Miley Cyrus nem rajong Taylor Swiftért
2015. augusztus 08. 18:35
egyet értek abban hogy Taylor és Katy Között a harc már unalmas
szeretem Miley-t gyönyörű a képeken ♥
2015. augusztus 08. 18:56
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Én nem igazán értek egyet mind ezzel ! Szerintem a "cici mutogatás,, ugyan olyan rossz mint a fegyverek de ha választani kéne én akkor én nem a meztelen felsőtesteket nézném hanem inkább fegyvereket . A képeken tényleg nagyon szép de a 2 kép annyira nem jön be . Nem akarom most Taylort védeni meg semmi de szerintem az hogy kiről írja a dalait rohadtul nem ránk tartozik !! Mi lesz ha nem is Katy-ről írta ?? Mi lesz ha ez csak 1 DAL ??? Egy dologban azért egyet értek Miley-val még pedig abban hogy a pénz a hírnév nem boldogít ! Ebben nagyon is igaza volt
! Jó tudni hogy nem csak fura gondolatai vannak mint pl. Amikor a hónalját befestette rózsaszínre
!! Nekem az nagyon fura volt nem tudom ki hogy van vele .. Minden esetre várom a következő botrányát és majd meglehet figyelni hogy a sok jó komment hirtelen mind rossz lesz !!
2015. augusztus 08. 18:58
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Nem a hónalját hanem a hónaljszőrét sorry
2015. augusztus 08. 19:06
Van az ő véleményében is igazság. A fotósorozat, pedig szerintem az egyik legjobb, ami róla készült.
2015. augusztus 08. 19:12
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
Nekem nagyon bejött ez a fotósorozat, kifejezetten jól néz ki rajta. A mondandójával, meg kivételesen egyet értek.
2015. augusztus 08. 19:15
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Van igazság benne. Mellesleg Taylor -t nagyon nem szeretem. :/
2015. augusztus 08. 19:17
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Egyetértek vele.. Mindenben..
olvasva a kommenteket.. jókat röhögök..
2015. augusztus 08. 19:21
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Szerintem elfelejti, hogy van különbség aközött, hogy valaki egy klipben fegyverekkel mutatkozik és erőszakot alkalmaz, vagy pedig úton-útfélen ruha nélkül parádézik. Értem én, hogy ő most éppen nagyon lesz#rja, hogy mit mondanak róla az emberek, de ez még nem jogosítja fel arra, hogy alpári módon viselkedjen. Nem azért nem tekintik példaképnek, mert meg meri mutatni a melleit, hanem mert közönséges a magaviselete és az embernek a kedve is elmegy az internettől, mikor napi 20x nyomják a képébe az ő butaságait. Felfogtuk, hogy füvezik és maszturbál. Tolja neki, kedves egészségére. De minek kell ezt minden rohadt interjúban hangoztatni? Senkit sem érdekel az ő magánélete. Ő papol itt arról, hogy Taylor Swift mást felhasználva szerez magának hírnevet, de ő mégis mit csinál? Reggel óta azzal van tele minden, hogy ő más videoklipjét kritizálja, magyarul más karrierjét felhasználva került címlapokra. Legalább jutna el az agyáig, hogy mit beszél. Évek óta a botrányaiból él meg, nem is értem milyen jogon hasonlítja magát Taylor Swifthez, aki azért - mondjon bárki bármit - zeneileg már elért valamit.
A Bad Blood meg nem köztudottan Katy Perryről szól. Attól, hogy a Billboard és a Time szerint így van, még nem feltétlenül igaz.
A Bad Blood meg nem köztudottan Katy Perryről szól. Attól, hogy a Billboard és a Time szerint így van, még nem feltétlenül igaz.
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2015. augusztus 08. 19:23
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nem a legjobb foptósorozata, de tetszik. Abban pedig teljes mértékben igaza van, amit a Bad bloodról mondott.
Meg úgy általánosságban is jókat mondott.
2015. augusztus 08. 19:26
Amióta Taylor betört a popiparba senki sem merte kritizálni, sőt, rengetegen "kibékültek" vele. Végre valaki őszintén elmondja a véleményét! Amúgy meg maga Taylor mondta hogy a dal Katyről szól. És ha pedig nem lenne igaz, akkor csak azért mondja ezt, hogy híresebbé tegye magát meg a dalát vele. Mindenben egyetértek Mileyval. Ezek a képek pedig nagyon jók lettek.
2015. augusztus 08. 19:40
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Tény, hogy nem tekintem megfelelő példaképnek, ahogyan ő sem saját magát, de azért vannak jó pillanatai.
2015. augusztus 08. 19:44
|
|
KamSzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.22. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 236293 offline
|
a cici mutogatás kicsit súlyosabb a fegyvereknél ,hisz ha még kislányon nincs bikini felső oké de azért ő már egy nő.A fegyverek meg hát is*enem kis gyerekek lövöldöznek jobbra balra az utcán vagy otthon játék fegyverrel... és ,hogy más sztárok voltak a klippben azért ,hogy több hírneve legyen wtf?! Taylor jól keveri a lapokat ez van.Hisz mindenkit főleg engem nagyon érdekelt a klipp és tetszett is megtudta fogni a közönséget ,Miley önkielégít szinte az egyik videójában a másikban egy vas golyón reng ._. nem csoda ,hogy ezért kicsit húzza az ember a száját.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.