Elhatárolódott A fantasztikus négyestől a rendező
2015. augusztus 08. 15:18
Igen igen ... Ez olyan mint a boltban az árak ha sokan vesznek valamiből már is feljebb megy az ára csak itt a filmeknél nagyon el szálltak maguktól!
2015. augusztus 08. 18:03
|
|
Diccavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 185112 offline
|
Én megnézem a filmet, az biztos.....Az viszont már más tészta, hogy tetszeni is fog-e (bár én még Marvel filmekben nem nagyon csalódtam). Viszont azért néhány kifogásom nekem is van így első pillantásra a filmmel kapcsolatban, például az, hogy fáklya fekete (nem, nem azért mert rasszista vagyok vagy ilyesmi).
2015. augusztus 08. 20:20
|
|
bahh.22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.26. Hozzászólás: 45 Csatolások: 7 Azonosító: 228319 offline
|
Nincs azzal semmi baj, mert elméletileg ez Ultimate F4 és aki olvasta a képregényt, az tudja, hogy ott is fekete a fáklya. Én hatalmas reményeket fűzök a filmhez, Miles Teller az egyik kedvenc színészem, a trailer alapján tetszik, hogy ő Reed Richards, Marvel filmekben én sem csalódtam még..igazából a kritikusok sok jó filmet húznak le. A CGI-ra mondjuk én is nagyon kíváncsi vagyok, leginkább ott buknak meg az ilyen filmek. A kevesebb néha több.
2015. augusztus 09. 08:10
Én a 2005-ös változatot és annak folytatását nagyon szerettem. Viszont mikor szóba került, hogy újrafeldolgozzák és megláttam, hogy szinte csupa "zöldfülű" fogja játszani a főszerepeket valahogy nem szimpatizáltam a filmmel. Itt az élő példa, hogy nem kéne 150x feldolgozni 1-1 sztorit, hanem újat kéne alkotni.
2015. augusztus 09. 12:42
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
a MARVEL filmeket mindig is imádtam, kivéve a F4-t, de mostanra már azt is megszerettem... és akkor hoznak egy ilyen reboot-ot... egyszer talán majd megnézem-szentségtörésnek éreznék kihagyni egy MARVEL filmet is-majd maximum nem fog tetszeni, ki tudja
2015. augusztus 09. 15:01
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Lehet meg nézem majd...
2015. augusztus 09. 15:57
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
A film egy művészeti termék. Ez történik akkor, amikor a gyártását nem művészek irányítják, hanem pénzesek. Részvétem a rendező, színészek és a stáb iránt. Felháborító, hogy mit meg nem engedhetnek maguknak Hollywoodban.
2015. augusztus 09. 19:53
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Pedig én is nagyon vártam, és jó gondolataim voltak a filmmel kapcsolatban..
2015. augusztus 23. 22:17
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Imádtam a klasszikus változatot, abban is Jessica Albát. Alig vártam, hogy adják a tévébe. Most, hogy meghallottam, hogy új rész jön, ugráltam örömömben.. de mikor megnéztem az előzetest, ledöbbentem. Hiányolom a régi szereplőket, nagyon..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: