Elhatárolódott A fantasztikus négyestől a rendező
2015. augusztus 07. 20:53
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Szerintem nem annyira katasztrofális az előzetes mondhatni jó. Lehet, hogy nagyon elhatárolódtak az eredetitől, de nem minden változás rossz, bármennyire is lehúzzák a kritikusok de attól még másoknak tetszhet a film...
2015. augusztus 07. 20:53
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Szerintem az előző Fantasztikus Négyes filmek sem voltak rosszak, nekem legalábbis tetszettek. De valahogy úgy érzem én az újat nem fogom megnézni, nekem már az előzetes alapján nem annyira tetszett, nem tudom milyen lesz a film, talán egyszer megnézem.
2015. augusztus 07. 21:19
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Nekem az előzetes pedig nagyon tetszett :// De ettől függetlenül meg akarom nézni, mert pl. a Terminátort, mint olyant is mindenki lehúzta, nekem meg tetszett
2015. augusztus 07. 21:48
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Én egy filmet csak a színészek miatt nézek meg, ha Marvelről van szó, akkor viszont bármit, és mindig tetszik, úgyhogy jöhet! Am jól látom, hogy ebben Chris Evans nem játszik?
2015. augusztus 07. 21:58
|
|
Blaniic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 1083 Azonosító: 173309 offline
|
Idézet (Treasure-E.F.Xx @ 2015.08.07. 19:46)
annak idején a 2005-öst teljesen lehuzták pedig nem volt rossz.. a reboot ötlete nekem már alap járaton nem tetszett ... és kérlek magyarázza el valaki hogy a storm tesók miért nem egyszínűek ?!
Azért mert a Storm tesók apja néger mint Johnny /fáklya/ és ebben a filmben Sue örökbe fogadott:D én így tudom
2015. augusztus 07. 22:03
|
|
fluorinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.21. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 240624 offline
|
Kate Mara haja húszpercenként változik a filmben a reshoot-ok miatt. Egyzser a sajátja van, utána meg egy idióta paróka; ez még a trailerben is látszik.
Nekem már eleve nem tetszett a reboot gondolata, aztán meg ez a néger Johnny Storm is... nem vagyok rasszista, de azért egy ilyen ikonikus karaktert érdemesebb lett volna úgy hagyni, ahogy van.
Nekem már eleve nem tetszett a reboot gondolata, aztán meg ez a néger Johnny Storm is... nem vagyok rasszista, de azért egy ilyen ikonikus karaktert érdemesebb lett volna úgy hagyni, ahogy van.
2015. augusztus 07. 22:52
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Szerintem a néger Fáklyával mellélőttek.A reboot-tal is.Ráadásul a szereplők közül nekem Miles Teller nem bejövős.Az első Marveles film amit nem fogom megnézni moziban ,de lehet,hogy még később dvd-n sem. :/
2015. augusztus 08. 01:10
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
nos
nekem az előző tetszett nemtom mibajuk volt vele
ezt majd megnézem aztán eldöntöm
2015. augusztus 08. 01:26
|
wertuxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 26169 offline
|
Hát én cseppet se csodálkozom, hogy bukás... Azért legyünk tisztában ez nem marvel film. Persze a F4 marvel, de ennek a jogai nem a marvelnél vannak és mit is vártak egy teljes történet váltással./ nincs űr, Fekete fáklya stb..../ ugyhogy nem is fog soha kapcsolodni a többi "szépséghez".. Leglényesebb , hogy felesleges teljesen a régi "Albás" lehet mondani, hogy bukás lett, DE nem volt rossz és a története se szar kár volt bolygatni szvsz...
2015. augusztus 08. 07:45
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Hát nem tudom. A trailer alapján én nagyon jóra számítottam, de ez így most elég lesújtó volt. Az eredeti igazából csak Chris Evans miatt izgatott, de ennek valahogy úgy az egész felállított világa. Na mindegy, kritika ide vagy oda, én megnézem, csak nem moziban.
2015. augusztus 08. 09:05
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
A történet még azt mondom oké is lenne, ha normálisabb szereplőket szerződtettek volna a főszerepekre. Félreértés ne essék, imádom Miles Tellert, a többiekkel sincs bajom (a csajjal talán mégis
), de egyikük sem illik a szerepébe. Ami még zavar, hogy ennyire elhatárolódtak az előző filmektől. Tudom, hogy nem folytatás, de azért egy kicsit jobban örültem volna valami hasonlóságnak a kettő között.
2015. augusztus 08. 10:27
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Ez nem Fantasztikus, hanem Felesleges négyes. A trailer az egész jó, de az csak a trailer nem a film. Nekem már alapból az nem tetszik hogy Fáklya fekete; Mr. Fantastic és Láthatatlan Lány szerintem túl fiatalok és a Lény szerintem borzasztóan néz ki (és nem csak azért mert nincs rajta nadrág). Eddig ettől a filmtől várom a legkevesebbet. Természetesen majd megnézem, csak nem a moziban. Ez a film a bizonyítéka annak, hogy a Fox-nak vissza kéne adnia a jogokat a Mervel-nek, és talán jó lenne ha követé utána az X-men is.
2015. augusztus 08. 10:51
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
Én az egészben csak Miles-t sajnálom, szegény, valahogy soha nem a jó filmhez nyúl(legjobb példa a Beavatott), jó az alapanyag, ahogy a F4-nél is, csak aztán valaki mindig belecsesz a levesbe.
Ott a Whiplash, ami brutális egy film, és nem hiába jelölték egy csomó díjra, és ha nem lett volna ott a többi film, gond nélül tarolt volna, így viszont semmi, ment a sülyesztőbe.
Nagyon szerettem volna megnézni moziban ezt a filmet is, de ennyi rossz kritika után inkább megtartom a pénzem. Pedig Miles-ért megérte volna.
Ott a Whiplash, ami brutális egy film, és nem hiába jelölték egy csomó díjra, és ha nem lett volna ott a többi film, gond nélül tarolt volna, így viszont semmi, ment a sülyesztőbe.
Nagyon szerettem volna megnézni moziban ezt a filmet is, de ennyi rossz kritika után inkább megtartom a pénzem. Pedig Miles-ért megérte volna.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: