másképp. Egy álszent p*csának tartom.
Miley-t bírtam a barna hajú időszakában, amikor még nem polgárpukkasztott. Bár akkor még nem igazán alakult ki a zenei stílusom, 12 évesen, de most, 5 évvel később úgy gondolom, nem sokat érnek ezek a tucatszámok. Habár még mindig tény, hogy Taylor dalai számomra hallgathatatlanok, akkor már inkább Miley. Ez az interjú egész szimpatikussá tette, a képek is jók lettek. A fegyver/meztelenség témához annyit tudok hozzáfűzni, hogy szerintem az emberi test normális dolog, amit, habár alpáriságnak számít mutogatni, de ha neki ez jó... Persze, azért a pénz is jól jött neki érte. Szóval, nem mintha ő nem lenne tele pénzzel... Ez viszont lényegtelen, hiszen a "sztárok" már csak ilyenek.
Ha a fél világ ismeri, valószínűleg rendesen tele van a tárcája...bocsánat, bankszámlája.
2015. augusztus 08. 20:23
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet
Az emberek az iparban egyre több pénzre vágynak, és én nem értem, úgy értem, mire fel? Nem is tudják elkölteni az életük során. Néhányan egyre híresebbek lesznek, a márkájuk egyre népszerűbb lesz, több szarságot adnak el, és így kapnak lóvét. Egy soha véget nem érő kör. Több pénz, több sláger, egy főszerep a filmben - lehet ösztönzően hangzik, de nem fog boldoggá tenni. Már megjártam mindent, és első kézből árulom el, nem tesz boldoggá.
Ez nem zavarta, mikor Hannah Montanás ágyneműkkel, uzsonnástáskákkal, füzetekkel és mindenféle egyéb termékekkel traktálták világszerte az embereket, és az ő pénztárcája vastagodott tőlük.
Mindjárt megsajnálom, mert annyi pénze van, és mégse boldog... Van megoldás: adományozza vagyona számára felesleges és elkölthetetlen részét teljes egészében oda. Levon a gond. Egyébként meg elhiheti, akinek nincs pénze, az jobban szenved, mint ő, aki már nem tudja, hova tenni, annyi van.
A képek amúgy egész jók, végre kezd nőni a haja!
2015. augusztus 08. 20:42
Teljesen egyetértek vele, és bár a számait nem szeretem, mert nem az én stílusom, vele nincs bajom.
A képek egész jók lettek.
A képek egész jók lettek.
2015. augusztus 08. 20:56
|
|
Gyöngyös99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 195550 offline
|
Nem szeretem Milyet de tökéletesen egyetértek vele a képek pedig nagyon szépek lettek. Végre normálisan néz ki rajtuk
2015. augusztus 08. 20:59
Én egyik lányért se rajongok, de egyet értek vele.
2015. augusztus 08. 21:37
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Persze, mert nem ér el a kis agyáig hogy ki a tehetséges és ki nem
2015. augusztus 08. 21:44
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Nekem sokakkal ellentétben kifejezetten nem tetszenek ezek a fotók, a másodikon direkt átlátszó felsőt adtak rá, mert nehogy már azt gondoljuk, hogy róla lehet egyszerű, szolid fotókat is kiadni, kell egy kis villantás. A harmadikról nem is beszélnek, nagyon erőltetett a kéztartása, meg ez a póz is, amit felvett.
2015. augusztus 08. 22:08
Ez a Taylor egy álszent köcsög, ezt mindenki észreveszi ha kinyitja a szemét és Miley nagyon jó fej és mindenben igaza van!
2015. augusztus 08. 22:35
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
Személy szerint nem igazán bírom Miley-t. Semmi köze ahhoz, hovy biszex, vagy a képekhez, csak nem bírom. De ebben igazat adok neki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: