Adam Lambert leelőzte a One Directiont Ausztráliában
2015. augusztus 06. 22:38
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
Most ide hogy jön a 1D? Mindegy, a klip 2-3 héten belül megjelenik és akkor újra uralni fogja a toplistákat.
2015. augusztus 06. 23:11
|
|
Noncsiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 212156 offline
|
TaylorSwift1989 | Ma, 21:07
Sari2277
A Ghost Town klipje április 29-én jelent meg. Ami azt jelenti, hogy a számot hamarabb adták ki legalább egy hónappal. Meg mégy az Ausztrál Voice-ban is előadta. A One Direction Drag Me Down-ja promo és pre-order nélkül volt az első az iTunes-on egy órán belül. De mindegy, ez csak pár apró részlet...
Igazad van smileeee.gif teljes mértékben smileeee.gif
Úgy úgy
Sari2277
A Ghost Town klipje április 29-én jelent meg. Ami azt jelenti, hogy a számot hamarabb adták ki legalább egy hónappal. Meg mégy az Ausztrál Voice-ban is előadta. A One Direction Drag Me Down-ja promo és pre-order nélkül volt az első az iTunes-on egy órán belül. De mindegy, ez csak pár apró részlet...
Igazad van smileeee.gif teljes mértékben smileeee.gif
Úgy úgy
2015. augusztus 06. 23:25
Hát megmondom őszintén ,hogy se Adam Lambert, se a One Directon nem a kedvencem, de ha választanom kellene a kettő közül ,hogy melyik a jobb, biztosan az 1D-t választanám, Adam hozzájuk képest nem nagy valami. De ez csak az én véleményem és nem szeretnék ezen egyik Adam rajongóval se veszekedni. xdd
2015. augusztus 07. 07:59
Még jó, hogy kielőzi azokat a fiúkat, Adam tehetségesebb, mint ők, de mindenkinek megvan a maga véleménye erről...
2015. augusztus 07. 08:28
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Őszintén szólva egyikük se kedvelem. Adamtől a Ghost Townja szerintem rossz lett. Utáltam mindig is azt a diszkói aláfestést, ami megszólal benne.
De az 1D sem jobb tőle, az ő dalikon vagy elalszok vagy agybajt kapok.
De az 1D sem jobb tőle, az ő dalikon vagy elalszok vagy agybajt kapok.
2015. augusztus 07. 08:32
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Gratulálok neki.Azért nem semmi lekörözni egy ilyen bandát Ausztráliában.
2015. augusztus 07. 13:15
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Könyörgöm minek őket egyáltalán összehasonlítani. A toplista élén a harc folyton változik, minek erről írni? Adott volna az író másik címet, és hagyta volna ki ez a a gyerekes "Adam jobb, mint a 1D" cuccot, még érdekes is lenne, de így csupán nem értem a miértjét? Adam elképesztő, de a 1D is. Kinek mi. Szóval ez felesleges.
2015. augusztus 07. 13:18
Adamnek 3 évvel ezelőtt is nagyon tetszett ez mondat
(0.50)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: