Visszatér a képernyőkre A szökés
2015. augusztus 07. 15:19
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Idézet (angeli777 @ 2015.08.07. 11:57)
DE basszus Scofield a végén meghal akkor hogy jön vissza. Ezt valaki magyarázza el nekem. légyszi
cintia8924 már elmagyarázta. De benne van a cikkben is feketén fehéren, tessék: "Egy kis kerülővel térünk vissza ahhoz a ponthoz, ahol a műsor abbamaradt."
Ergo, egy kicsit visszamennek az időben, húzzák tovább az agyunkat, aztán a végén Michael ugyanúgy meghal.
Egyébként most ez nagyon meglepett. Imádtam anno a sorozatot, mindig néztem a tv-ben. De nem igazán tudom hogy ennek most örüljek vagy ne, nem szeretném ha elrontanák.
2015. augusztus 07. 17:33
|
Dreewúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 245019 offline
|
Most őszintén kit érdekelnek az olyan jellegű kommentek hogy nem hiszem hogy nézni fogom meg stb, útisten mennyi szellemileg visszamaradott van ezen az oldalon már bocsánat. A sorozathoz visszatérve direkt úgy zárták le a sorozatot hogy lehessen folytatni is tehát a 4. évad utolsó részében nem derül ki biztosra hogy Scofield meghalt, ebből még lehet jó folytatás is.
2015. augusztus 07. 18:47
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ifjabb koromba imádtam, aztán újranéztem és mégjobban imádom, bár az utolsó évad már nem volt annyira jó, mint az előzőek. Kicsit meglepett, bár manaság már egy csomó régi sorozatot feltámasztanak, de nem tudom, remélem nem lesz szar.
2015. augusztus 08. 11:58
|
|
Goodgirl12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.16. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 246651 offline
|
Régebben imádtam és most újra adni fogják...tök jó
2015. augusztus 08. 13:58
|
|
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 offline
|
hetek óta olvasgattam a cikkeket, h végül mikor erősíti meg a folytatást a Fox, és amikor tegnap Dominic felrakott Instagramra egy képet.. nem tudom elmondani mennyire boldog voltam
2015. augusztus 08. 19:12
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Wow, ez most meglepett. Ez nagyon jó hír. Az egyik kedvenc sorim volt.
Nagyon kíváncsi vagyok arra a kis kerülőre.
2015. augusztus 14. 17:18
De jó!! Régen nagyon szerettem! Biztos nézni fogom...
2015. szeptember 06. 15:10
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Jujj, ez most teljesen lesokkolt, úristen, annyira örülök neki! Nagyon nem mertem beleolvasni a nyilatkozatba, csak éppen itt-ott, mert még nem tartok az utolsó évadnál és féltem, hogy valami olyat olvasok, amit nem kéne. Várom a folytatást, hiszen eddig nagyon megnyerő csalódás, és úgy érzem ez nem az a sorozat, ahol csalódni fogok.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: