PLL: így néznek majd ki a lányok az időugrás után
2015. augusztus 08. 11:43
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Gyönyörűek a képen! Már nagyon kíváncsi vagyok erre az időugrásra, csak sajnos januárig várnunk kell. Alig várom a Game over, Charles epizódot!
Örülök, hogy Hannának újra hosszú haja van, szeeinte m Spencernek jól áll ez a haj, Emily szinte semmit nem változott, Ariának is jól áll ez a szőkesbarna árnyalat.
Örülök, hogy Hannának újra hosszú haja van, szeeinte m Spencernek jól áll ez a haj, Emily szinte semmit nem változott, Ariának is jól áll ez a szőkesbarna árnyalat.
2015. augusztus 08. 12:43
|
|
Tinii Alicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.12. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 231334 offline
|
Igy is nagyon jol neznek ki!
2015. augusztus 08. 12:52
Gyönyörűek a lányok, bár ez nem meglepő. Én már a nyári finálét is hihetetlenül várom, az időugrásra meg nagyon kíváncsi vagyok, olyan kár, hogy szinte fél évet kell rá várni.
De az nagyon érdekel, vajon milyen is lesz a Pretty Little Liars A nélkül, hiszen valamilyen szinten ő kötötte őket össze.
2015. augusztus 08. 13:46
|
|
Fanni098új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.23. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 230069 offline
|
Nagyon csinik.
MIÉRT KELL ENNYIT VÁRNI ?!
Alig várom a Game Over ,Charles c.részt.
Hannah , és Specer nagyon szépek.
Ariának fantasztikusan áll a szőkés-barna árnyalat.Emily semmit se változott.Alig várom a folytatást.
MIÉRT KELL ENNYIT VÁRNI ?!
Alig várom a Game Over ,Charles c.részt.
Hannah , és Specer nagyon szépek.
Ariának fantasztikusan áll a szőkés-barna árnyalat.Emily semmit se változott.Alig várom a folytatást.
2015. augusztus 08. 14:19
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Nagyon várom már!!
mindegyik lány nagyon szép
Hanna-nak nagyon jól áll ez a hosszú haj, Spencer sokkal felnőttesebben néz ki ezzel a frufruval. Aria-nak nagyon jól áll ez a szőkés-barna haj, Emily-n viszont nem igazán látok változást. Bár ő úgy szép ahogy van. Meg persze a többi lány is.
Én még Alison-ra leszek kíváncsi, hogy ő hogy fog kinézni.
Most lehet, hogy én látom rosszul, de Hanna terhes??
Én még Alison-ra leszek kíváncsi, hogy ő hogy fog kinézni.
Most lehet, hogy én látom rosszul, de Hanna terhes??
2015. augusztus 08. 14:33
Nagyon várom már, hogy betekintést nyerhessünk az életük folytatódásába.
2015. augusztus 08. 14:47
Mát nagyon várom. Imádom a PLL-t.Nagyon jól néznek ki
2015. augusztus 08. 15:37
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Mindenhogy csodálatosak!
2015. augusztus 08. 15:50
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Nagyon várom már,hogy miket tartogatnak még
de nagyon durva,mégis meg tudom érteni,hogy legközelebb csak januárban lesz rész
2015. augusztus 08. 17:00
Gratuálok a készítőknek a Született feleségek, nyilvánvaló lemajmozásához, Pretty little liars név alatt. Vastaps
2015. augusztus 08. 21:01
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
igazából, nekem ebbe a sorozatba A volt a 'kedvencem'
csak őmiatta nézem még mindig (nah meg persze e szereplők miatt is )
és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak majd kihozna ebből az -A mentes életből, hogy még lesz 7. évad is.
de már nagyon várom, de Januárig még sok idő van
csak őmiatta nézem még mindig (nah meg persze e szereplők miatt is )
és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak majd kihozna ebből az -A mentes életből, hogy még lesz 7. évad is.
de már nagyon várom, de Januárig még sok idő van
2015. augusztus 08. 22:39
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
Nem tudom..én még nem láttam, de lehet hogy megnézem ha már ennyien dicsérik
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: