A napokban a világszerte ismert dél-koreai fiúcsapat újabb két dallal és kisfilmmel lepte meg a rajongókat, Let's Not Fall In Love, valamint Zutter címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét két klippel jelentkezett a Big Bang
2015. augusztus 06. 10:39
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
jaj nekem nagyon tetszenek, bár a Let's not Fall in Love klipje kicsit barátságosabb lett
Meg a számokat amúgy is nagyon bírom
a Zutter szerintem nagyon Bigbanges
2015. augusztus 06. 12:14
Nekem a Zutter minden tekintetben jobban bejön. Nem tudom miért, mindenesetre a Let's Not Fall In Love sem rossz.
2015. augusztus 06. 15:53
Mindkettő nagyon jó lett:) A Zutternek kissé furcsa a klipje
2015. augusztus 06. 16:12
Á, nagyon aranyos lett a Let's Not Fall In Love kilpje, ez eltér a megszokott Big Bang számoktól, de nekem nagyon tetszik és szívesen lennék a lányok helyében
A Zutter annyira nem tetszik, de a Let's Not Fall In Love nagyon jó!
A Zutter annyira nem tetszik, de a Let's Not Fall In Love nagyon jó!
2015. augusztus 06. 16:45
|
|
BangtanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 247843 offline
|
Imádom! Nagyon aranyos lett a Let's Not Fall in Love...
Ne de nálam eddig a Bae Bae és a Bang Bang vitte a prímet!
Ne de nálam eddig a Bae Bae és a Bang Bang vitte a prímet!
2015. augusztus 06. 18:49
|
|
vattacukor04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 245036 offline
|
A zenék tetszenek, de a Zutter klippje nem jön be
2015. augusztus 06. 18:59
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
A legutóbbi Big Bang számok és klipek már annyira nem jöttek be nekem, meg őszintén, kicsit sok is volt már, hogy mindenhol ők jönnek velem szembe, de esküszöm ez a Let's Not Fall In Love most nagyon tetszik
Bár a Sober-el is már barátkoztam, viszont a Zutter nekem már kicsit sok és erőltetett, meg ott a dal sem tetszik
2015. augusztus 06. 18:59
|
|
Adri152új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.14. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 237233 offline
|
BigBang a legjobb az összes albumuk nagyon jó lett a és a megjelent számok is szuperek lettek látszott a fiúkon a mindent beleadtak^^A most kijött számok nagyon jok lettek Gd és T.O.P a klippje nagyon jo lett és a klipp is nekem minden nagyon tetszik rajta!!!:333<3 <3
2015. augusztus 06. 19:43
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
nekem nem annyira tetszik ez a zene, nem rajongom az ilyenekért
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: