Augusztus 30-án az MTV VMA műsorát vezeti majd Miley Cyrus, most pedig a Marie Claire címlapján köszön vissza ránk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus nem rajong Taylor Swiftért
2015. augusztus 08. 17:58
|
konovalgyuri123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 219163 offline
|
Szerintem most igaza van
Én sem birom annyira Taylor-t :/
2015. augusztus 08. 18:00
|
|
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline
|
Egy kicsit én is egyet értek vele, viszont szerintem Taylor dolga, hogy miről ír dalokat.
2015. augusztus 08. 18:01
Már nagyon rég nem láttam ennyire gyönyörűnek Mileyt, elképesztően fest a képeken.
2015. augusztus 08. 18:06
|
|
Justin bieber fan13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.29. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 247394 offline
|
Együtt érzek vele
2015. augusztus 08. 18:10
|
|
lili221visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 238134 offline
|
Én is egyetértek vele......bár nem tudom inkább megmutatja a melleit mindhogy fegyverket fog? Szerintem inkább ne mutogassa a melleit (ahogy most is megtette a második képen) és ne fogjon fegyvert se, mert ez se,és az se jó dolog....sokkal jobb dolgok is vannak ezeknél....
2015. augusztus 08. 18:24
Mindig azthiszem,hogy mélyebbre már nem süllyedhet a szememben,de mégis sikerül neki.Egyszerűen szánalmas,mindenfélét nyilatkozik azért,hogy tőle legyen hangos a sajtó.
2015. augusztus 08. 18:24
Mileyt és Taylort is egyaránt tisztelem és imádom. Mindenkinek van véleménye, és semmi rossz nincs abban, amit mondott. Ez nem jelenti azt, hogy egyet is értek vele. A szememben egy hatalmas plusz, hogy kiáll a LGBT közösségért. Köszönöm a cikket, szép munka.
2015. augusztus 08. 18:31
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Gyönyörű a képeken
Az én kicsi Mileym <3 megint megmutatta hogy ki is ő és miért szeretjük annyira teljesen egyetértek vele!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: