A hírek szerint a tavasszal gyermekeiről gondoskodott Christine Ouzounian oldalán találta meg a boldogságot a 42 éves színész.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyerekei dadusa miatt válik Ben Affleck?
2015. augusztus 06. 14:32
Ez a nő valamit nagyon félreérthetett. Szerintem maximum szórakozni volt ő jó Bennek.
2015. augusztus 06. 14:38
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Nagyon nagy szerelem lehet ha Affleck szovivoje tagadja ezeket..max csak arra volt jo neki..!!!
a Nonek meg abszolut semmi tartasa hogy egy nos ferfival kezdett ki..!
a Nonek meg abszolut semmi tartasa hogy egy nos ferfival kezdett ki..!
2015. augusztus 06. 15:07
Aaa de szeretheti egy 28 éves nő a több mint 40 éves pasit.
2015. augusztus 06. 15:07
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Sajnálom, hogy véget ért a házasságuk, anno a Daredevilben is izzott körülöttük a levegő, látszott, hogy működik közöttük a kémia, de úgy látszik, kialudt a láng (Ben részéről biztosan).
Nagyon nagy butaság volt részéről a biztos családot, a gyönyörű, szerető feleséget eldobni egy komolytalan kapcsolatért, és van egy olyan érzésem, hogy meg fogja ő még ezt bánni! Egyébként színésznek remek Ben, de embernek hihetetlen pocsék, emlékszem, anno JLo szűrét is hogy kitette Jenniferért.
Nagyon nagy butaság volt részéről a biztos családot, a gyönyörű, szerető feleséget eldobni egy komolytalan kapcsolatért, és van egy olyan érzésem, hogy meg fogja ő még ezt bánni! Egyébként színésznek remek Ben, de embernek hihetetlen pocsék, emlékszem, anno JLo szűrét is hogy kitette Jenniferért.
2015. augusztus 06. 15:22
|
|
nellizsakiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 247438 offline
|
Hát sajnálom hogy vége lett Ben és Jennifer házasságuk:( de ha így Boldog Ben akkor,sok boldogságot nekik!
2015. augusztus 06. 15:27
De milyen férgek már ezek a US weekly-sek! Tapintatosabbak is lehettek volna a címlap megfogalmazásánál. Nem elég, hogy most mi mindenen megy keresztül, szegény Jennifer, a családjukba fektette minden energiáját, szinte teljesen lemondva a karrierjéről, miközben a férjecskéje sorra gyüjtötte be az Oscarokat meg az elismerést.
Erre megcsalja a babysitter-rel, amit a sajtó buzgón szét is kürtöl, a lehető leg lelketlenebb módon, amit persze a gyerekeik is elolvashatnak.
Vajon ezek az emberek tisztában vannak a tetteik súlyával?
Értem én, hogy tudósítaniuk kell, afelől nincs kétség, ezzel egyet is értek, de azért legyenek tapintatosak, elvégre nem bloggerek vagy az anonimitás biztonságától nagypofájúvá vált, kommentbetyárok, hanem egy egy népszerű magazin, újságírói.
Erre megcsalja a babysitter-rel, amit a sajtó buzgón szét is kürtöl, a lehető leg lelketlenebb módon, amit persze a gyerekeik is elolvashatnak.
Vajon ezek az emberek tisztában vannak a tetteik súlyával?
Értem én, hogy tudósítaniuk kell, afelől nincs kétség, ezzel egyet is értek, de azért legyenek tapintatosak, elvégre nem bloggerek vagy az anonimitás biztonságától nagypofájúvá vált, kommentbetyárok, hanem egy egy népszerű magazin, újságírói.
2015. augusztus 06. 16:16
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ez a dadus milyen naiv. Azt hiszi, hogy ez igazi szerelem?
Szerintem Ben és Jen is azt hitte míg házasok voltak. Aztán jött a hideg zuhany. Na erről ennyit. A tapintat meg sosem tartozott az újságíráshoz.
2015. augusztus 06. 16:18
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Annyira sajnálom,hogy véget ért a kapcsolatuk. Imádom Jennifer-t,nagyon sajnálom,hogy így alakult. Na,de fel a fejjel csajszi,találsz nála ezerszer jobbat is. Sose értettem,hogy ha valakik között nem működik a kémia,akkor azt miért nem lehet egymás szemébe megmondani hogy: "Bocs b+,de már nem kellesz." Miért kell egymás háta mögött megtenni??
2015. augusztus 06. 17:24
az egyik sztárpár, akikről sosem gondoltam, hogy el fognak válni útjaik...
2015. augusztus 06. 18:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én szerintem ez úgy baromság, ahogy van. Van ráció abban, hogy Ben csalta Jennifert, de nem tartom túlzottan valószínűnek a dadás dolgot. Pluszban a képek mit bizonyítanak? Két ember tisztes - halló - távolságon belül beszélget az autónál? Mindenki szokott ilyet, pláne, ha ismerőssel találkozik, még sincsen ásó, kapa, nagyharang. Affleck nagyon-nagyon régóta rabja a pókernek és egyéb szerencsejátéknak, mondhatni dependencia lépett fel nála ezt illetően már 10-20 éve, és ez mellé dukált természetesen a szeszes italok túlzott fogyasztása. Szerény véleményem szerint Jenn ebbe unt bele leginkább, meg persze abba, hogy sztriptízbárokban mulatta azt a kevéske időt, amit természetesen a gyermekeivel is tölthette volna. Kacsa gyanús az egész, már csak abbó is kiindulva, hogy a forrás névtelenül van feltüntetve. Undorító, hogy a média milyen szinten képes megkeverni a sz*rt, csakhogy többen vegyék a lapokat...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: