Starity

Ismét két klippel jelentkezett a Big Bang

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 06. 20:27 #21
Nusi97
Nusi97
visszatérő vendég

Státusz❌Everybody has a dark side❌
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 152
Csatolások: 0
Azonosító: 154508
Mind kettőt imádom!!!! heart.gif A Let's Not Fall In Love videója nagyon aranyos lett smileeee.gif A Zutter is nagyon jó de a klippje az valami brutális biggrin.gif
2015. augusztus 06. 20:37 #22
- törölt felhasználó -    
A Zutter nem annyira jön be, de a Let's Not Fall In Love rohadt jóó! :3 smileeee.gif És GD olyan aranyoooos heart.gif heart.gif
2015. augusztus 06. 22:11 #23
ryku
ryku

Státuszdefense takes on many forms.
Hozzászólás: 680
Csatolások: 2
Azonosító: 192633
A fiúk most is bebizonyították hogy mennyire jók. smileeee.gif
2015. augusztus 07. 00:20 #24
Shiinon
Shiinon
✿❀봄날❀✿

StátuszThe most beautiful things are not seen with your eyes, but felt with your heart.
Hozzászólás: 1034
Azonosító: 239342
Egyszerűen imádom mindkét számot *--* főleg a Zutter-t két kedvencem megint nagyot alkotott <3 <3
2015. augusztus 07. 13:31 #25
- törölt felhasználó -    
szuper mint mindig <3
2015. augusztus 07. 17:16 #26
- törölt felhasználó -    
A MADE kapcsán kiadott számaik közül a Let's Not Fall In Love klipje lett a legcsodálatosabb. Kicsit eszembe juttatta a Haru Haru-t. heart.gif
A Zutter-el viszont még barátkozom. Örülök, hogy a GD&TOP duót újra hallom, de nekem a High High laza stílusa jobban tetszett.
Kíváncsian várom az album megjelenését és, hogy az még milyen számokat tartalmaz. Abban pedig reménykedem, hogy a srácok visszatérésére nem kell ismételten éveket várni. wub.gif
2015. augusztus 07. 18:25 #27
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Nekem az előző hónap számai jobban tetszettek, de a klipeket nagyon kedvelem. A 우리 사랑하지 말아요 (Most tanulok koreaiul és csak gyakorolok biggrin.gif) szívhez szorítóbb, a szövege is, de a Zutter meg egy nagy öhm... Érdekes alkotás, de mégis imádom, mivel annyit röhögtem rajta. (Azon a két hülyén)
2015. augusztus 07. 19:03 #28
- törölt felhasználó -    
Ami engem illet, nekem is másokhoz hasonlóan a Let's Not Fall In Love tetszett meg jobban. Olyan szép és könnyed hangzása van, nem a megszokott. Egy kicsit, mintha a Haru Haru-hoz hasonlítana. A koncepció és a klip is nagyon tetszik, egyszerű és egyedi. A fiúk pedig kimondhatatlanul aranyosak benne, jó volt végignézni, minden egyes percét. laugh.gif

A Zutter is tetszik, olyan fülbemászó dallama van, viszont a klipjére nem is találom a megfelelő szavakat. Sajnos, nem annyira nyerte el a tetszésemet. unsure.gif Azonban GD és T.O.P. kétségtelenül remekül helyt álltak, bennük nem is csalódtam. Jó volt ezt a duót is újra látni. happy.gif
heart.gif heart.gif heart.gif Big Bang heart.gif heart.gif
2015. augusztus 07. 20:42 #29
Ritya
Ritya
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
én nem ismerem őket ohmy.gif
2015. augusztus 07. 21:41 #30
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
És persze most is jöttek az Ariana fanok, meg a társai és leírják, hogy nekik nem tetszik, amit persze létfontosságú leírni, nehogy egy cikkhez ne írjunk semmit ^^(előre is bocsánatot kérek mindenkitől, hogy így viselkedek csak nem bírom qwq...)
2015. augusztus 08. 11:34 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet
És persze most is jöttek az Ariana fanok, meg a társai és leírják, hogy nekik nem tetszik, amit persze létfontosságú leírni, nehogy egy cikkhez ne írjunk semmit ^^(előre is bocsánatot kérek mindenkitől, hogy így viselkedek csak nem bírom qwq...)

Igen ezeket feltétlenül fontos leírniuk, csakhogy több hozzászólásuk legyen. rolleyes.gif

Egyébként a Let's Not Fall In Love nagyon tetszik, sokkal jobban mint a Zutter amivel még barátkozok. A dal igazából nem rossz, a klipet viszont kicsit soknak és erőltetettnek érzem. Let's Not Fall In Love viszont tarolt nálam,imádom.<3
2015. augusztus 08. 13:10 #32
- törölt felhasználó -    
Azt nem értem, ha azt sem tudod kiről van szó, mi a fenéért kommenetelsz? Mert oké, ha kíváncsi vagy, megnyitod a cikket, de ha a kisagyadban semmi nincs az adott előadoról k*rvára ne véleményezd. Mert igen, olyankor születnek az olyan kommentek hogy " azt sem tudom kik ők " vagy " ez borzalmas -.-".

A fiúkról csak annyit hogy nekem valahogy a Zutter jobban tetszik, a dal fülbemászó (pls, a szöveget is tudom már biggrin.gif ) a klippen meg jót röhögtem. Örülök hogy újra elővették ezt a jó kis duót.
A Let's No Fallin Love, a többi rajongóval ellentétben nekem annyira nem tetszik, és nem értem hol van a Haru Haru és e dal között a hasonlóság, és bár a Haru Haru a kedvenc dalom tőlük, lehet csak én vagyok süket. De elkell ismerni, nagyon szép szám (már amit az alap Koreai tudásommal értek belőle), és a klip is gyönyörű. smileeee.gif
2015. augusztus 08. 14:28 #33
ninnalany
ninnalany
visszatérő vendég
Hozzászólás: 218
Azonosító: 246183
Imádom a Zutterhez hasonló őrült zenéiket és klipjeiket. A Let's No Fallin Love valamiért nekem sem lett a kedvencem, bár lehet azért, mert nem vagyok túlságosan oda a lassú számokért. Viszont a klip tényleg gyönyörű. Imádom a Bigbang - et. Viszont a 2NE1 comeback jöhetne!!!! smileeee.gif
2015. augusztus 08. 22:11 #34
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1473
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
♥BIGBANG♥_♥Fighting♥
2015. augusztus 09. 02:34 #35
FloraT
FloraT
visszatérő vendég

StátuszW- wait a minute, hold up!
Hozzászólás: 308
Csatolások: 1
Azonosító: 240999
Hát én a Zutter-en besírtam biggrin.gif de legalább megértettem Tabi instagram posztját biggrin.gif
2015. augusztus 09. 15:03 #36
ScreamQueens
ScreamQueens
ITZY? ITZY!

Státusz»2019.03.05 - A.C.E concert~
Hozzászólás: 1007
Csatolások: 1457
Azonosító: 246374
Jó lett de nem az én sitilusom.
2015. augusztus 09. 16:58 #37
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Nem hiába maga a Big Bang nem az én stílusom, legutoljára is csak a Monster tetszett tőlük, még a Fantastic Baby se volt annyira ütős nekem, nem értettem a sikerét. Mindegy, Psy-jal is hasonlóan vagyok (annak ellenére, hogy anyám imádja a Gangnam Stylet). Szóval, nem, egyik se tetszik, és sajnos a MADE seriesből egy dal se jött be nekem. Utolsó remény az album. A Zutter klipje mindenesetre elég "érdekesre" sikeredett. Viszont jó volt Tabit látni ilyen sok screentimeval egy klipben ^.^
2015. augusztus 09. 19:52 #38
isabellastyles
isabellastyles
új tag

StátuszEldöntheted, hogy élni, vagy létezni akarsz - Harry Styles ❤
Hozzászólás: 39
Azonosító: 238001
G-Dragon és T.O.P Zutter-jén nagyon nevettem. Ennyi idősen ilyen klippet összehozni:D♥
2015. augusztus 10. 12:16 #39
DeathTheKid
DeathTheKid
visszatérő vendég

StátuszKJY ♥
Hozzászólás: 113
Csatolások: 4
Azonosító: 209224
Mindkettő nagyon tetszik! smileeee.gif
2015. augusztus 14. 22:09 #40
- törölt felhasználó -    
Imádom őket!Nagyon örülök,hogy a srácok végre visszatértek,már csak a 2NE1 jöhetne vissza,és minden oké! laugh.gif
Na,de viszont az itt említett dalokra térve,a Zutter nagy kedvencem lett!Fülbe mászó a dallam és a szöveg is.A videóklip,na hát azon röhögtem egy jó tíz percet,ezekből a srácokból sose nő ki a gyerek! biggrin.gif
A másik szám,a Let's No Fallin Love,nem nagyon nyerte el a terszésemet,viszont a klip az csodálatos,és nagyon tetszik!EGYSZERŰN IMÁDOM ŐKET!ÉS A SRÁCOKAT IS,PERSZE! smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

TaeYang TaeYang 294.
G-Dragon G-Dragon 230.
Seung Ri Seung Ri 500.