Ismét két klippel jelentkezett a Big Bang
2015. augusztus 25. 20:26
|
|
Kitty1245új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 234933 offline
|
Miért is nem lepődök meg ? Jah, meg van. A BIGBANG szokásosan hozta a formáját, ahogy eddig az összes M,A,D,E -én szereplő daluk tetszett így az utolsó albumról is pozitív a véleményem
2NE1 is vissza térhetne már, kíváncsi vagyok Bomra
2015. augusztus 26. 15:05
|
|
Ywonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 248935 offline
|
Imádom mind a két dalt, amióta megjelentek, nem győzöm őket hallgatni.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy a 'Zutter' fülbemászóbb lett, mint a 'Let's not fall in love', de ugyanúgy tetszik mind a kettő, nem tudnék választani közöttük.
Egyébként nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem nevetett a Zutter klipjén...
Tényleg nagyon nagy forma benne GD és T.O.P is, de számomra ez valahogy nem volt annyira poénos, inkább csak durván jó.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy a 'Zutter' fülbemászóbb lett, mint a 'Let's not fall in love', de ugyanúgy tetszik mind a kettő, nem tudnék választani közöttük.
Egyébként nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem nevetett a Zutter klipjén...
Tényleg nagyon nagy forma benne GD és T.O.P is, de számomra ez valahogy nem volt annyira poénos, inkább csak durván jó.
2015. augusztus 29. 16:35
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Őszintén? Örülök, hogy szeptember elsején megjelenik a MADE, mert már kicsit sok volt belőlük (nem véletlen, hogy csak most hallgattam meg a két számot, és most írok hozzászólást). Májusban meg júniusban tök jó ötletnek tűnt ez az egész promotálás, de július végére meg augusztusra már szinte mindenhol szembejöttek velem, meg úgy éreztem, mintha folyamatosan az arcomba akarják nyomizni a fiúkat.
Egyébként sem a Let's Not Fall In Love, sem pedig a Zutter nem bejövős. Valahogy nem érzem a teljesnek a dalokat, mintha valami hiányozna. Az albumról eddig a Loser, a Bae Bae, a Bang Bang Bang és a Sober, ami tetszik. Talán majd a többi dalt is meghallgatom az albumról.
2015. november 22. 12:04
ÁÁÁhh,a ZUTTERen nagyot mosolyagtam,nekem tetszik olyan kis hülyék,de szeretnivalóan..
A Let's Not Fall In Love is nagyon tetszik bár néhol előjött belőlem a féltékenység érzete,nagyon cukik benne a fiuk de valahogy most TOP részei maradtak meg bennem a legjobban..Áh,úgy lennék a lányok helyébe
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: