Ismét két klippel jelentkezett a Big Bang
2015. augusztus 06. 20:37
A Zutter nem annyira jön be, de a Let's Not Fall In Love rohadt jóó! :3
És GD olyan aranyoooos
2015. augusztus 07. 17:16
A MADE kapcsán kiadott számaik közül a Let's Not Fall In Love klipje lett a legcsodálatosabb. Kicsit eszembe juttatta a Haru Haru-t.
A Zutter-el viszont még barátkozom. Örülök, hogy a GD&TOP duót újra hallom, de nekem a High High laza stílusa jobban tetszett.
Kíváncsian várom az album megjelenését és, hogy az még milyen számokat tartalmaz. Abban pedig reménykedem, hogy a srácok visszatérésére nem kell ismételten éveket várni.
A Zutter-el viszont még barátkozom. Örülök, hogy a GD&TOP duót újra hallom, de nekem a High High laza stílusa jobban tetszett.
Kíváncsian várom az album megjelenését és, hogy az még milyen számokat tartalmaz. Abban pedig reménykedem, hogy a srácok visszatérésére nem kell ismételten éveket várni.
2015. augusztus 07. 18:25
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Nekem az előző hónap számai jobban tetszettek, de a klipeket nagyon kedvelem. A 우리 사랑하지 말아요 (Most tanulok koreaiul és csak gyakorolok
) szívhez szorítóbb, a szövege is, de a Zutter meg egy nagy öhm... Érdekes alkotás, de mégis imádom, mivel annyit röhögtem rajta. (Azon a két hülyén)
2015. augusztus 07. 19:03
Ami engem illet, nekem is másokhoz hasonlóan a Let's Not Fall In Love tetszett meg jobban. Olyan szép és könnyed hangzása van, nem a megszokott. Egy kicsit, mintha a Haru Haru-hoz hasonlítana. A koncepció és a klip is nagyon tetszik, egyszerű és egyedi. A fiúk pedig kimondhatatlanul aranyosak benne, jó volt végignézni, minden egyes percét.
A Zutter is tetszik, olyan fülbemászó dallama van, viszont a klipjére nem is találom a megfelelő szavakat. Sajnos, nem annyira nyerte el a tetszésemet.
Azonban GD és T.O.P. kétségtelenül remekül helyt álltak, bennük nem is csalódtam. Jó volt ezt a duót is újra látni.
Big Bang
A Zutter is tetszik, olyan fülbemászó dallama van, viszont a klipjére nem is találom a megfelelő szavakat. Sajnos, nem annyira nyerte el a tetszésemet.
2015. augusztus 07. 21:41
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
És persze most is jöttek az Ariana fanok, meg a társai és leírják, hogy nekik nem tetszik, amit persze létfontosságú leírni, nehogy egy cikkhez ne írjunk semmit ^^(előre is bocsánatot kérek mindenkitől, hogy így viselkedek csak nem bírom qwq...)
2015. augusztus 08. 11:34
Idézet
És persze most is jöttek az Ariana fanok, meg a társai és leírják, hogy nekik nem tetszik, amit persze létfontosságú leírni, nehogy egy cikkhez ne írjunk semmit ^^(előre is bocsánatot kérek mindenkitől, hogy így viselkedek csak nem bírom qwq...)
Igen ezeket feltétlenül fontos leírniuk, csakhogy több hozzászólásuk legyen.
Egyébként a Let's Not Fall In Love nagyon tetszik, sokkal jobban mint a Zutter amivel még barátkozok. A dal igazából nem rossz, a klipet viszont kicsit soknak és erőltetettnek érzem. Let's Not Fall In Love viszont tarolt nálam,imádom.<3
2015. augusztus 08. 13:10
Azt nem értem, ha azt sem tudod kiről van szó, mi a fenéért kommenetelsz? Mert oké, ha kíváncsi vagy, megnyitod a cikket, de ha a kisagyadban semmi nincs az adott előadoról k*rvára ne véleményezd. Mert igen, olyankor születnek az olyan kommentek hogy " azt sem tudom kik ők " vagy " ez borzalmas -.-".
A fiúkról csak annyit hogy nekem valahogy a Zutter jobban tetszik, a dal fülbemászó (pls, a szöveget is tudom már
) a klippen meg jót röhögtem. Örülök hogy újra elővették ezt a jó kis duót.
A Let's No Fallin Love, a többi rajongóval ellentétben nekem annyira nem tetszik, és nem értem hol van a Haru Haru és e dal között a hasonlóság, és bár a Haru Haru a kedvenc dalom tőlük, lehet csak én vagyok süket. De elkell ismerni, nagyon szép szám (már amit az alap Koreai tudásommal értek belőle), és a klip is gyönyörű.
♥
A fiúkról csak annyit hogy nekem valahogy a Zutter jobban tetszik, a dal fülbemászó (pls, a szöveget is tudom már
A Let's No Fallin Love, a többi rajongóval ellentétben nekem annyira nem tetszik, és nem értem hol van a Haru Haru és e dal között a hasonlóság, és bár a Haru Haru a kedvenc dalom tőlük, lehet csak én vagyok süket. De elkell ismerni, nagyon szép szám (már amit az alap Koreai tudásommal értek belőle), és a klip is gyönyörű.
2015. augusztus 08. 14:28
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Imádom a Zutterhez hasonló őrült zenéiket és klipjeiket. A Let's No Fallin Love valamiért nekem sem lett a kedvencem, bár lehet azért, mert nem vagyok túlságosan oda a lassú számokért. Viszont a klip tényleg gyönyörű. Imádom a Bigbang - et. Viszont a 2NE1 comeback jöhetne!!!!
2015. augusztus 09. 15:03
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Jó lett de nem az én sitilusom.
2015. augusztus 09. 16:58
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Nem hiába maga a Big Bang nem az én stílusom, legutoljára is csak a Monster tetszett tőlük, még a Fantastic Baby se volt annyira ütős nekem, nem értettem a sikerét. Mindegy, Psy-jal is hasonlóan vagyok (annak ellenére, hogy anyám imádja a Gangnam Stylet). Szóval, nem, egyik se tetszik, és sajnos a MADE seriesből egy dal se jött be nekem. Utolsó remény az album. A Zutter klipje mindenesetre elég "érdekesre" sikeredett. Viszont jó volt Tabit látni ilyen sok screentimeval egy klipben ^.^
2015. augusztus 09. 19:52
|
|
isabellastylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 238001 offline
|
G-Dragon és T.O.P Zutter-jén nagyon nevettem. Ennyi idősen ilyen klippet összehozni:D♥
2015. augusztus 10. 12:16
|
|
DeathTheKidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 113 Csatolások: 4 Azonosító: 209224 offline
|
Mindkettő nagyon tetszik!
2015. augusztus 14. 22:09
Imádom őket!Nagyon örülök,hogy a srácok végre visszatértek,már csak a 2NE1 jöhetne vissza,és minden oké!
Na,de viszont az itt említett dalokra térve,a Zutter nagy kedvencem lett!Fülbe mászó a dallam és a szöveg is.A videóklip,na hát azon röhögtem egy jó tíz percet,ezekből a srácokból sose nő ki a gyerek!
A másik szám,a Let's No Fallin Love,nem nagyon nyerte el a terszésemet,viszont a klip az csodálatos,és nagyon tetszik!EGYSZERŰN IMÁDOM ŐKET!ÉS A SRÁCOKAT IS,PERSZE!
Na,de viszont az itt említett dalokra térve,a Zutter nagy kedvencem lett!Fülbe mászó a dallam és a szöveg is.A videóklip,na hát azon röhögtem egy jó tíz percet,ezekből a srácokból sose nő ki a gyerek!
A másik szám,a Let's No Fallin Love,nem nagyon nyerte el a terszésemet,viszont a klip az csodálatos,és nagyon tetszik!EGYSZERŰN IMÁDOM ŐKET!ÉS A SRÁCOKAT IS,PERSZE!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: